Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Figyu, én ma is megyek beb*szni, meg holnap is.. Legyen már vmi jó is ebben a hónapban. A karácsonyt meg utálom.

És ha bõrözik a teteje, akkor csak leszedem vhogy.. jó van. E tanítás szerint fogok élni! Köszönöm Mester!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem igaz, hogy mindig elfelejtem azt a kiba**ott matricát :wallbange !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

, de végül is magam kavartam a szart, egyszer csak meg leülepedik..

Ja-ja, meg várd meg amíg egy kicsit már bõrözik a teteje! - by Steve Örkény - Tóték

Még nem ittam meg, de 4-kor bezárunk, aztán piálás meg céges vacsora, yee!

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És eltört? Na, mindegy.

A Wuff enciklopédia is sötét oldalakon fogja hozni errõl az évrõl a cikkeket, de végül is magam kavartam a szart, egyszer csak meg leülepedik.. No, always look on th bright side of life..

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Hát 2005 nekem sem a "best of" -ként vonul be a Fugger-krónikába, de tudod nézd a jó oldalát az év végi munkahelyi-zúzásnak, én pl reggel kaptam egy üveg száraz vörösbort+kristálypoharat az egyik kedves ügyfelemtõl .-) jól esett!

Már meg is ittad, te ginzengtapperáló bélféregánusz?
Tiborral azt beszéltük, hogy nyomjuk meg a Szellemváros prodzsektet is, hátha lehet oda egy ugribugri helyet csináltatni a parkokban és friss levegõben szûkölködõ kertvárosi népnek. Kell egy jó ideológia, kreatív ötletek (nemá' csak biciklizni lehessen ott) és eladni egyrészt a Katonabogarak részérõl, másrészt a Plusz Munkacsoport (Száxi vagy hogyan írod, Shoshi?) részérõl. Dupla haszon, dupla öröm!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Fugger.. semmi összekapcsolódás a film és a seggem között.. Viszont g*cire elegem van ebbõl az évbõl. Legyen már vége!!!

Hát 2005 nekem sem a "best of" -ként vonul be a Fugger-krónikába, de tudod nézd a jó oldalát az év végi munkahelyi-zúzásnak, én pl reggel kaptam egy üveg száraz vörösbort+kristálypoharat az egyik kedves ügyfelemtõl .-) jól esett!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hmmm.. nem is t'om. Én elég problémásan tervezek fél napnál nagyobb idõtávra :D úgyhogy még minden lehet! Akár oda is adhatom matricáért cserébe... na, miccósz?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, ismerõs, mintha láttam volna már azt a filmet :afro: ! Ha eccer tudnád nélkülözni negyed órára, azt megküszönném!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi, ja, dvd-n van. Mondtam már, hogy kurva jó?

Fugger.. semmi összekapcsolódás a film és a seggem között.. Viszont g*cire elegem van ebbõl az évbõl. Legyen már vége!!!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Akkor jó!

Viszket a szemem. Megnéztem a Minden héten háború c. filmet. Ismét megbizonyosodtam róla, hogy qrva jó!

Bszki, ezt úgy olvastam hogy Viszket a seggem. Aztán nem értettem az összekötést a filmmel kapcsolatosan.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Kispál kiscsillagékat buktam idén, mindegyik idõpont szarul jön ki számomra...btw Wuff- kéném majd vissza az mp3 All kispált, neked meg forwardolom a Foo Fighters-t.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi: Pedig a sört megvettem!!! A jogsim viszont nem volt nálma, nem tudtam elmenni a dvdkért olyan messze... hétvégén viszont! Majd hozzácsapok még egy sört a szállítmányhoz kamat gyanánt!

Hát jó. Bár nekem még fel kell kutatnom az elsõ évad 2 DVD-jét, mert azt valahol elkevertem. De megvan az tuti. Ráadásul van egy angol felirattal is, de a magyart nem találom.

23án Pecsában Kispál koncert..

28-án pedig az Urániában lesz csendes-ülõs... Ma meg Kiscsillag a Trafikban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Uhhh... Csak nem dvd-n? Készíthetnék belõle egy kópiát?

Zap:
Megjött a bankszámlaszerzõdés. Lefûzöm és spájzolom.

Kokka:
Behoztam a cuccod. Ugye csak a kábel és a lejátszó volt nálunk?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor jó!

Viszket a szemem. Megnéztem a Minden héten háború c. filmet. Ismét megbizonyosodtam róla, hogy qrva jó!

Tomi: Pedig a sört megvettem!!! A jogsim viszont nem volt nálma, nem tudtam elmenni a dvdkért olyan messze... hétvégén viszont! Majd hozzácsapok még egy sört a szállítmányhoz kamat gyanánt!

23án Pecsában Kispál koncert..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Lerendeztem a hülyegyereket. Nem akarok többet foglalkozni vele, mert el sem hiszem, hogy ekkora fa**ok léteznek egyáltalán.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A fasznak pofáztok ennyit.. nem is olvasom végig.

No, hát szombat este én pont megmaradtam abban az állapotban, hogy nem akartam beszélni.. még egy kör jó lett volna, és akkor beszélek, de így... hát lett volna néhány hozzászólásom a témához, de miután végiggondoltam, és jól kiröhögtem magamat, már nem volt téma.. pl. nekem a jelem az oviban háromszög volt :D egyszerû, mint én... Na, hát ezt nem osztottam meg veletek :D meg mást se...

Azé' jó volt. Egyébként meg, Shoshi, gyere má' fel egyszer, aztán rendezzük le a csávót végre. Kis köcsög. Ehh..

Zap, kösz a zenéket, tegnap este elmentem a városba tekerni, a kis mp3 lejátszón vittem magammal.. hááát jó volt úgy cikázni az emberek között, hogy dübörögtek a jobbnál jobb számok :D lesz még ilyen, majd lefelé a hegyrõl..

Atisnak meg üdv a fórumon, bocs, Fugger (vagy vmi ilyesmi, nem?)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
HELLO-BELLO
Márió a helyedben nem szórakoznék, fõleg, hogy elsõ fék-SZIGORÚAN KIDOBNI!!!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
unatkozom, úgyhogy nesztek pár autótörés:

http://video.google....1248588&q=funny
http://video.google....38&q=police car
http://video.google....335&q=car crash
http://video.google....624&q=car crash

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aham már beszéltem vele.még lehet egyeztetünk..

http://www.hasznalta...creenwidth=1024

http://www.hasznalta...creenwidth=1024
szal ez a kettõ

bazz a fékemmel valami olyan gáz van hogy a tulfolyó tartály nem zár rendesen és folyamat föllevegõsõdik,ezzel mit lehet csinálni!??!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Sziasztok.
uhh vagy 30 oldalt nem olvastam errõl az uj topicból.
Nézzük csak:

1. Kösz Kokk, nem IWIWezek. Igy se tartom a kapcsolatot sok ex haverral (most nem rátok gondolok természetesen), ugyhogy iwiw -el sokkal nagyobb lenne a lelkiismeret furdalás.:)) Kíméletes vagyok önmagamhoz.
Egyébként szerintem ez csak ilyen új e-hóbort, még pár hónapig fog futni, aztán mire jön a nyár, mindenki elkezd többet élni a szabadidõs tevékenységeinek, és szépen elfelejtõdik. És Zsoló linkje is segített erre az állás pontra jutni, a személyes információk tárolásáról szóló blog-ra gondolok. Egyébként az invitálás megtisztel :))

2. Kesztyû: Ansewr team vagy edge vagy mim van, most már 3 éves lehet - de én jóval kevesebbet tekerek nálatok. Most kezd szakadozni...

3. Errõl a projektrõl hallottam már. A napokban hívott Schrancz Miska haverom. Õt mineannyian ismeritek igaz? Õ a középsõ szászival csinálta az eredeti Pécs kulturális fõvárosa projektet, szóval egy hajóban eveznek.
SRÁCOK: ez most halálosan komolyan gondolják. Több miliárd forint támogatoás van a projektre, pénz megvan, mostmár csupán azt kell eldonteni hogy a felkért 3 tervezõi gárda közül kinek a koncepció tervét fogadják el. Aki nyer, résztvesz a tervezésben és a kivitelezésben. Tervezõi jutalék kb 75 milla, ugyhogy érdemes lenne (fõleg nektek pécsieknek) nagyon komolyan beleadni ebbe a munkába mert ha jól csináljuk bevesznek társtervezõnek, és ebbbõl az összegbõl is jogosan illetne minket/titeket/az egyesületet egy nagyobb összeg.

Lényeg: turizmusból is szeretne bevételhez jutni az erdészet, és családos szabadidõs parkot akarnak. Nem csak bringaparkot.!! Tehát kell ilyen állatsimogató, meg játszótér, meg szánkópálya, mászófal... Meg természetesen egy nagy 4x pálya ahol rendezünk sok versenyt, és lesz nagy bevétele az erdészetnek. jiháááá.!