Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2005. december 28. - 18:49

s lám, a nedves kis izék továbbra is csak hullanak a földre...
Elgondolkodtam hááát: kell ez nekem?!
S józan eszemre halgatván jött is a válasz: Nem!
Ha Tiburon bosszúja csúnyán lesújt reám,
Több szép mondókát Kokkka nem kreál.
Végigfutot agyamon, hogy mi lesz velem,
De a feledékenység az agy önvédelme.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 28. - 18:30

Írta 2005. december 28. - 18:27

Ezt az elöbb találtam... Egy Zsolo nevû mûvész kreálta idén májusban... Esetleg...?!

"A lélek
oly' furcsán téved,
midõn
a fénylõ
jövõt
igénylõn
elvárja
hogy talánya
valóvá legyen,
- túl mindenen...
De a vágy
akár
az ág
meginog,
s midõn imbolyog,
elalél,
és hal el, ha él,
amíg fél...
Ám a végére,
szalad segítségére
a kósza ábránd,
ki a vártnál
többre tör,
mélybe hull
de újra föl,
a légbe,
és a kékbe,
az egek egébe,
hol gáttalan
áthalad
mindenen,
nem úgy mint idelenn...
S így a lélek,
ábrándos vágya-képe
fönnrohan a tágas-égbe;
elfeledve,
messze menve,
s a szürke
nem-becsülte
itt-lét piszkát
levetve,
új létet ölt,
egy tisztát,
- lebegve...
Így, mi por és sár
nincs benne már,
sem semmi földi,
hanem csak tölti
ott fenn az égben,
a légben-kékben
vált vágy-valóját...
S ábránd-aranyhajóját,
ringatja az idõtlenség,
e földi léttõl való különbözõség... "
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 28. - 18:23

ZAP, ZAP, SEEEGÍÍÍTSÉÉÉG!!!! KATONABOGARAK TÁRSAIMAT LETAGADOM ANNYIRA, DE ANNYIRA, [COLOR=DarkGre[COLOR=Red]en]EZ ÁÁÁ, EZ ÁÁÁ[/COLOR][/COLOR]
Írta 2005. december 28. - 18:21

ha esetleg rosz alaplapot linkeltem volna
http://www.asrock.co...ct/775i65PE.htm
ez van
bár lehet enm is linkeltem semmit ???
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 28. - 18:21

A MEGFEJTÉS: a kis pöcsöd
Írta 2005. december 28. - 18:19

18:05 KT
KT?!?!?! Max TK!!! Ott van pia!!!

Írta 2005. december 28. - 18:17

Van ahol igen van ahol meg teljesen nem lsd fenti eset...
Azt hiszem félreértettük egymást...

Na jó: kokkkviz kérdésünk:
"Képességeimet Istentõl,
tudásomat tanáraimtól
kaptam.
Mi okom hát a büszkeségre?"
Hehehe... Várom a kreatív elmék megnyílvánulásait...

[font="][/font]
Írta 2005. december 28. - 18:14

Írta 2005. december 28. - 18:13

Írta 2005. december 28. - 18:12

ÉN BENNE VAGYOK 18:05 KT
Írta 2005. december 28. - 18:10

akkor 1805kor korháztér?!
tényleg esik!?
merre megyünk
a párkányon van a gép,oldal cuccok nélkül,játékbol mots léptem ki és 30C a proci

Írta 2005. december 28. - 18:09

Van amire jó a Linux (pld Cel333 gépbõl router) van amire jó a Win. Én nem vagyok elvakult...Linux-szal vigyázni! Még megfertõz...
Van ahol igen van ahol meg teljesen nem lsd fenti eset...A ti életetekben is fontosak a címkék?
Írta 2005. december 28. - 18:03

Nem eh! Max Zsoleh...

Na, mi lesz a túrhával? Vááá, de nem jó a dolmijó...
A ti életetekben is fontosak a címkék?
Írta 2005. december 28. - 17:59

Írtam már neked, hogy: "Eh"?És eluralkodott rajtam a "bringázni kellett volna és nincs is nagyon kedvem sétálni" hangulat. Ejjj...
...
Én meg tudom, megint nyafi-nyafi, de nem tom mi lesz a túrával...
Hát igen...Mily meglepõ... Márió megint nem tudja igazán, hogy mit akar és mindjárt olyan kell neki, ami "minek8"?!
Boccs, de ezt nem hagyhattam ki, te fõkókler!!!
Kíváncsi lennék hogy használod ki ha nincs rá natív alkalmazás...ez valóban igaz hogy alig van alkalmazás ami támogatja
de ha van Hw opció rá,akor nem érdemes kihasználni?
szal nem lenne tul jó!?
(Ha már IT: holnap Ubuntu routert hegesztek magamnak

Jogos!Zsolo: két "d"! Hehe... Így a seregrõl van szó, az meg nem játszik...
Írta 2005. december 28. - 17:53

de ha van Hw opció rá,akor nem érdemes kihasználni?
szal nem lenne tul jó!?
uj nekem ez a 64bit...
nekm sem lett jegyem ha ez megnyugtat...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. december 28. - 17:52

Mily meglepõ... Márió megint nem tudja igazán, hogy mit akar és mindjárt olyan kell neki, ami "minek8"?!

Zsolo: két "d"! Hehe... Így a seregrõl van szó, az meg nem játszik...
Én meg tudom, megint nyafi-nyafi, de nem tom mi lesz a túrával...
Tomi: nekem lett jegyem. Egy 3-mas. Kell? Odaadom...

JIPPPPPPPP!!!

Írta 2005. december 28. - 17:51

Hadd játszon...Szerintem neked nem kell 64bites Windows... Nincs rá szinte semmi program, a driverekrõl nem is beszélve. Ennek jelenleg csak munkaállomásként használt gépeknél van jelentõsége. Ott meg a speciális programok arra vannak fordítva és így gyorsabbak.
Írta 2005. december 28. - 17:44

Szerintem neked nem kell 64bites Windows... Nincs rá szinte semmi program, a driverekrõl nem is beszélve. Ennek jelenleg csak munkaállomásként használt gépeknél van jelentõsége. Ott meg a speciális programok arra vannak fordítva és így gyorsabbak.
Faszán elbasztam az esti Kispál koncertünket. Nem kaptam rá jegyet. Nem tudom miért nem vettem rá már múlt héten??? Most jó mérges rám a csajom

Írta 2005. december 28. - 17:41

kutyát is viszek,ha enm megyünk nagyon nagyn meszire