de ha merevebb kell ott a Rock Shox Totem 40mm-es becsúszókkal...és nem nehéz annyira
nagyon le vagy maradva

van 200as szimpla travis
Dot vagy ásványi? És legalább használták így villát?Lehet következménye ha véletlenül telóolaj helyett fékolaj kerül egy villába?:wtf:
A sebesség mindent megold.
Ez engem is érdekelne. Úgy emlékezem, SL-bõl létezik sima levegõs és rugós változat egyaránt...
Kösz a segítségeteket!Nagyon egyszerû. Van belõle levegõs, és hagyományos rugós változat is...
sziasztok
16" umf hardy 3ba mekkora teló úttal bíró teleszkópot egészséges még beépíteni? Most benne van egy marzocchi (új) 150mm-s, átütõs, de kotyog, erõsen recseg, fõleg féknél.. Elõször azt hittem a váz csapágyház ment meg, de állítólag inkább a villa rossz (az kotyog) én kétlem (akitõl vettem a vázat aszerint meg a váznak semmi baja).. Ha valóban a váz csapágyház ment meg, akkor az garis szerintetek?
Kösssz, Üdv
Nagyon egyszerû. Van belõle levegõs, és hagyományos rugós változat is, Egyébként rugósoknál is csak egy oldalon van rugó.Köszi a választ, mostmár értem!
Azért kérdeztem, mert egy '09 Rock Shox Tora SL-t akarok venni, és ahhoz oda van írva, hogy Solo Air! De még az is oda van írva a rugózáshoz, hogy Solo Air, Coil! Ez esetben mit jelent ez a Solo Air, Coil?
Ez engem is érdekelne. Úgy emlékezem, SL-bõl létezik sima levegõs és rugós változat egyaránt.Köszi a választ, mostmár értem!
Azért kérdeztem, mert egy '09 Rock Shox Tora SL-t akarok venni, és ahhoz oda van írva, hogy Solo Air! De még az is oda van írva a rugózáshoz, hogy Solo Air, Coil! Ez esetben mit jelent ez a Solo Air, Coil?
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F