Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Pali04

Pali04

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok van egy suntour axon telom
Rugó+elasztomer rugózás van benne, az lenne a kérdésem hogy kell cc hez beállitani, (keményebb-puhább, mennyire ülhet be a telo amikor a bringán vagyok)? Egyébként a beállitás nagyon tág határok között mozog.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

igazabol mennyi az ajanlott max a scutumba ? sok denebest latok tores mentesen hajtani 170 es duplavallassal. szerintem ugyananyit elbir a scutum is. Azonkivul emelnek picit a hatuljan is, akkor visszanyerne a szoget. 1 centivel nagyobb rugostagot. 190 helyett 200 ast, es nem 2.0 inch hanem 2,25 inch uttal. ez nem kompenzalja a fejcso szoget?

nézd dawgok-at is használnak boxival.....az is bírja. csak nem arra való

én nem raknék 150-160 nál nagyobbat bele...

azt meg nézd meg hogy a 2,25-ös stroke-ú taggal nem ver e bele a linkplate a nyeregvázcsõbe....ha már mindenképp nagyobbat akarsz bele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Azért mert óvodás eszû szûklátó körû és urban legend-ekben hívõ emberek istenítik a drop off-ott és mindamellett az egyéb gyártók termékei mind szarok! Azért mindenkit bánt a fórumon h nincs drop off-juk.

De jó lenne egy hónap, amíg nincs egyetlen dropoff-os hsz....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mert unja, hogy ennyire túl van misztifikálva ?!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

remélem soha nem lesz többet.

az hogy õk bénák még nem az alkatrészt jellemzi.
van aki mindent eltör.

Miert vagy ennyire ki a drop off ra, nem ertem ?? :o
...Ez lesz keremszeppen...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
remélem soha nem lesz többet.

az hogy õk bénák még nem az alkatrészt jellemzi.
van aki mindent eltör.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

scutum-ba 150-nél nagyobbat nem tennék....
egy Pike bõven jó bele

hat... itt nehany haver rosz hirekkel szolgalt a pikerol, elgorbitette a becsuszokat pl. Masik meg eltort. Nekem a drop off-nak a 150evel nincs is baj, leginkabb a korona resz tunik kicsit gyengecskenek. valyon ujabb drop off nem lesz ? mar csak 55, 66 meg ienek vannak ?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
scutum-ba 150-nél nagyobbat nem tennék....
egy Pike bõven jó bele

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

sok lesz az abba vázba...

ink 55, de amelyik ér vmit az megent qrva drága

igazabol mennyi az ajanlott max a scutumba ? sok denebest latok tores mentesen hajtani 170 es duplavallassal. szerintem ugyananyit elbir a scutum is. Azonkivul emelnek picit a hatuljan is, akkor visszanyerne a szoget. 1 centivel nagyobb rugostagot. 190 helyett 200 ast, es nem 2.0 inch hanem 2,25 inch uttal. ez nem kompenzalja a fejcso szoget?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

jovanna megdumaltatok, nincs negativ szellem :D csupa pozitiv dolgokbol all a villam.
Erdemes 66osra cserelni ? :P

sok lesz az abba vázba...

ink 55, de amelyik ér vmit az megent qrva drága
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
scutumba? simán, lehetõleg a 180-as verzióra. :clap:

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

a 07-es drop off 4 (oem) telón a jobb és bal oldalba lehet levegõt ráfújni elõfeszítés céljából illetve belülrõl lehet állítani a csillapítást. az állítási lehetõségek ezzel ki is merültek.

NINCS BENNE NEGATÍV AIR. nem tudom neked milyen manuálod van, de ilyesmit meg sem említ. ez vonatkozik erre a telóra

és igen az ár jelentõsen befolyásolja és rugós villában tuti nem is lesz negatív air ráfújási lehetõség.

jovanna megdumaltatok, nincs negativ szellem :D csupa pozitiv dolgokbol all a villam.
Erdemes 66osra cserelni ? :P

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a 07-es drop off 4 (oem) telón a jobb és bal oldalba lehet levegõt ráfújni elõfeszítés céljából illetve belülrõl lehet állítani a csillapítást. az állítási lehetõségek ezzel ki is merültek.

NINCS BENNE NEGATÍV AIR. nem tudom neked milyen manuálod van, de ilyesmit meg sem említ. ez vonatkozik erre a telóra

és igen az ár jelentõsen befolyásolja és rugós villában tuti nem is lesz negatív air ráfújási lehetõség.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Bedobom a törülközõt, nem értem:wtf2:

És azt hiszem nem is szeretném, a Drop Off egy külön mûvészet ezek szerint, köze sincs egyik eddigi marzóhoz sem, a rejtett csúcsmodell.

Maradnék az egyszerü villáknál, ha engeditek. (TPC+, Dual Air by RS, etc)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

hehh gyerekek, örö megint olvasni :)

Igen, ettol valik szeppe es hasznossa egy forum, nemde ? Igazi vita kell valamirol hogy kideruljon az igazsag :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
érdekes nekem a 2005ös vagy 2006os drop off comp-omba nem rúg vissza, sõt talán még egy kicsit lassú is, igaz én a gyors mozgást szeretem, ezért van 7.5 illetve még pluszba 5.0 olaj rátöltve a triple-re is

nem tom mért kell kiforgatni a szavaim, sehol nem írtam még soha h nincs jobb teló a dropoffnál, max azt hogy azért az árért, és dh-fr-ben persze.

a 130as dropoffnál rengeteg jobb teló van, de nekem arra amire van arra teljesen jó, és túl tudom magam tenni a hibáin (kicsit hangos és letapad kicsit) de cserébe mindent kimozog amit kell.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hehh gyerekek, örö megint olvasni :)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Igen, mindkettõ oldalon elõfeszítés. Levegõs elõfeszítés. De abban mi a negatív? :) És mi a különbség? a Bal szár nehezebben, a jobb meg könnyebben indul meg? :rofl: Kolbászosat játszunk? :)

Hat akkor en mar semmit sem ertek baz... es akkor mit is kene vennem 888at ? Az ar a lenyeg, hogy hihetove valjon, hogy lehet benne negtiv levego is ? Tul olcso ahoz a drop off hogy ennyi mindent tudjon ? Amugy a 2005 hoz kepest 2007ig belerakhattak ezt 2 ev alatt, nem ?
Na meg tudtommal csak egyik oldalat lehet elofesziteni, mert csak abban van rugo .

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Igen, mindkettõ oldalon elõfeszítés. Levegõs elõfeszítés. De abban mi a negatív? :) És mi a különbség? a Bal szár nehezebben, a jobb meg könnyebben indul meg? :rofl: Kolbászosat játszunk? :)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

de a másik oldal, az itt másik szárat jelent.
negatív kamra meg fõleg alul lenne.

De kipróbálhatod.

ha valóban negatív kamra lenne, mikor fujod, összeül a villa.

Teszi? nem teszi? el is van döntve a kérdés.

Tiger: igen, tudom, megyek és ki is mosom az agyam, eladok midnen telót, és veszek még az országútiba is!

de szerintem attol nem osszeulnie kell, nem az a lenyege a negativ levegonek hogy osszeuljon, hanem a masik oldalon adagolt elofeszites ellenere is konyeden meginduljon, nem ezt kene csinalja a negativ levego??
Es megegyszer ... nem negavit kamrarol beszelunk itt, a Marzo a szerviz konyvben es a leirasban nevezi igy: " Negative Air" es "Positive Air" es biztos nem jo es rossz szellemekrol beszel. :P