Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Posted 2005. December 21. - 10:03

Lajos átvágott. Aszonta lesz hó. Pesten lehet. De itt nem valószínû mostanában. Legalábbb jövõ hétre eshetne egy kevés.
Kesztyû:
Én csak No Fear-ben montiztam eddig, de a legócskábbat is minimum 2 évig használtam. Sztem nagyon jól bírják, ha nem tenyerelsz el benne minden nap. Olyan meg semmi esetre sem fordul elõ vele, hogy varrás mentén reped, mint a 661.
Ma nem nyomunk egy esti forraltbort karácsionyi hangulatban?
Mária:
Pénteken be kellene ugranod hozzánk valamikor koradélután...
Szép napot mindenkinek!
Zap&Katonabogarak:
Tegnap találkoztam KisSzux-szal. Mondta nyomatnak fiatalokkal 2010-es Kulturális Fõváros projektet. És az Erdészet akar csinálni Árpádtetõre élményparkot. Rá kellene repülni...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. December 21. - 09:35

Asszem már elcserélte...
NA. Bö.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. December 21. - 03:00

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. December 21. - 01:06

Posted 2005. December 21. - 00:44

Volvo. Bár a BMW sem rossz.

2.5 jó lesz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. December 21. - 00:25

csak nincs egy forintom sem.a karácsony kicsit megviselt
volvo szerintem is...
van még egy 318i bmw kombi
answer állítólag nagyon tartós,tominak is régóta megvan,ha a troy leem szétesik asszem én is arra fogok nevezni,csak nincs fekete v fehérben:(
Kreszné nem volt valami rendes velünk,ki akartunk menni FBzni,de külön mondta a portás sanyinak hogy a 12.e osztályt semmiképp ne engedje ki...
de meglógtunk és most nem is kelett cserébe hozni semmit a portásnak
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. December 20. - 23:53

szétszállt a northwawe "csontváz" kesztyûm... 1,5 év. megérte azért sztem. most a végére szinte nagyobb volt a varrat, mint az eredeti anyag
![]()
tudtok vmi jót ajánlani? kivéve 661 (és lehetõleg lehessen kapni Pécsen)
Nekem eddig 661 (2004esbõl a drágábbik) + Fox volt, most Answer(edge) van és sztem messze az Answer a legjobb és ráadásul a legolcsóbb is 5990HUF. Pedálba asszem van is. De 1,5 évet még egyik sem bírt ki max 1et. De a 661 tovább bírta a Foxnál.
Posted 2005. December 20. - 23:46

Olajbolt: Tiborc utca közepe, vagy Shoshi melója alatt, ha mész le a 25 emeletestõl a 6-os felé... Ott a sarkon. És simán 2.5-öst!
:chin: jóvan asszem +próblálom a 2.5-öst, végül is nagyon be van lassulva, nem hiszem, hogy túl gyors lesz tõle.
Posted 2005. December 20. - 23:40

tudtok vmi jót ajánlani? kivéve 661 (és lehetõleg lehessen kapni Pécsen)
pl.:
Progressive Glove http://www.scottusa....ct.php?UID=7951
DH Extreme II Glove http://www.scottusa....ct.php?UID=7950
bár ez a karbonos hülyeség nem tetszik... biztos hasznos esésnél... meg önvédelemnél sem lehet rossz

a progressive nagyon bejön, bár lehet, h kitartóbb lenne a dh extreme glove...
troy lee-k is tetszenek bár azoknak már ?áruk is van gondolom?
szerintetek?
smith napgépeket lehet Pécsen kapni?
kössz
Posted 2005. December 20. - 22:47

Pestrõl visszafelé pont errõl beszéltünk...Holnap nem tom mi lesz. Asszem kell keresnem mindenféle embereket, mert eddig csinálgattam, amit Patyó mondott és az sem volt rossz, de ma csinálgattam és egy kibaszott bagy ember odajött, hogy "figyi, ha így csinálod, jobb lesz..." Tuti magamtól nem mertem volna megszólítani, erre atom rendes volt. És csinálgattam úgy, ahogy mondta, hááát majdnem befostam! Mondom neki, hogy bringázok, szal fontos az alkar váll, meg mittom én mi. Azt mondta, hogy oks, akkor ezt, meg ezt, meg ezt eröltessem. Hát eröltettem. Aztán csak mosolygott, hogy ugye suliba járok. Mondom ja. Erre, akkor holnap necces lesz jegyzetelni... Hehehehe... Mosnom ZH-t írok... Aztán csak röhögés.
Posted 2005. December 20. - 22:42

Zapat: nem is kételkedtem...

Holnap nem tom mi lesz. Asszem kell keresnem mindenféle embereket, mert eddig csinálgattam, amit Patyó mondott és az sem volt rossz, de ma csinálgattam és egy kibaszott bagy ember odajött, hogy "figyi, ha így csinálod, jobb lesz..." Tuti magamtól nem mertem volna megszólítani, erre atom rendes volt. És csinálgattam úgy, ahogy mondta, hááát majdnem befostam! Mondom neki, hogy bringázok, szal fontos az alkar váll, meg mittom én mi. Azt mondta, hogy oks, akkor ezt, meg ezt, meg ezt eröltessem. Hát eröltettem. Aztán csak mosolygott, hogy ugye suliba járok. Mondom ja. Erre, akkor holnap necces lesz jegyzetelni... Hehehehe... Mosnom ZH-t írok... Aztán csak röhögés.

Posted 2005. December 20. - 22:13

nálunk már kezdõdik a free fílin a suliba,legalábbis mi elkezdük.angloln kikommandóztunk forraltborozni,egy fél littyó le is csúszott fejenként,mindjárt jobb lett a nap.Bár a magyar vizsgán kicsit kihagyott az agyam,de csak nem lett rossz:)
este meg voltunk sulis hangversenyen,borzalams volt ajándékot is vettem mindnekinek,szerelmes lettem a kalcedóniás magas szökésbarna csajba...
holnap meg valmi buta dolog lessz a suliban,aztán szünet!!
fékem meg megbutult,amikor borultam,kicsit deformálódott,a fékkar tartály nem passzol rendesen és föllevegõsödik mindig....
sux
magoo,nah jóól tetted jóó kis pedál az!!
volvo v 40 vs honda cici eródekk ???
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. December 20. - 21:06

Posted 2005. December 20. - 21:05

Posted 2005. December 20. - 20:59

vége a sulinak ez a pozítiv.
de fáradt vagyok mint a dög. meg ahh.
Érdekel valakit dívídi film? igényesen tokban, borítóval, és lemezre is "nyomtatva".
ha igen, adok listát.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. December 20. - 20:16

Posted 2005. December 20. - 20:11

...jahogy.
Akkor iparkodnom kell a jeggyel. Ejjj...

Posted 2005. December 20. - 20:10

40 perc? annyi nincs is egyhuzamban a világon....
jó egyébként?
Aktuális civil
Posted 2005. December 20. - 20:06

Posted 2005. December 20. - 20:03