Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
http://www.maxi-bike.../speckovaz1.jpg

ez így nagyon gáz állapotban van? az elsõ váltó ill. a felsõcsõ környékén keresgéljetek...:confused:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

dh geprol van szo...

hiszek neked. az én konám is láncvilla átkötõnél volt repedt, bár az gyárilag szarul volt meghegesztve és a hegesztés engedett el, Máriusz javította, 3 éve kb, azóta is o.k. amitõl nagyon félnék és nem bíznék benne az a repedt fejcsõ. a teljes törés mikéntje és következményei miatt...:lol1:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ingyé is más meg pénzért is más. ha van kedve/tehetsége/ideje az embernek eltökölni ezzel akkor oké. meg ugye az sem mindegy, hogy mire használod. városban nem para, dh annál inkább.

dh geprol van szo...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nem, az a magellan/no saint már rég nincs meg...azóta crux van enté>ralph>vérszállító útvonalon...

a repedt váz egy 2k1es magellan triál váz..

a merida meg azért érdekes mert itthon van egy 16.5centire vágott manitou teló...

kevés lesz

13,5 a fejcsõ azért 1 centi körül kell az int csapágynak is, 2 centi meg karcsú lesz a stucniban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

en vettem mar torott vazat, ugy volt hirdetve. zero penzert. mindket lancvilla belul el volt repedve, az egyik majdnem teljesen korbe.. Aztan csinaltunk tomor alubol yoke-ot, a torott reszt haver kivagta, es belehegesztette az uj yoke-ot. teljesen jo lett.

ingyé is más meg pénzért is más. ha van kedve/tehetsége/ideje az embernek eltökölni ezzel akkor oké. meg ugye az sem mindegy, hogy mire használod. városban nem para, dh annál inkább.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en vettem mar torott vazat, ugy volt hirdetve. zero penzert. mindket lancvilla belul el volt repedve, az egyik majdnem teljesen korbe.. Aztan csinaltunk tomor alubol yoke-ot, a torott reszt haver kivagta, es belehegesztette az uj yoke-ot. teljesen jo lett.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

hát milyen váz?
mer azér asse olcsó móka ha jóváz, van akinek ilyen kell.
Enyémet 30ba elvitték ugyhogy tutta a srác hogy a lengõkar 4helyen repedt, amibõl 2 volt javitva

én ezt nem adnám el. ha tudom, hogy szar és nem bízom benne, akkor nem adom el egy másik szerencsétlennek, hogy majd azalatt törjön szét...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
hát milyen váz?
mer azér asse olcsó móka ha jóváz, van akinek ilyen kell.
Enyémet 30ba elvitték ugyhogy tutta a srác hogy a lengõkar 4helyen repedt, amibõl 2 volt javitva

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tedd ki a faladra.. de NEHOGY meghegesztesd ;)
felesleges pénkidobás, ráadásul, sokkal hülyébben néz ki a szobád falán egy hegesztett váz, mint egy "Látjátok? elrepedt sajnos.."
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
mondjuk gondoltam énis elég szörnyen néz ki de azért megkérdeztem mind1 sztem azér másnem elviszem meghegesztetem és kirakom szobámba vagy bemtom

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
felejtsd el. uj vaz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Sziasztok ! elrepedt a vázam a fejcsö és a felsöcsö ill alsocsõ találkozásánál . a felsöcsönél let egy kb 4 cm hoszu ojan szétnyilás hogy kb egy fogpiszkálot bele lehet ejteni onnantol mehg hajszálrepedésben fut tovább. azlene a kérdésem hogy ha ezt meghegesztetem akor menyire birná igy a strapát vagy ezt már nemlehet terhelni ha megcsinájják akorsem ? dh ra használom....

kuka

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Sziasztok ! elrepedt a vázam a fejcsö és a felsöcsö ill alsocsõ találkozásánál . a felsöcsönél let egy kb 4 cm hoszu ojan szétnyilás hogy kb egy fogpiszkálot bele lehet ejteni onnantol mehg hajszálrepedésben fut tovább. azlene a kérdésem hogy ha ezt meghegesztetem akor menyire birná igy a strapát vagy ezt már nemlehet terhelni ha megcsinájják akorsem ? dh ra használom....

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Én ugytudom hogy valahol a kamaraerdõbe van. Nekem is õ csinálta a vázam.
de már asszem elköltöztek és nem ezzel foglalkoztak, csak feketén csináltak ilyet is.de szerintem nem õt keresed, mert van valaki más is csak arról nemtudok sokat

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kala: az a név engem is érdekelne, ha már budaörsi szaki. (nem valami Misi? õ ilyen nagy esztergás-hegesztõs, már csináltattam vele pár kisebb apróságot)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
A 2001-es CRUX váz egy LEGENDA!
(mindamellett azóta sem találták el annyira a matricázást,festést)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nem, az a magellan/no saint már rég nincs meg...azóta crux van enté>ralph>vérszállító útvonalon...

a repedt váz egy 2k1es magellan triál váz..

a merida meg azért érdekes mert itthon van egy 16.5centire vágott manitou teló...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kérdezek neked nevet, budaörsi szaki, aki összehúzta a Jamisom...
Meg Máriusz, õ biztos meg tud oldani egy ilyet. Melyik váz, a "Magellan/No Saint" ?

Minimális villanyak az, ami kcsapágy magassága alul-felül + fejcsõ hossza + stucni magassága - 1-2 mm
egészséges meg, ami neked kényelmes...
itt nincs "biztonsági" szempont, bár valószínûsíthetõ, hogy minél közelebb van a nyakcsõ hossza a minimális hosszhoz, annál jobban ráterhelsz a kormányra, mert az az adott vázban a legsportosabb beállítás, ugyanakkor kisebb az erõkar :) De tök mind1 :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
két kérdésem lenne:

- Budapesten kihez vihetem hegeszteni az alu vázam, aminek elrepedt a papucsa? És normálisan meg is csinálja... kb. mennyibe fáj egy ilyen móka?

- merida matts speed 18" integrált kormánycsapágyas vázba mennyi a minimális/egészséges villanyak hossz?

elõre is köszönöm..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
hyhy

Szerintetek

PRODIGY-váz 981 cromo: http://www.x-gamezbi...termek&tid=2944