Ki most a Kona forgalmazó, hogy az xfactornet megszűnt? CRC-n nincs, Merida forgalmazónak már írtam, van egy fehér 20-as suntour taggal, 605-ös felsőcsővel, szerintem ugyanazt mondod. Még várom a válaszukat, hogy jövőre lesz-e ilyenjük. Meridás kisker alatt mit értesz? Még marad az ebay.. (bár ott is néztem már, nem nagyon találtam).
Tudatlanságomból eredő kérdés, mert még sosem volt fullym: úgy látom ugyanaz a vázméret fullyban rövidebb. Miért van ez? Nekem egyébként a 641-es felsőcső hossz 105mm-es stucnival pont bejön meg ez a geo: http://www.konabikew...stdeluxe_en.cfm Néha úgy érzem még hátrébb is ülnék felfelé tekerés közben. Nem lesz-e rövid pl. egy 620-as fully?
hát nevet nem, de mondjuk veszprém , akkor bp-n az a cég aki a komjádi uszoda mellett van, ilyenek. nem ugyanaz, ez fekete piros, de tökmindegy úgyis kicsi.
kanadait meg a kona.hu-n próbálnám, vagy itt a topikjában megkérded, exxpert kolléga a magyar helytartó, és szokta is látogatni a forúmot.
vázakat a meridánál pl egyforma hosszú kb a merevvel, ami többet mozog (régi one forty) az meg annyival szokott rövidebb lenni amennyivel kisebb a váz, kona meg pont fordítva, ott egyel kisebb olyan hosszú vagy hosszabb mint az egyel nagyobb merev. pl 17-es dawg 23,4", a 18-as merev cc meg 23,2" . mongy kona azért méretezett alá mert kurva magas a középcsapágy, baromi nagy lenne az átlépési magasság.
Edited by Bikertigger, 2013. October 19. - 22:13.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való