Bottecchia Full carbon váz + FSA kormánycsapágy és nyeregcsõ Tapolca ? apród.hu
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata a "noname" kínai karbon vázakkal? Rendelt ill. használt már huzamosabb ideig ilyen vázat vki?
Jóval olcsóbb lenne mint egy márkás darab, csak a szállítástól félek, nehogy történjen vele vmi.
Full Carbon Mountain Bike 26er MTB 26" Wheel Frame and Headset 17" 19" 21" | eBay
Várom a válaszokat!
Elõre is köszönöm!
Tubtara behúzható szegecsanyák - Biotek - Dejond, szegecsanya, szegecsanya húzó, behúzó
gyárilag is ilyen van benne
Van egy apró, de nagyon bosszantó problémám. Az alsó csövö megszakadt az egyik kulacstartó szem, talán forrasztva volt (alu váz). Most körbeforog a szem a csavarral együtt. Szerintetek hogyan lehetne ezt újra rögzíteni? Elõre is köszönöm a tippeket.
Annyiért amennyiért megveszik, megjósolhatatlan + semmit nem mondtál róla.Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem felétek. Szereztem egy Tomac 204 Magnum vázat. Vélemény róla?
Lehet megválnék tõle. Körülbelül mennyiért menne el rúgóstaggal?
jo lesz.azok a konak 1 merettel vannak ala merve, szal a 18as az 19es merev hosszaval egyezik meg. Ahoz a magassaghoz meg kb az a jo.Köszi a válaszokat, tényleg jól lecsúsztam. Bakker elég gyorsan elvitték. Még annyi lenne, hogy van most egy másik Coiler is, elég olcsón, de a váz méretbe nem vagyok biztos. Az 18"-os. Én 183 cm vagyok. Gondoltam olyan 17" lenne az ideális, hogy lefelé jobban irányíthatóbb legyen. De lehet a 18-as se lenne gáz. Még nem volt össztelós gépem, nem tudom, hogy itt más méret kell e.
Bocs a sok értetlenkedésért, nem akarom elhamarkodni :-)