Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
De komolyan, nekem van váltókarom, ha kell, hétvégén otthon leszek, aztán végre cserélünk :)

HoltPont az mi? Én megnéztem a Be Cool címût. Az se jobb..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
:D :D Szívesen elcserélem matricára! Van például egy csomó Castrol-os otthon ;) !

Én jókat röhögtem a tájgörön, bár valahogy a HoltPont jobban leköt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Eladó 7es váltókar és kazettás hátsóagy jelképes összegért, esetleg MATRICÁRA cserélném :D (magamon röhögök má')

Egyébként jó reggelt!

FH: Finneknél drága az alkohol, úgyhogy még jól is jársz, ha már egy sörtõl kifekszel, nemigaz?

Üvegtigris fosszar. Komolyan. Sok hülye, mint én, meg megy a moziba. hihhetetlen..

Fugger, ha olvasod, a ma este nekem ugrott, tegnap még fél órát mászkáltam a hidegben, aztán végül találtam egy non-stopot, de addigra lefagyott mindenem, most meg alig látok a takonyfelhõ mögül, legyen inkább csütörtök, te se gyógyultál még meg, meg elhívjuk a Danit, számoljon be Londonyró'

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mornyin geccók!

Vazze! Nyertem Kona pólót az Earthed 3 vetítéses jegyemmel! Juhhééé! Csak az X-Factroban kellene átvennem... Viki azt mondta, hogy neki csak YZ0, vagy Santa Cruz póló jáccik :D !

Tegnap láttam kerékpárost világoskék búvárruhában!

Kurrrva jó ez a hideg! 0 és +1°C-ban sokkal jobban fázok!

Üdv Tibur! Örülök, hogy jól érzed magad HattalaJaetta országban!

Jajj srácok! Szükségem lenne pár lelakott alkatrészre: mtb fékkar, 7-es, vagy 8-as váltó, elsõ- és hátsóagy, aluminium emelt kormány, 25,0-as nyeregecsõ, országúti fékek... Ha van esetleg valami otthon a sarokban, akkor megköszönném.
Ha esetleg lenne kazettás hátsóagy, az sem lenne rossz, vagy valami hanyagolható komplett hátsó kerék, kazettás aggyal, görgõzni kellene...

Na mindnekinek napsütéses derûs napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt Srákok!

Be kell hogy egyen a fene a suliba. Borzasztó öröm fog el a dolog miatt. Itt kómázok, mint valami fókabajúsz...

Bringázunk?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Márió sztem próbálkozzál vmi technikusival, tavaly jártam kereskedelmi technikusra, az sok mindenre jó lenne, csak be kellett volna fejeznem, de nagyon +utáltam az ilyen könyvvitel, statisztika, jog, közgáz féle tantárgyakat, sosem bírtam bemagolni. most eljöttem automatizálási technikusra, itt + az elektrot kéne nagyon tudni, szal semmi se jó.

zárlakatosnak kéne menni, egész Pécsen 3 van aki házhoz jön és amikor beszart a zárunk több hetet kellett várni mire vmelyik kijött, azt itt volt 20percig 4000Ft ér.

Tomy vazz, Tötti nyomott egy nagy csõröst ott ahol letörted a kormányodat: bal fékkar letört, fékvezeték elszakadt, X-7 sram váltókar letörött a bilincsnél,
jobb fékkar meg kiugrott ahogy neked is szokott. hehe, aszondta má megin úgy ugrott mint ahogy a zsákot dobják le az ifáról :D

olllyan inhüvelygyulladás lett a bal kezembe, hogy beszarok úgy fáj. és nemtom megin mitõl

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez az Üvegtigris 2 egy akkora fos, hogy még mindig bûzlik.
Aki még nem látta, az ne is tegye.

Mettyú: szerintem befagyott az érzékelõ, összevissza van néha akárhol +10 fok.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... Fasza melónak tûnik. Én is el, mert lesz Frei dosszié és azt szeretem, meg most már két napja TV-zak néha... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Akkor kb hétvégére meleg lesz megint...JAAGERBOY
1 kis -20 kellene nektek, az az igazi, vagy -27
Ha nem fórunodzik senki akkor kikapcs, azt TV, mert már megint sikerült beba**nom 1 rühes sõrtõl.

SHOOSHBROTHER: nesze meló: http://www.mediamark...lg/karrier.htmlPosted Image

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VAzz, délelött gondoltam besétálok a suliba. 8 réteg és így sem volt melegem. Tibur, siess haza, hogy visszaijedjen a hideg oda, ahonnan most elijeszetted... ;)

Valami nem okés. Majdnem elaludtam a fürdõkádban és folyamatosan valami jégeres dolog volt a fejembe... Hehehe... Kiakadok már magamtól... :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Hova mégy?
A többiek hol vannak? Mi ez a passzivitás? A hideg miatt mindenki odafagyott az ágyához? Nem mentek tekerni? Itt láttam bringást (még élõt) -20-ban!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió: ez nem mind gagyi fefi-s szak? :D

Tibur: látom nem sokkal több hülye van ott sem. ;)

Most pedig útra kéne kelnem, de nincs hozzá affinitásom. :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na megvacsiztam, Mettyú itt is van ingyenkóla!!! V.mi finn pincércsajtól kértem 3 dc kólát, kihozott fél lityót, és felszámlázott rendesen 3dc-t?!Talán akar v.mi mást is?
Ja a tréningem nehéz, mert ezek katasztrófálisan beszélnek angolúl(Péksz sziti)mindet sz-eznek, viszont az 1-ik oktató Marcus Grönholm szomszédja BSZJB!Aszongya, hogy v.mi parasztgazda, de elhanyagolja a birtokát, meg építkezik v.mi vállalkozásban v.mi irodát, és a feleségének GIFTSHOPJA van. Tisztára "kiskegyed" vagyok!! És azért mennek ilyen jól a finnek, mert az idióta falvaik között nincs betonút(vagy csak kis szakaszokon felválltva, pont mint a TV-ben EURO SP. RALLY)
És a sok lökött fagyottagyú finn a befagyott tengeren síel, meg korizik.
És 1-re jobban kezd idegesíteni a LAppAvaara, kurkilaahtti....

Shooshhh: meg tudtam nézni a képeket(hogyhogy?kûlfõõdrõõ), látom azért emberek is voltak.HEHI

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://lopott.uw.hu/...hp?kat=kerekpar
remélem soha nem fog kelleni...

hm...
akor elviszem az egyikbe ami a legközelebb van...

okj:
Vendéglátó vállalkozó,logisztikai ügyintézõ,Marketing alapismeretek,általános menedzser,Idegenforgalmi ügyintézõ,protokoll és rendezvényszervezés
kb ezek érdekelnek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

a kertvárosban lévõ,majdnem vásártéribe mi is sokat vittük,talán ez a Blue Dog,amig ott laktunk

Teee, a Blue Dog a Tesco-nál van az uránvárosi buszvégnél.
A majdnem vásártéri az a másik amit írtam... Asszem.

Mettyú:
Mérési hiba. Vagy valaki poénkodik. Szokott lenni ilyesmi idõnként...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Vazze, Gyõrre ledobták az atomot vagy nagyanyám hedbengel ilyen hévvel, hogy ott +9 fok van?

Ja, a fenti egy link! Csak úgy mondom, mert már volt!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Attól függ mit akarsz kezdeni vele. Papír kell, vagy tényleg azt akarod mûvelni, amit megtanulsz vele. Meg attól függ mennyire büfészakos, azok a papírra mennek, de van OKJs hegesztõtanfolyam is, úgyhogy részletezd mit néztél ki magadnak.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hm...
köszi a sok ajánlást,most gyõzem leszûrni hogy meik lessz a jó nekem...

igazábol csak egy oltást kéne beadni..
a kertvárosban lévõ,majdnem vásártéribe mi is sokat vittük,talán ez a Blue Dog,amig ott laktunk
hamár a Blue Fishel nem volt szerencsém...

baszki tényleg nagyon hideg van kint...
pedig akartam egy nagyot kutyaségtálni,de befagy a lika...

passz hogy mi legyek...

még mindig áll a kérdésem hogy az okj végû tanfolyamok mit érnek kb?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem mindegy. Ez a Te harcod. Felõlem lehet kvintett is a 'k'-kból..

A lényeg Mettyú öreganyja, aki még (hány éves is?) sztédzsdájvingol is, ha arról van szó, és a helyzet úgy kívánja!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Kokk: TY az dupla vazzee..

...a K meg tripla vazzzeee... ;)