ha az akkori viszonyokat nézzük, ebbe igencsak beleszól! az anyagi oldal, tekintettel az AC árára, és a 440 ezres Team DH-ra..
ja.. nyílván anyagi okok miatt megy pl. lor is AC-vel..
ja tudom, õ nem versenyzik..
ha az akkori viszonyokat nézzük, ebbe igencsak beleszól! az anyagi oldal, tekintettel az AC árára, és a 440 ezres Team DH-ra..
ígyvan.
de a hazai terepviszonyokhoz nem kevésszer gyorsabb egy ilyen váz, mint valami nagy dög. elég sok AC-t lehet(ett) látni itthon DH versenyeken, pedig ott volt a DH Team.. .)
ez igaz de sztem inkább a pénzhiány miatt lehetett ac-jük meg sztem is jó váz lehet
giant reign nem enduro váz? úgy tom a reign x a durvulós freeride meg a faith
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
UMF vázat többet nem veszek ez az 1 biztos... elég volt ez a hardy 3as
azt a vázat nem ölöd meg. bõven vannak tartalékai.
ha nem vagy 40 kilós apróság és nem ilyedsz meg egy 20 kilós bringától akkor kaphatsz egy mzzgó konditermet.
That's all folks!
nálam nem 350
azért irtam, kicsit hozzáraksz és hozok neked
That's all folks!
sztem 6 kilós váz elég brutális súlyra
vega fr-nél meg vannak jobbak is, am tudtommal már nem gyártják legalább 1 éve legalábbis magellan néven nem.
esetleg umf freddy van ennyiért újan, az minden szempontbol jobb mint a vega, dhx tag, egész jó mozgás.
That's all folks!
az egész mókára 165ezrem van, gloryból 350ért láttam. szeretném a legjobbat kihozni abbõl a "kicsi" pénzbõl.
ezt találtam még:
Duncon Presacanario
230mm rúgóút (216mm-es tag)
mérete: 16 coll
VPP felfüggesztés (4 forgás tengely)
6000g körül van a súlya
szerintetek? jah és gyártják még a régi zöld vega frt? m abból vennék 1 újat is akár.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
glory?
igaz kicsit drágább de legalább uj
That's all folks!