Akkor 6-os busz? Kórháztér + Alagút?!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #2
Írta 2005. december 28. - 14:44
Akkor 6-os busz? Kórháztér + Alagút?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 28. - 14:26
Egyedül én is félek a sötét és veszélyes Mecseken.100-adszor is leírom: egyedül soha nem megyek hegyre...
.
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2005. december 28. - 14:21
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 28. - 14:14
Kurva élet. Én bringáztam volna. Mindegy. Akkor jó a 6 körüli séta. Aztán sárosan játszunk?!
Jönne Csikó is...
Vazz, mi lesz itt megint?! Meg minnyá fölhívom Atust is.
Kokk, egyedül nem lehet vagy mi a picsa? Azért egy hármas után megérdemelsz egy kör biciklit! Szerintem anyukád is egyetértene velem!
Írta 2005. december 28. - 14:13
Érdekel, de akkor elõtte fel kell hogy vigyem a "TV-t" Zap! És szóljon valaki PG-nek...gyalog meg mittomén úgy fél6-6, és 8 ra lent vagyunk. na?
Jaja Brian élete nézõset...Aztán sárosan játszunk?!
(Hehehe 1000. hozzászólásom. Nem, nem fizetek sört.)
Írta 2005. december 28. - 14:11
Írta 2005. december 28. - 14:06
legalább megnézzük az ásásokat...
PGnek is szóljunk má
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 28. - 14:03
gyalog meg mittomén úgy fél6-6, és 8 ra lent vagyunk. na?
Aktuális civil
Írta 2005. december 28. - 14:03
Fugger: Tanulás? Ejj, próbálom nyomni, lassan haladok!
A Gádzsit majd meg felhívom és felköszöntöm, ha má' úgyse nem leszek ott.
Baszom alássan!
Írta 2005. december 28. - 13:52
Írta 2005. december 28. - 13:50
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 28. - 13:47
Na, alakul... Tõlem bringázhatunk is. Majd itt slaggal leveretjük utána. Nehogymá' egy kis sár visszatartson... Legalább csúszós lesz és jól belecsúszunk minden kanyarba...
Írta 2005. december 28. - 13:43
Aktuális civil
Írta 2005. december 28. - 13:33
Írta 2005. december 28. - 13:23
Csak az idegesítõ, hogy a sok mákos köcsög, aki tõlem/tõlünk kérték el a kidolgozott tételeket, azok némelyike jobbat kapott nálam. Hogy vinné el õket a "devla"...
Ma: akkor Zapatnál lesz valmai? Én még abban a hitben éltem, hogy leszarván a ramaty idõt sétafikálunk. De lehet Zapatnál is a dolog... ÉS ne olyan késõn! Legyen olyan 7 körül, akkor Ijdi oszt-szoroz-kever-sorsol, akkor befutnak Zsoloék is, aztán jöhet a menet!
Írta 2005. december 28. - 13:16
Mettyú szeretnélek megdicsérni, látva a sikeres beilleszkedésedet új céged szervezeti kultúrájába és annak folyományaként gyönyörû neobarokk szókészletedet amivel minket is elkápráztatsz.Hinnye vazze, Fugger! Akkor esztet megbaszta a devla!
Egyébként tanulással hogy állsz baszod alássan?!
Írta 2005. december 28. - 13:05
Ha van akkor ne álljon neki letölteni...ZSOLÓNAK: EARTHED 3.at még NEM nézte, hogy van-e a neten, majd...
Írta 2005. december 28. - 12:58
Írta 2005. december 28. - 12:58
Én valamikor lemegyek tagdíjat intézni, egyébként vagyok.
Aktuális civil
Írta 2005. december 28. - 12:53
Tibi, nem igazán dolgozom, csak úgy teszek! Akkor majd csörögj!

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére