Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Lenne kérdésem: A cannondale caffeine F3 váza feketében nekem nagyon bejön, és mivel eléggé drága az én pénztárcámnak az lenne a kérdés hogy régebbi vázak közül, nem csak cannondale, van ilyen szinezésû? Szóval matt fekete halvány felirattal?
Még annyi hogy nem pont ugyanilyet keresek, csak hasonlót. :)
Jelenleg 21 colos'oversied' vázam van és ehelyett keresek kissebbet.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

plusz egy velemeny a repedes mellett...

amugy Tamaska, ez a yetid ugy kb hany auto arabol lett meg ? :P
...Ez lesz keremszeppen...

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Megnéztem énis és azaz igazság hogy mind a 2 képen repedésnek látom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
plusz egy velemeny a repedes mellett...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
az biza repedés

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Háát õõõ...kb annyi mint az idei:D

na szakik ez repedés? 1 2

Hat.... sexy mindenkepp. Az elso kep gyanusabb, a masodik... hat ott meg pl lehetne a hegesztes "vege" is az a vonal, ami tenyleg egy repedesre hasonlit leginkabb :) Nagyon nehez igy keprol eldonteni, de ...teny hogy igy nez ki egy repedes:)
...Ez lesz keremszeppen...

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Háát szaki nem vagyok éppen, de ezeket én egyértelmûen repedésnek látom:chin:
fõleg ha picit kicsinyitek a képen akkor jobban látszik... szerintem

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

És a tavalyi mennyi?:D..

Háát õõõ...kb annyi mint az idei:D

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
És a tavalyi mennyi?:D..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

köszi! és nem tudsz véletlenül súly adatot a vázról?:)

nem, de szerintem annyi mint a tavalyi
:chin:

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
köszi! és nem tudsz véletlenül súly adatot a vázról?:)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

08 as Scamp Goatról tud vki valamit?:D Vagy általában a Scamp-ekrõl, mennyire tartós, meg ha bikediszkonton rendelem mennyi lenne rá a garancia? Érdemes-e 40e Ft ért megvenni? elõre is köszi

Garanciában nemnagyon rugalmasak(ha kicsit visszaolvasol)
A gari 1év lenne rá. Isminek van de a régibb Goat az 100as villával eddig jól szuperál

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
08 as Scamp Goatról tud vki valamit?:D Vagy általában a Scamp-ekrõl, mennyire tartós, meg ha bikediszkonton rendelem mennyi lenne rá a garancia? Érdemes-e 40e Ft ért megvenni? elõre is köszi

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Kicsit félreérthetõen irtam.
A garancia már lejárt, de a hiba a garanciaidõn belül lett bejelentve. Tehát nem uj hibával próbálkozok, hanem a régivel amit még idõben bejelentettem. Elvileg ebben az esetben is ki kéne cserélnijük.

Márkó76

Márkó76

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

Épp a Bikediszkontal próbálok szótérteni.
A helyzet az hogy a fejcsöve elrepedt a váznak.Ezt az 1éves garanciaidõn belül jelentettem, visszakültem, de jött a várható válasz hogy semmi gond nincs vele.
Lecsiszolták alatta állitólag repedés nyomát se láttak,szerintük a festék mintája(egyszinû fekete váz) majd valami hasonló árnyalatú fekete festéket odakentek. Amikor visszakaptam a vázat akkor ezt körömlakklemosóval ledörzsöltem, és alatta persze ottvolt a hajszál repedés, de a garancia lejártáig már csak 2-3hét volt. Most monta nekem azt valaki hogy ha én a hibát a garanciaidõn belül bejelentem akkor a lejárat után is ki kéne cserélniük.
Szerintetek tudok még tenni vele valamit?

Javaslom, ha nem hajlanak a szép szóra akkor csináltass egy penetrációs vizsgálatot. Keress rá a neten, biztos találsz felétek is ezzel foglalkozó vállalkozást. Az egész nem nagy mutatvány, kb. negyed óra. Három különbözõ féle vegyszer kell hozzá, semmi roncsolás, semmi mûszerigény. Az én munkahelyemen kell néha csinálni és csak olyan MEO-sok végezhetik el akiknek papírja van róla, hogy erre felhatalmazó szakvizsgájuk van tehát valamennyire még kvázi hivatalosféle is a dolog. Lehet jobban megéri fizetni érte valamennyit mint bukni az egész vázat. Talán gyorsabb és hatásosabb egy ilyen szakvéleménnyel reklamálni mint kivárni míg a fogyasztóvédelem csináltatja meg ugyanezt.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Lenne kérdésem: A cannondale caffeine F3 váza feketében nekem nagyon bejön, és mivel eléggé drága az én pénztárcámnak az lenne a kérdés hogy régebbi vázak közül, nem csak cannondale, van ilyen szinezésû? Szóval matt fekete halvány felirattal?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
ez most hosszú & offtopic lesz, de fontos.

vettem egy abus granit x-plus u-lakatot, és az a problémám, hogy nem tudom felszerelni a vázra. 18as váz, a csõre ráférne, épp csak kinyitni nem lehet. a kinyitható állásban meg nem lehet tõle tekerni. az egyetlen kényelmes és alkalmasnak tûnõ hely a bal oldali láncvilla. ott a kerékbefogás felõli részen rögzülne a kicsike, és így egészen elõre ér a nyeregvázcsõig. szóval a lényegi kérdés: ha ide szerelem fel, akkor ez szétcseszheti a vázat?

moderátorokat nagyon szépen kérem, hogy ne töröljék a postot, amíg választ nem kapok rá! elõre is thx :prosze:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hát cseppet elítélhetõ garancia kezelés...
az usa-ban azt is kicserélik, ami nem rossz, csak lehet, hogy az lesz (!) nagyon durva a fogyasztók védelme, mert egy megtartott fogyasztó ugyanannyit ér mint egy új. magyarországon mintha mindig csak az új fogyaztó lenne a lényeg...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szerintem
írnék a diszkontnak, hogy ez pedig el van repedve, cseréljék ki. ha erre nem hajlandóak akkor megemlíteni nekik, hogy jó, akkor a következõ fog történni:emailek kinyomtat, váz lefotóz, borítékba bele, fogyvédhez felad. ha ezek után se térnek jobb belátásra, akkor meg tényleg fogyvédhez fordulni.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

van róla valami papírod, hogy bejelentetted a hibát meg a bolt válaszáról hogy nincs baja?
ha nincs akkor szopó..
email nem tudom ilyenkor mennyire hivatalos..
ha a szépszó nem használ akkor én fogyvédhez fordulnék.

az e-mailok megvannak. És a hozzájuk tartozó dátum is. Abba leirom h reped és a válaszukba meg azis levan irva h nemrepedt.