Vagy egy állítható rugóutas (rugós) átütõs pike, ha létezik ilyen. Sztem ez lenne a legjobb, csavargatni lehet 95-140-ig, sztem PXbe 110-130 között pont jó és bírja is valamilyen szinten a durvulást. De én már elsõre is Pike-ot mondtam 
az állítható utasat sztem hanyagolni kéne, nekem állandóan lement 95-re
összességében több bosszúságot mint elõnyt okozott nekem.
polar x be nekem volt 150es villa, de az tényleg nem az igazi, nekem 130 jön be a legjobban ami most van, lehet vele hegyre menni, viszonylag normálisan, streetelni is lehet vele de azt inkább lightosan, meg ugrálni, tekerni vele mindenhova.
ha nincs durván használva meg nem ugrasz 5 méteres letöréseket, akkor szerintem egy 150es dropoff 4 jó választás, és 130ig le lehet vinni, de én inkább apróból várnék valami z1esre, olyan 60-70 ezerért szoktak lenni fasza állapotú, 2005-2006 körüliek, és ezek azért igényesebb villák mint a dropoffok, de amúgy pike is van ennyiért vagy talán olcsóbban használtan, lehet egy próbát megér talán, de nekem nem jött be
all mountain sztem jó villa, mozgásban olyasmi mint az én 130as dropoffom, csak halkabb, meg kiscit finomabb, meg talán könnyebb de valszeg kicsit gyengébb villa, de talán tényleg ez tûnik a legértelmesebb választásnak