Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2005. december 21. - 14:58

És ha bõrözik a teteje, akkor csak leszedem vhogy.. jó van. E tanítás szerint fogok élni! Köszönöm Mester!
Írta 2005. december 21. - 14:57

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 21. - 14:56

, de végül is magam kavartam a szart, egyszer csak meg leülepedik..
Ja-ja, meg várd meg amíg egy kicsit már bõrözik a teteje! - by Steve Örkény - Tóték
Még nem ittam meg, de 4-kor bezárunk, aztán piálás meg céges vacsora, yee!
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2005. december 21. - 14:52

A Wuff enciklopédia is sötét oldalakon fogja hozni errõl az évrõl a cikkeket, de végül is magam kavartam a szart, egyszer csak meg leülepedik.. No, always look on th bright side of life..
Írta 2005. december 21. - 14:51

Hát 2005 nekem sem a "best of" -ként vonul be a Fugger-krónikába, de tudod nézd a jó oldalát az év végi munkahelyi-zúzásnak, én pl reggel kaptam egy üveg száraz vörösbort+kristálypoharat az egyik kedves ügyfelemtõl .-) jól esett!
Már meg is ittad, te ginzengtapperáló bélféregánusz?
Tiborral azt beszéltük, hogy nyomjuk meg a Szellemváros prodzsektet is, hátha lehet oda egy ugribugri helyet csináltatni a parkokban és friss levegõben szûkölködõ kertvárosi népnek. Kell egy jó ideológia, kreatív ötletek (nemá' csak biciklizni lehessen ott) és eladni egyrészt a Katonabogarak részérõl, másrészt a Plusz Munkacsoport (Száxi vagy hogyan írod, Shoshi?) részérõl. Dupla haszon, dupla öröm!
Írta 2005. december 21. - 14:42

Fugger.. semmi összekapcsolódás a film és a seggem között.. Viszont g*cire elegem van ebbõl az évbõl. Legyen már vége!!!
Hát 2005 nekem sem a "best of" -ként vonul be a Fugger-krónikába, de tudod nézd a jó oldalát az év végi munkahelyi-zúzásnak, én pl reggel kaptam egy üveg száraz vörösbort+kristálypoharat az egyik kedves ügyfelemtõl .-) jól esett!
Írta 2005. december 21. - 14:38

Írta 2005. december 21. - 14:29

Írta 2005. december 21. - 14:25

Fugger.. semmi összekapcsolódás a film és a seggem között.. Viszont g*cire elegem van ebbõl az évbõl. Legyen már vége!!!
Írta 2005. december 21. - 14:08

Bszki, ezt úgy olvastam hogy Viszket a seggem. Aztán nem értettem az összekötést a filmmel kapcsolatosan.Akkor jó!
Viszket a szemem. Megnéztem a Minden héten háború c. filmet. Ismét megbizonyosodtam róla, hogy qrva jó!
Írta 2005. december 21. - 14:06

Írta 2005. december 21. - 13:53

Hát jó. Bár nekem még fel kell kutatnom az elsõ évad 2 DVD-jét, mert azt valahol elkevertem. De megvan az tuti. Ráadásul van egy angol felirattal is, de a magyart nem találom.Tomi: Pedig a sört megvettem!!! A jogsim viszont nem volt nálma, nem tudtam elmenni a dvdkért olyan messze... hétvégén viszont! Majd hozzácsapok még egy sört a szállítmányhoz kamat gyanánt!
28-án pedig az Urániában lesz csendes-ülõs... Ma meg Kiscsillag a Trafikban.23án Pecsában Kispál koncert..
Írta 2005. december 21. - 13:44

Zap:
Megjött a bankszámlaszerzõdés. Lefûzöm és spájzolom.
Kokka:
Behoztam a cuccod. Ugye csak a kábel és a lejátszó volt nálunk?
Írta 2005. december 21. - 13:02

Viszket a szemem. Megnéztem a Minden héten háború c. filmet. Ismét megbizonyosodtam róla, hogy qrva jó!
Tomi: Pedig a sört megvettem!!! A jogsim viszont nem volt nálma, nem tudtam elmenni a dvdkért olyan messze... hétvégén viszont! Majd hozzácsapok még egy sört a szállítmányhoz kamat gyanánt!
23án Pecsában Kispál koncert..
Írta 2005. december 21. - 12:57

Írta 2005. december 21. - 12:35

No, hát szombat este én pont megmaradtam abban az állapotban, hogy nem akartam beszélni.. még egy kör jó lett volna, és akkor beszélek, de így... hát lett volna néhány hozzászólásom a témához, de miután végiggondoltam, és jól kiröhögtem magamat, már nem volt téma.. pl. nekem a jelem az oviban háromszög volt

Azé' jó volt. Egyébként meg, Shoshi, gyere má' fel egyszer, aztán rendezzük le a csávót végre. Kis köcsög. Ehh..
Zap, kösz a zenéket, tegnap este elmentem a városba tekerni, a kis mp3 lejátszón vittem magammal.. hááát jó volt úgy cikázni az emberek között, hogy dübörögtek a jobbnál jobb számok

Atisnak meg üdv a fórumon, bocs, Fugger (vagy vmi ilyesmi, nem?)
Írta 2005. december 21. - 12:30

Márió a helyedben nem szórakoznék, fõleg, hogy elsõ fék-SZIGORÚAN KIDOBNI!!!!
Írta 2005. december 21. - 12:26

Írta 2005. december 21. - 12:20

http://www.hasznalta...creenwidth=1024
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
szal ez a kettõ
bazz a fékemmel valami olyan gáz van hogy a tulfolyó tartály nem zár rendesen és folyamat föllevegõsõdik,ezzel mit lehet csinálni!??!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 21. - 12:14

uhh vagy 30 oldalt nem olvastam errõl az uj topicból.
Nézzük csak:
1. Kösz Kokk, nem IWIWezek. Igy se tartom a kapcsolatot sok ex haverral (most nem rátok gondolok természetesen), ugyhogy iwiw -el sokkal nagyobb lenne a lelkiismeret furdalás.

Egyébként szerintem ez csak ilyen új e-hóbort, még pár hónapig fog futni, aztán mire jön a nyár, mindenki elkezd többet élni a szabadidõs tevékenységeinek, és szépen elfelejtõdik. És Zsoló linkje is segített erre az állás pontra jutni, a személyes információk tárolásáról szóló blog-ra gondolok. Egyébként az invitálás megtisztel

2. Kesztyû: Ansewr team vagy edge vagy mim van, most már 3 éves lehet - de én jóval kevesebbet tekerek nálatok. Most kezd szakadozni...
3. Errõl a projektrõl hallottam már. A napokban hívott Schrancz Miska haverom. Õt mineannyian ismeritek igaz? Õ a középsõ szászival csinálta az eredeti Pécs kulturális fõvárosa projektet, szóval egy hajóban eveznek.
SRÁCOK: ez most halálosan komolyan gondolják. Több miliárd forint támogatoás van a projektre, pénz megvan, mostmár csupán azt kell eldonteni hogy a felkért 3 tervezõi gárda közül kinek a koncepció tervét fogadják el. Aki nyer, résztvesz a tervezésben és a kivitelezésben. Tervezõi jutalék kb 75 milla, ugyhogy érdemes lenne (fõleg nektek pécsieknek) nagyon komolyan beleadni ebbe a munkába mert ha jól csináljuk bevesznek társtervezõnek, és ebbbõl az összegbõl is jogosan illetne minket/titeket/az egyesületet egy nagyobb összeg.
Lényeg: turizmusból is szeretne bevételhez jutni az erdészet, és családos szabadidõs parkot akarnak. Nem csak bringaparkot.!! Tehát kell ilyen állatsimogató, meg játszótér, meg szánkópálya, mászófal... Meg természetesen egy nagy 4x pálya ahol rendezünk sok versenyt, és lesz nagy bevétele az erdészetnek. jiháááá.!