nem lesz már ennyiért.szerintem probikeot hívd fel, és kérdezz rá, hogy van-e, ha nem, akkor mikorra lenne. én náluk vettem, pont Tig-nél, jó dolog, hogy nagy bolt, nagy választékkal, normális garis rendezéssel és korrekt kiszolgálással. ha teheted, ott vegyél revelationt. 409-est, az bõven elég.
edit: ezek a "0km-es" telók általában olyanok, h valami szar benne, és inkább rásózza valami balekra.
Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2008. július 16. - 19:59

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 16. - 19:58

edit: ezek a "0km-es" telók általában olyanok, h valami szar benne, és inkább rásózza valami balekra.
Írta 2008. július 16. - 13:51

Írta 2008. július 16. - 11:06

Itt a helyi boltba 14körüli árat mondtak(10az anyag kb és 4 a munkadij)
És kb mennyi idõ lehet szerintetek egy ilyen(2007es tehát nem ilyen régi h keresgélni keljen hozzá sztem)
Írta 2008. július 16. - 10:43

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 16. - 10:25

nem jarnal jobban egy reconnal? mennyi rugoutra van szukseged? csak mert szerintem egy kicsit "pazarlas" egy hosszuutas telot lebutitva hasznalni. a recon lehet hogy hajszalnyit nehezebb, de biztos hogy olcsobb is. es a mozgasara annak se lehet panasz.
merida trail váza van a srácnak. ha a telót abba veszi (gondolom igen) akkor nem pazarlás. szvsz még akár 130mm-en is használhatja a revelationt. nem pazarol.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. július 16. - 10:06

háát a rock shox az utóbbi pár évben jóval megnyerõbb minõséget produkált, míg a manitou-val voltak kidolgozás beli problémák, bár állítólag a '08-as villáik (mármint manitou) már sokkal jobbak, mint az elõzõ évi modellek.köbö ezért, de biztos van aki máshogy gondolja.nekem volt egy manitou black super air villám, botrányosan sz*rul mûködött, próbáltam már rebát is háát van különbség a reba rendesen odavert a manitou-nak.ennyit tudok, de hallgass meg másokat is, hátha más szemszögbõl közelítik meg a dolgot!
en ugy gondoltam hogy sose veszek Manitou telot, aztan most meg van egy R7-em es teljesen meg vagyok vele elegedve. olyan szepen mozog mint az alom.
Errõl vélemény? Még a Reconon (Race Solo air) illetve Rebán (Race dual air) gondolkozom. Mivel számít akár 10k is, ezért gondoltam a linkeltre, mert elvileg új, véleményem szerint 2008-as dual air 115mm, de javítsatok ki, ha nem.
nem jarnal jobban egy reconnal? mennyi rugoutra van szukseged? csak mert szerintem egy kicsit "pazarlas" egy hosszuutas telot lebutitva hasznalni. a recon lehet hogy hajszalnyit nehezebb, de biztos hogy olcsobb is. es a mozgasara annak se lehet panasz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 16. - 08:55

Nem nagyon tehetem meg a telók gyakori cserélgetését, a linkelt telót lealkuttam 56-ra, telópumpa, papírjai nincsenek. Mivel a garancia eléggé le van szûkítve, gondolom nem akkora ér vágás, csak az érdekelne, hogy honnan van a teló:chin: , recon pumpája biztos jó revhez is...
Ha a Tigger által említett nem poplockosat veszed? Igaz, drágább, de úgysem akarod lockolni, nem lenne gond a "honnan van a teló" gondolattal és a garancia is rendben. A pumpa jó lesz, nincs azzal gond, Foxhoz is jó az RS pumpa.
Írta 2008. július 16. - 08:28

Írta 2008. július 15. - 09:25

2007-es van, idei még nem jött....de az idei nem is ennyiben fog kerülni, bár spec a revelation nem változott dizájnon kivûl semmiben, szal nyugodtan vehetsz bolti újat. legfeljebb siess vele mert nem sok van már.Fél centivel lenne rövidebb a mostaninál, sztem nem adja hozzá a kart, nem akarom lockolni. Most jutt eszembe, a Probike-on 69k az új, csak nem tudom annak sem az évjáratát, de csak nem öregebb 2007-esnél. Akkor lehet jobban járnék egy újjal?

Írta 2008. július 15. - 01:47

Írta 2008. július 14. - 22:41

a 18,5 cm nyak elég hosszú lesz ?Köszi, akkor sztem a héten már meg is veszem.
PS, a poplock kart is adja az árban ?
ha nem, és akarod lokolni, az még 6-7K
Írta 2008. július 14. - 22:39

Írta 2008. július 14. - 22:35

vszinû 2007-es de lényegtelen...a reconnál jobb, kb egy hosszabb utas reba....Errõl vélemény? Még a Reconon (Race Solo air) illetve Rebán (Race dual air) gondolkozom. Mivel számít akár 10k is, ezért gondoltam a linkeltre, mert elvileg új, véleményem szerint 2008-as dual air 115mm, de javítsatok ki, ha nem.
Írta 2008. július 14. - 18:20

nem elfogultság , tapasztalatNem vagy Te egy kicsit nagyon elfogult!? Én 75 kg vagyok, de nem érzem, hogy annyira nagyon hajlongana a 160-as tárcsával. Rebáról váltottam a maraton xc-re, a reba merevebb valamivel, de a rugózásuk nem összehasonlítható a marzo javára. Az ETA-rol meg ne is beszéljünk az U-turn-höz képest.

annyival meg messze nem mozog jobban amennyivel nehezebb és hajlékonyabb
azt meg én is mondtam hogy a talas II mellett az eta a használható útállítás, ezekhez képest a uturn valóban egy kalap szar. ehhez képest mostanság a marzo is kezdi hanyagolni és ilyen tekõrös szart rak egy csomó új telóba.
amúgy tényleg a marzo villák lennének a legjobbak ha mondjuk a fox gyártaná õket...

Írta 2008. július 14. - 17:30

Hellotok!
A becsúszón található kisebb sérülésekkel kell foglalkozni? Van egy nagyon kis pötty, sagon belül kb 1,6 cm-nél (szembe nézzük, akkor a jobb oldali becsúszón, ha ez számít) és kézzel szinte nem is érezni, csak épphogy. Gondolom, mivel ha az ember használja a biciklijét, ilyen elkerülhetetlen, ezzel nem nagyon kell törõdni.
Sorry, ezek szerint hülyeséget kérdeztem, fölösleges az aggodalmam az 1mm-es pötty miatt.

Írta 2008. július 14. - 16:36

de csak akkor vedd azt ha nem vagy több 70 kilónál és nem akarsz rá tárcsaféket tenni....hajlik mint a friss lángolt kolbász
Írta 2008. július 14. - 16:30

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. július 14. - 14:55