Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Hello!

A Zamagasságos SzûzMÁrija áldja meg a Zúristent amiért tegnap gyönyörõ, ropogós friss havat adott, ma pedig mocskos esõt ami megeszi az egészet és undorító latyakot hagy maga után, pedig réteszabálós, forraltborozós túrára készültünk a Normand-fához Wuffékkal.

Give me some iced-tea from long Island!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mettheww ? csak nem dolgozól???Az ebédelésem idõpontja kérdésessé vállt...majd hívlak

ZSOLÓNAK: EARTHED 3.at még NEM nézte, hogy van-e a neten, majd...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

TOMMYYDNY- TI MI A FIGIRI-faszt csináltok hajnali fél 3-kor????!!!

Nem kell mennem dolgozni, ezért aztán például most keltem fel. Tehát sokáig fennt vagyok. Nem nagy ügy...
Nah be kell menni a városba. Kispálra jegyet, tagsági díj, új bankkártya, stb.

Itt miért nincs nagy hó??? Ez kibaszás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ma szerintem ne. Majd kéne hozzá mennünk.
Akkor mikor jöttök?

Mikórtól jó neked? 6-7?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah akor maradjaom benne a lassu,de dupaanyi ram!?

bazze menyi szómenés volt...

csak gyõzõm elolvasni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ma szerintem ne. Majd kéne hozzá mennünk.
Akkor mikor jöttök?

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
KB 16'20- ig , jó a recskaszmájlim mi?!!!

Zap! Keresett a Kovex, de épp dolgoztam, õt ne hívjuk ma hozzád?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Fahely, ezt a faszverõs cuccot honnan kapartad elõ, he? Guszta.
Meddig dógoztál tegnap, öcsisajt?
Kokk, lapcsere? Várd meg még valaki kijön és kérd el tõle a kidolgozott tételeit! Én olyanról is tdok, aki fénymásolattal ment ki felelni és átment! Kis dikkmá suhancpöcs vagy!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
:koniobijc Ismét 1 újjabb JÓREGGELT MINDENKINEK!

TOMMYYDNY- TI MI A FIGIRI-faszt csináltok hajnali fél 3-kor????!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, elõször nem értettem mit is akarsz, de aztán rájöttem, hogy a 266-os és 400-as DDRamokról beszélsz.
Az én alaplapon például csak 333MHz-ig bírja meghajtani a Ramokat. De 400-as van benne. Sok, mert az kell 3x512 :D
De a procim csak 266MHz-et tud. Viszont ebbõl tud aszinkront az alaplap. De ez nem is lényeg. A lényeg, hogy legyen sok Ram ;)

2 nap alatt végignéztem a Firefly címû sorozatot. Ûrhajós, nem idegenlényes, inkább kovbojos jellegû sci-fi. De nagyon jó. Csak 14 rész készült belõle, és egy film a lezárása a Serenity. Ezt már elõtte megnéztem, de most megint a sorozat után, és így még jobb.

Ma átadtam A.W-nek a 24 összes eddigi részét, meg kaptam sört :D Közben nekiállt zuhogni a hódara. Utána autóval lecsúszkáltam a Tescoba apámnak ajándékért. De, hogy mennyi béna, fasz autós van...
A csúcsbarom egy fehér asztrás volt. Beáll az egyenesen menõ sávba, aztán index nélkül akar onnan balra kanyarodni. Persze semmi világítást nem kapcsolt fel az autóján, mert az fogyasztja az áramot, és különben is a fehér autót könnyû észrevenni a hóesésben. Eh, barom.

Nah, megyek aludni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
segítsetek
mi lenne gyorsabb memoriábol
ha egy 512es pc3200as 200hmz-s
vagy két 133mhz-s 256os modul lennne benne és plusszban a 200hmz-s !?!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elfogyott a gyümölcssali is... Végem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, miután megvolt a nagy pulykahusis ebéd, gondoltam sok a tétlenség és kinézek Bogádra egyik csop.társ csajhoz, aki kidolgozza a tételeket, hogy jópofizzak és elkérjem tõlük. Így legalább csúszkálok is, meg itthon sem vagyok, meg mégiscsak odamegyek személyesen és nem csak bescannelve kére, blablabla... Erre 3-ra odaérve nincs még semmi. Mindegy. Volt ott másik csop.társ csaj is, így hárman leültünk TV-zni, meg kajálni, aztán ááááh, álljunk neki. Aztán nekiálltunk, aztán megjött anyuka, aztán nagy tepsiskrumplis-sültkolbászos vacsi (megint rosszul voltam szinte) aztán 10 után indulás haza, de vazz, a bogádi emelkedõ annyira le volt vagyva, hogy télivel sem ment föl senki, nem hogy én. :D De a sok hülye helyi ott sipákolt és nem tudtak hova menni. Én meg csak megkérdeztem, hogy más út nincs ki a 6-osra? Erre baszki volt egy tök sík út át az erdõn, de az eszükbe sem jutott, mert hogy az kátyus. Mondom, akkor legalább nem TÜKÖRJÉGGG!!! Ááááá... Idióták... :D De így a lehetõ legsimábban hazajöttünk. És még volt rántotthusi, szal lecsúszott egy, meg némi zserbó adag is, meg mot itt van egy tál gyümölcssali... :D Mikor lesz mr ennek vége!? Hehehehe... A végén tényleg fölszedek valamennyit... :D Na, lassan tente, mert holnap valszám vizsga és pihenni kell, hogy jót húzzak, mert 4 tétel nincs meg és azokra nem tudok lapcserézni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, latyak, de legalább esett már valami. Köccsögspace.Ehhh.

Kivették a varratomat, szóval most jó. Kértem kurvajó sebragasztó tapaszt is!

Befizettük a pénzünket. Egyébként UFO ellen kellene valami szankció (51-es Körzeten kívül). Megint túrtak, állítólag brutál módon.

Balatony isten volt. Egész úton a szembejövõ sávban haladtam. Csajom meg ma a Zárka tetején kezdett a parkoló autók között keresztben autózni. Készen van.

És a karácsonyi street session is király volt!

Na eszek valamit, amiben nincs bájgli, halászlé, szarvas, vagy töltött káposzta...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ez a hó is csak picsafüst... :-/
latyak az egész
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Ma is jót bringáztunk de nem bírom megállni, higy ne bunnyizzak fel a patkára vayg vaalmi falra, ja meg az egesz ruhám átázott...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
miért jut ezükbe ilyenkor munkát adni bírták volna ki még 1 órát a pitsááába...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tibi:
Scamp - Igazi Magyar Betyároknak

Ez az új márka, Magellan szintûnek tûnik.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
vlc?
ja, oké, gugli megmondta...
Akkor holnap?

Ma este erdõjárás? Akár bringával?

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
FIGYELEM,FIGYELEM,KATONABOGARAK, AZ ELNÖK ÜZENETÉT HOZTAM EL NEKTEK: MINDEN ÉRINTETT TAG AZONNAL FIZESSE BE A TAGSÁGDÍJAT(2000 HUF), KÜLÖNBEN PICSÁN LESZ RÚGVA.SZEMÉLYESEN KELL A PG-NÉL, MERT ALÁ KELL V.MIT ÍRNI!!!! FIGYELEM ,FIGYELEM!!

Ákos, megvan magyarúl a Brian é., kell hozzá VLC lejáttszó.