Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Mettyú és valahány név a naptárban! Karcsi környékén 23-27-ig leszek csak otthon a szeretett városban, nemhiszem hogy a nagy zabálás után bárki is majd rétesezni akar este de egy forraltbor pusztításban benne vagyok bárkivel.:clap:

A forralbort mindenképp összehozzuk valahogy Atesz!
És 26.-án akár még egy hegyet is, ha minden jól megy!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
csö

az author csomagolásos wellgo pedált vettem +, Márió +gyõzött, + ez csak 3800HUF volt. 1 darabig biztos jó lesz. kéne 5ös telóolajat is vennem, csak nem volt. pavlikba vagy imperátorba van? annyira belassul a 7.5el, hogy még a báni is "kecske" lesz...

úgy döntöttem, hogy holnap már nem m1ek be suliba, úgyhogy én ezennel +kezdem a téli szünetet:hehe:

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Mettyú és valahány név a naptárban! Karcsi környékén 23-27-ig leszek csak otthon a szeretett városban, nemhiszem hogy a nagy zabálás után bárki is majd rétesezni akar este de egy forraltbor pusztításban benne vagyok bárkivel.:clap:

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Máskor is! ;)

Ja, Tibur áthelyezése a saját maga és a mi megrontásunkkal fog járni, ez már biztos... :D

Atissal meg sürgõsen kell új_fejezet_koccintást összehozni! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nah... De Fehérhegy! Miket nézel Te munkaidõben! Ha Pirike tudná!

Kokknak nagyon köszönöm a mindenhova transzportot! Nagyon gyorsan el is jutottam mindenhova. És találtam 500 Ft-ot a 48-as téren! Jeeee!

A sebem gyönyörûen javul. Még pénteken egy kötözés, és utána benne marad még a varrat egy picit. Meg valamilyen csonthártya-megnagyobbodás van a sípcsontomon. Ki akarják vizsgáltatni. Vajon mitõl lehet :D ?

Atis azonosítva, szkennelve, tárolva.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ugye-ugye az az iszonyatos gumibotizé milyen hosszú és HONNAN jön ki!!!!
Elmentem Metth-el zabálni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Heheheehehe... Nekem föl se tûnt! Azt hittem, hogy az autós miatt linkelte... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
http://huh.hu/vids.p...ang=hun&&id=801

http://huh.hu/pics.p...ng=hun&&id=9342

http://video.google....7503480&q=smart

http://video.google....543&q=bmw crash

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tibi: mi a szarról beszélsz?! Mi van a 3. oldalon? Adj linket, vagy mondd el pontosan! :D

Elszállítotam mindent, meg mindenkit... ;)

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Így van, helyes a dörgés a fehér felnis, authoros. Akkor tisztázzuk: Atis

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fekhely:
Õ az... És biciklizõs-tanulós :D !

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
A magnoo linkelte be a 3.ódalon.
Jut eszembe az ELNÖK úr ma lesz itt a büfébe, megyünk majd a Metth- el "fincsi" ingyenkóláért. HEHEHEHE

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vagy lukat?! :D

HEhehehe... Tényleg, ki a fasz tudja, hogy kik a pultosok a Rákban... Hol van az már?! :D

Milyen Tibur hányós videjók?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Jaja, jogos! Atis. Nem tudom nálam miért Ateszként futott. És tényleg Fekélynek van igaza. Atesz a pultos a Rákban. Korábban még Csuriként futott a Zója utcában.

Fekélyes a fa**od!! Vigyázz, mert összevarrok rajtad egy-két alkatrész

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ismerhetem én ezt az Ateszt???? Biciklízõs? Tanulós?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Valahogy nálam is Atesz volt. A Rákos csaposra meg szarok hogy hívják.

Aktuális civil

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Hello!

Tomi hidegben sör helyett igyunk inkább F.bort!
Mettyú: mit kell árulkodni a John Wayne-es múltamról, hát én elmesélem bárkinek is, hogy te gladiátor voltál? Egyébént pedig "kobboj" voltam és nem kábboly, ok?!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Akkor mit nyertem?

Te is beleszarhatsz Atis Billerbeckjébe a Mónika-show nézése közben, ha kõgazdag lesz!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja, jogos! Atis. Nem tudom nálam miért Ateszként futott. És tényleg Fekélynek van igaza. Atesz a pultos a Rákban. Korábban még Csuriként futott a Zója utcában.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor mit nyertem?

Aktuális civil