Majd akkor idõvel durvítom, hogy megtartsam presztizsemet.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ne felejtsük el, hogy a nép tud és akar birka lenni (Mónika show és tsai).számomra felfoghatatlan, hogy több millió ember hogyan képes tétlenül nézni, hogy ilyen emberek ennyi mindent kierõszakoljanak, mint egy birkanyájat, úgy terelgették õket.
Mi a pozició és mi a csomag többi része. Egyébként nekem karcsúnak tûnik...Jah, tudom ám, csak mégis megkérdezem a sok nullán edzõdött fõvárosi idegenlégiósokat!
Zap mondja frankót...És ki mondja meg, hogy mi a "jó"?
Szerintem a faszi ereje abban volt, hogy eltalálta, abban a korban, adott embercsoport mit talált jónak. Ez ma már rossz, így nem tudná megcsinálni.
A jó meg rossz, teljesen viszonylagos fogalmak. Értékítélet. A célravezetõ és nem célravezetõ objektív fogalmak.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Javaslom a http://sysinternals.com tanulmányozását. Nem csak ez a 2db exe van Mark Russinovich bácsi tarsolyában...Hmmm. Köszi. Ez nagyon jól jött volna, amikor azt kerestem, hogy a .NET-en futó webservice miért nem hajlandó elérni az Oracle adatbázist. Nem volt elég jogosultsága a Oracle kliens könyvtárához. Az olvasás sem volt elég. Ez azért siralmas.
Hmmm. Köszi. Ez nagyon jól jött volna, amikor azt kerestem, hogy a .NET-en futó webservice miért nem hajlandó elérni az Oracle adatbázist. Nem volt elég jogosultsága a Oracle kliens könyvtárához. Az olvasás sem volt elég. Ez azért siralmas.Nemár...
Filemon (http://www.sysintern...es/Filemon.html) és Regmon (http://www.sysintern...ies/Regmon.html) a barátaid. Ugyan nem fejlesztek, de több mint 1,5 éve nem vagyok admin a localhoston...
Nemár...Faszom ebbe a szarba. Ha nem rendszergazda az ember a gépén, akkor szinte semmit se csinálhat, ha meg rendszergazda, akkor bármivel szétcseszheti az egészet.