Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A kesztyût nem tudom melyik, de a Manitou freeride dzsörzé nagyon tetszetõs...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ne, pont ilyenem van
http://www.answerproducts.com/home.asp

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Rendben, pénteket még egyeztetjük!

Autóügyben kb. 28acdszor mondom, hogy kérdezzétek meg Öcsémet is, vagy Fatert. Biztosan segítenek. Fõleg ha Nõvérerdet is viszed ;) .
Mindenesetre a fekete V40 nagyon bíztató...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

úgy volt hogy m1ek ma Mecsekre miután elviszem a kocsit a karosszériáshoz, de a bontóba rossz lámpát adtak, olyat amibe nem lehet átenni a motort, úgyhogy most egész eddig rohangásztam bontó + szerelõ között, míg végre találtunk 1 jobb oldalit, baloldalira + még várnom kell 1 órát. úgyhogy Mecsek sovány :( + ez a kurva szél is!!!

Márió nekem fekete Answerem van.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Shoshi,persze beugorhatok,mnd mikor jó Neked és akor egyeztetünk!

megvol a karácsonyi elköszönés kaptam egy olyant hogy a kis-fütyi könyv párja.szal kis-punci könyv.vicces!!
szingli fijúknak jó lesz:)

juj arra tényleg ki kéne valami jót találni,hogy olyan tervek legyenek ahol pl bringázás is jó élmény lehet..

volvó a legjobb felszereltségre,meg egy év garit is adnak rá.bmw kicsit fapados ahoz képest.mindkettõ 150pacis,1.8as
árban ugyan ott van mindkettõ és szerencsére feketék:)

huh regel már fütyülõs pálinka,jonny,garrone trioval ezdtünk mint az öreg melósok,az volt a reggeli,de este mehetünk!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Ideát is. Itt sem. :(

Shosih: mikor csinálhatsz mit? Mennyünk má síelni! :D (Majd akkor megyek be hozzád...)

??? Jah!

Hát pénteken még egy kötözés, de marad a varrat, mert buci a lábam. De csinálhatok bármit, csak ne izzadjak annyit, hogy elázzon a sebem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ideát is. Itt sem. :(

Shosih: mikor csinálhatsz mit? Mennyünk má síelni! :D (Majd akkor megyek be hozzád...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Yo!

Árpádtetõn nem lesz semmi, ott majd a mettyúval fogunk 2010-ben a kiképzett szarvasgombakeresõ disznajainkkal gombázni! Ez is egy kulturális zöld projekt, majd kérek rá a Laci "da mayor" bá'-tól pár szaros milliót, aztán max. csõdöt jelentek és felszámolom a céget.

ui. a nagyfaluban süt a nap, itt fehér karácsony nem lesz.

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon állat ez a 2010-es dolog, csak nem értem, hogy egy ilyen kinevezett dolog nélkül miért nem mennek a dolgok... :D

Amúgy lengyelek... :D Tuti a macikban csempésznek... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Az Árpádtetõs élményparkról én konkrétan nem hallottam semmit, az lehet, hogy a távozásom után került napirendre!
De majd kiszedem beõle alkalomadtán! Szóval lehetõségek vannak 2010 kapcsán!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Yo! Ez a középsõ Szászt takarja? Csak nem akarok kavarást, mint tegnap az 'Atesz'-szal!
Múltkor ott voltam a megbeszélésükön egy rövid idõre, oszt tényleg nagyon nyomulnak a fiatalok a prodzsekteléssel! Vannak jó ötleteik, meg kapcsolataik is! Lehetne belõle valami!

Középsõ Száxt takarja, igen. És mondta, hogy Te is tucc a dologról. Szal ezen a vonalon (is) el lehet indulni...

Kokk:
Mit kukucskász' :D ???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
GigaLOL!!! Szembe a társasház alsó szintjének ablaka egyszer csak kinyílt. Úgy jó 10 perce. Anyuka kihajol és 2 nagyon nagy macit kezdett egymáshoz verni. Gondolom porolás céljából. Majd jött a következõ kettõ és következõ kettõ és még mindig jönnek!!! :D:D:D MEGINT!!! HEHEHEHEHE... Ezek hol férnek el ennyi maci mellett?! HEheheehehhe...

Edit: kééééész vagyok!!!! Ablak becsuk, mondom navégre... Erre másik ablak nyit és egy sokal sokkkal nagyobbat püfföl most!!!!! Vááááááá... Meghalok a röhögéstõl!!! Ezt föl kellett volna venni!!! :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Zap&Katonabogarak:
Tegnap találkoztam KisSzux-szal. Mondta nyomatnak fiatalokkal 2010-es Kulturális Fõváros projektet. És az Erdészet akar csinálni Árpádtetõre élményparkot. Rá kellene repülni...

Yo! Ez a középsõ Szászt takarja? Csak nem akarok kavarást, mint tegnap az 'Atesz'-szal!
Múltkor ott voltam a megbeszélésükön egy rövid idõre, oszt tényleg nagyon nyomulnak a fiatalok a prodzsekteléssel! Vannak jó ötleteik, meg kapcsolataik is! Lehetne belõle valami!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha végzel olyan 2 körülre, akkor viszlek... :D Bár lehet, hogy én fogok csak 3 körül odaérni, de megyek mindenképp... Kössz!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Baszki. Azt nagyon elfelejtettem. Sorry. Behozom persze. 15:00-ig itt vagyok.

Patyó mondta, hogy állítólag eldõlt, hogy a bányából park lesz, tóval, fákkal stb. Szal ott nem (sem) lesz helyünk. Bár nem tudom mennyire hivatalos a döntés.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shohis: kéne az a pár cucc, ami nálatok maradt (CD, pendrive)... Ebéd után bevinnéd az irodába? 8Akkor beugrok értük...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

És az Erdészet akar csinálni Árpádtetõre élményparkot. Rá kellene repülni...

Hajrá!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Faszás, de együtt kéne koncepciót gyártani, mert már a terveket is elb*sszák... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pontosat nem tudok. Nagyon röviden tárgyalatunk a dologról, és kértem, hogy beszéljünk még róla, meg említettem Zap-et is, mint titkárt. Január 6ig kell leadniuk egy koncepciót.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A mára még visszatérünk... Elöbb suli, aztán valamikor lehet, hogy villány, meg tanulás is. De összehozzuk, van kedv! ;)

Simán rárepülünk, vazz! De Árpádtetõ pontosan mit jelent?