Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2008. július 21. - 08:23

láttamh a xfaktor nél 35 e van!!!
megéril lecserélni a dj3 somat rá???
mer hoszabbat szerettnék vagy vegyek egy asznált srop off ot??
Írta 2008. július 21. - 00:28

Mennyire gáz, ha van kb fél centis körömmel érezhetõ (de ujjal nem) karc a becsúszón. Még új a villa, de csak most vettem észre.
Írta 2008. július 20. - 21:01

jaja az a para hogy nem fog mozogni a pihe súly alatt..domainem pl mozog alatta ...de nem fogok 180as villát odaadni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. július 20. - 20:56

Valamelyik RST-knél valamelyik szárba, vagy mind2be bele van téve 2 gumi rúdszerûség, elõször azokat dobáld ki belõle:D elvileg azok "csillapitanak" de nélküle valamivel puhább lesz
Attól marhára nem fog újra érzékeny lenni. De mivel egy csajedísön puhának puha így is. Amúgy elasztomer.
ALbertfish, ha nem taláslz semi csajtelót akkor levegõs Tora, SID/Skareb használtban (utóbbi 2005öst csak). Én is végigzongoráztam, kétszer is... (egyik csaj Capa lett, másik Skareb, az jóval komolyabb ugye...)
Ugye azzal se mész sokra ha nem mozog alatta...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. július 20. - 20:33

csak épp 4 centivel kisebb, mint amit te keresel...
Relic, Tora, Rux, stb., használtan és csókolom.
Írta 2008. július 20. - 20:28

magamnak is kell az uj holzfeller,nagyobb imac stb... nehogy már a nyúl vigye..

Szal valami lowbudget lesz belõle..tartok tõle hogy a manitú magnum...
kell még tárcsás kerekek,tárcsafék,talán levegõs tag..sokba lesz ez...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. július 20. - 19:17

Vagy kicsit komolyabb akkor egy black puharugóval.
itt van pár:
http://piacter.bikem...t=150457&cat=14
bár énis a psylora szavazok
http://piacter.bikem...t=149885&cat=14
http://piacter.bikem...t=149742&cat=14
http://piacter.bikem...t=149663&cat=14
Írta 2008. július 20. - 17:40

psylo
elso szerias reba
marsot/skarebet ne. rst-t meg foleg ne
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 20. - 16:25

drága még mindig..én is azt szeretnék inkább,akkor elcsórhatnám maratonozni néha a gépet..
de kell még kerék,fékek (csak tárcsa),rendes hajtás...szal sok úgy..
Írta 2008. július 20. - 16:22

hahóó
domain tövábra is nagyon jóó
amúg meg a tomacbe keresek valami ccre való 10-12cm köül mozgó villát..csajomnak lesz szal mozogjon a 45-50 kilós tartomáynban is szépen..valami régi bevált darabot keresek,ocsóón.
eddig:
magnum r
manitou mars
valami rst gila t7 ??
marcozzhi bomber M3 light
bár eze inkább a 10cm körül mozognak...a váz meg 5colt..
egyéb ötlet!?
psylo
Írta 2008. július 20. - 16:17

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. július 20. - 16:07

domain tövábra is nagyon jóó

amúg meg a tomacbe keresek valami ccre való 10-12cm köül mozgó villát..csajomnak lesz szal mozogjon a 45-50 kilós tartomáynban is szépen..valami régi bevált darabot keresek,ocsóón.
eddig:
magnum r
manitou mars
valami rst gila t7 ??
marcozzhi bomber M3 light
bár eze inkább a 10cm körül mozognak...a váz meg 5colt..
egyéb ötlet!?
Írta 2008. július 19. - 16:29

Írta 2008. július 19. - 15:49

mi a véleményeek az SR Suntour rux ról???
idei
illeve h cserélném dj 3 (nem átutõs) villámat egy hoszabbra!!
mire éri meg elcserélni???
hosszab villát szeretnék (130mm)
elõre köszi a segítséget!!
BB
Írta 2008. július 19. - 14:37

Egyébként tegnap éjjel bementünk a városba, és olyan 15° lehetett, eléggé tapadósan mozgott...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. július 19. - 11:53

2 gumi rúdszerûség
elasztomer
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. július 19. - 11:45

Jut szembe, egy nyomorult capa lány edisön copat (asszonyé), idáig rst-t meghazudtolóan jól mozgott, érzékeny volt nagyon, dagonyászás után 2 órát takarítottam, kapott friss zsírt, szimeringeket kentem; minden megvolt, mégis alig mozog; mi a rákot tudok még vele csinálni? :chin:
Valamelyik RST-knél valamelyik szárba, vagy mind2be bele van téve 2 gumi rúdszerûség, elõször azokat dobáld ki belõle:D elvileg azok "csillapitanak" de nélküle valamivel puhább lesz
Írta 2008. július 19. - 07:21

Írta 2008. július 18. - 22:40

Jut szembe, egy nyomorult capa lány edisön copat (asszonyé), idáig rst-t meghazudtolóan jól mozgott, érzékeny volt nagyon, dagonyászás után 2 órát takarítottam, kapott friss zsírt, szimeringeket kentem; minden megvolt, mégis alig mozog; mi a rákot tudok még vele csinálni? :chin:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. július 18. - 22:26

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való