Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
http://forum.bikemag...9&postcount=434

Tényleg, meddig kell azt leadni?!

Sztem csütörtökön megkérem õket, hogy postázzák...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Mert nem volt moziban. Mert egy kultúrbunkó. :D :D

Zap, hogy az a kandelláberes potrohsarkantyút viselõ gumicsizmás sudribunkó Jézsua intrudáljon bele a popsidba!
Hát szabad ilyet? Dolog volt, mennem kellett! A kultúra meg smafu!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nyilván. Csak nehezen követem a hiperûrugrásokat... ;)

Tényleg, meddig kell azt leadni?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Én meg végre eltudtam menni kicsit többet és messzebb bringázni, már patkára is ment a bunnyzás szóval most jó kedv...Most a téli szünetben lesz sok idõm és gyakorlom a bunnyt nem mint ha nem tudnék csak , hogy ne fáljon és ha már nem fog a patkabunny útán fájni már megyek erdõbe is meg kissebb ugratókon ugrálni...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Markó: adatbázis.
Vazz, jófejnek tûnõ csóka, aztán sunyi, mint az állat... :D Emberileg tényleg rendes, de ezt a tanítós elképzelését nem vágom...

Mi az hogy neked nincs is különben?

A nincs is különben a sárga meg kék jegyekre vonatkozott, amit a Tomi említett, de olyan nekem nincs.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mert nem volt moziban. Mert egy kultúrbunkó. :D :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Markó: adatbázis.
Vazz, jófejnek tûnõ csóka, aztán sunyi, mint az állat... :D Emberileg tényleg rendes, de ezt a tanítós elképzelését nem vágom...

Mi az hogy neked nincs is különben?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kokk, konkrétumokat kérünk! Tárgy és tanár neve, mit kell teljesíteni! Így úgysem hisszük el, hogy szarban vagy!

És mit lehet különben azokkal a jegyekkel nyerni, ami nekem nincs is különben?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zsííír... De egy "majdnem" most jól jönne az én story-mba is... :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én az államvizsga elõtt majdnem megbuktam egy hülye tantárgyból, aminek már a nevére se emlékszem...
Aztán mégsem. És államvizsgán is majdnem meghúztak, mert nem tudtam mi a helyzet a buszrendszerekkel. És ma se tudom, de nem is érdekel, és soha senki sem kérdezte.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na ja. De ez most nagyon bassza az agyam... Tény, hogy nem vagyok egy mintapéldány, az is, hogy nem tanulok olyan kurva sokat. De hogy egy ilyen faszságon múljon... Asszem most tényleg elég nagy szarban vagyok... Persze ki kell mászni belõle. De a kérdés, hogy jelen esetben: hogy???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fel a fejjel! Bixtos meglex! És különben is a nap mindig süt, a kerekek gurulnak, mégha büdös tanárok baszogatnak is. Kapják be.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ismét hazaszédûltem, CSÁKÓ mindenki.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Olajbolt: Tiborc utca közepe, vagy Shoshi melója alatt, ha mész le a 25 emeletestõl a 6-os felé... Ott a sarkon. És simán 2.5-öst! ;)

Mellesleg tudom, hogy mindenki baszogat, hogy nem tanulok, mégis sírok, de most mondták, hogy lehet, hogy nem lesz meg egy töltelék gyak.-om, ami kell a januári szigorlathoz. Asszem most kicsit el vagyok kenõdve... És persze lehet lebaszni, de akkor is faszom... Annek semmi köze ahhoz, hogy mennyit fórumozok, vagy sem. Egy szaros tárgyból minek kell szopatni az embert, hogy ne tudjon szigorlatozni?!?! Kinek jó ez?!?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, akkor az más verzió. Az enyimé imbuxos...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Shoshi az enyémen alapba befelé álltak a tüskék, és nem imbuszos hanem keresztcsavarhúzós. azért majd +nézem, hogy nem spórólták e ki belõle a menetrögzítõt. amúgy volt hozzá tartalék tüske.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Vagy összevonják a pesti lurkókkal a húzást? Az nem lenne jó...

Az összes vetítés összes jegye együtt lesz húzva.

Meg az is érdekes, hogy a sárga jegyek kb. 2x akkorák, mint a kékek. Így nem teljesen egyértelmû a dolog... Na mindegy.

Ha benne lesz vmi zacskóban már nem is annyira egyértelmû. Kicsivel kevesebb cinizmust pls

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Motorbolt. És lökésgátló olajat kérj, ne Marzocchit. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Magoo:
Én két éve nyomom egy 3800 Ft-os Wellgo pedállal, és még mindig megy. Javaslom fordítsd meg a tüskéket benne (befelé legyen az imbucsavarok feje), hogy akkor is tudj rajta tekerni, ha odavágod valahova.

Telóolajat meg kapsz a motorboltokban, vagy spéci olajüzletben. Kérdezd Jockey-t, vagy kutyagolj el a Vas Gereben (asszem) és a Mártírok sarkáig.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na jónapot!
Ma is csak rohangászok, mint pók a falon. De elszaladtam a Pedálba, és bedobtam a jegyeket.
Hát nyerni fogunk, ha csak ennyien dobták be ;) Vagy összevonják a pesti lurkókkal a húzást? Az nem lenne jó...
Meg az is érdekes, hogy a sárga jegyek kb. 2x akkorák, mint a kékek. Így nem teljesen egyértelmû a dolog... Na mindegy.

Ma bringával akartam már bejönni, de nem lehetett, a hülye megbeszélés miatt. Kezd elegem lenni. Még jó, hogy a két ünnep között nem kell jönni dolgozni. Szétfaralom az erdõt, mint a filmben :D Meg leugratok a sziklákról.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök