Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2005. december 20. - 10:26

Atesz a csapos a RÁKBAN....legalábbis én csak azt az eggyet ismerem
Dúrvák a seggbekú*ós vidijók, majnem idehánytam sebtibe!!!
Írta 2005. december 20. - 10:25

Írta 2005. december 20. - 10:20

Atesz = Atesz.

Te meg madárnáthás kis kcsögöket üldõzz, Feri! Károly õrmester... Hehehehehe.... Olyan te sose leszel! Csak tisztogasd a WC-t fogkefével, amit teleszartál!!!

Zapat: mert öreg vagy és csak a megrázó élményeg maradtak meg benned!

Megjött Tomy, majd õ minnyá jól megmondja...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 20. - 10:18

Viszont annak örülök, hogy Máriónak kacsintgatnak a lányok!
Igen! Öcsém Atus. Lassan sztem õ is támad majd a fórumon. Jézus.
Atesz meg az Authoros sráccsákó haver.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 20. - 10:17

Írta 2005. december 20. - 10:16

Vagy tévedek? Vagy kit hívtok ti Atesznak?
És mi ez a putyu a fejemen? És hol vagyok?
Nem én vagyok Károly õrmester?
És nem én indultam el, hogy elkapjam izé a csirkét?
Írta 2005. december 20. - 10:13

Aktuális civil
Írta 2005. december 20. - 10:11

Vazz, Atesz ellen sokminden szól. Mettyú elismerte, hogy Fucker kifinomultabb... Atesz meg Mettyú haverja és Mettyúnak nincsenek kifinomult, normális haverjai!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 20. - 09:56

Tegnap elinduétam ajándékot venni. Majd miután a reggelim után délután négykor akartam enni, akkor vettem csak észre, hogy nincs nálam egy garas sem, se bankkártya, se semmi. Szal maradt minden a mai napra.
Mennem kell intézkedni a városba. Megyek kötözésre is. Meg feladom a pesti kissurmó köccsög mp3 lejátszóját.
AW:
A köccsög kibaszta a kukába haverjával a Campa nyeregcsövet, mert nem volt neki jó, mert volt rajta egy csavar nyoma. Eszem megáll bazdmeg. A Bikemag-ben önálló cikk foglalkozott az ilyen Campa nyeregcsövekkel. Ez a dilettáns meg kibassza a kukába a szagértõ haverjával.
Olyan levelet írtam neki, hogy szerintem újévig sírni fog otthon.
Kokk:
Fasznak szúrsz be ilyen lehangoló sorokat... Inkább a jókedvet nyomassad vazze!
Szerintem is az Atesz a Fugger! Nem halljátok, hogy sejpít, amikor ír

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 20. - 09:30

1. Nem én vagyok (ez elég meglepõ asszem)
2. Sok mindent tud rólatok
3. Középsõ csoportban káboly volt a csávó
4. Nagy vágyálma, hogy olyan gazdag legyen, hogy Billerbecke szarhasson TV-nézés közben (ez akár én is lehetnék, csak nem vagyok ennyire kifinomult)
Írta 2005. december 20. - 08:48

Írta 2005. december 20. - 08:42

a crazy noah 4 years oldot nézzétek + ha még nem láttátok
http://bikemag.hu/po...pper/Itemid,45/
EZ NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON KEMÉNY!!!!!!!

Írta 2005. december 20. - 08:35

Amúgy: önfeldten boldog szép reggelt mindenkinek!

Kéne valamit csinálni ma. Nem érzitek? Egy ilm? Egy "séta", egy forraltbor, vagy egy új hely fölavatása, vagy csajozni, vagy ilyesmi...

Írta 2005. december 20. - 01:11

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. december 20. - 00:11

Írta 2005. december 19. - 23:42

Amúgy jó estét!
kölyök:
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de épp egy megbeszélésen ültem és tolták az agyamba az információkat a MapXtreme 2004 for .NET-rõl. Hát bazmeg, fájt is a fejem utána egy ideig...
A.W:
Jól eltûntél te is. Írogatom itt a a 24-eket, szóval majd szóljál, hogy mikor/hol...
Fagger:
Mivel én vagyok itt a legöregebb, szóval elõször csókolommal kell nekem köszönni, majd az ügyvéd úrral megbeszélni, a jogi tényállást, és mindenkinek fizetni egy sört. A hideg idõre való tekintettel jéghideg cseh sör jöhet számításba, vagy a rehabosoknak forralt bor.
Különben is milyen dolog akkor idejönni, amikor én vidéki kiküldetésben vagyok?
Írta 2005. december 19. - 23:26

Írta 2005. december 19. - 21:15

Írta 2005. december 19. - 21:13