Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hûbazzeg.
Tegnap vettem a hátsó ablakra fóliákat, de persze egyik sem volt átlátszó. Na mindegy. Túrkáltam itthon valami nagy zacskót, ami méretben is jó lett volna.
Kivertem a maradék üveget, és nézem az üveget befogó gumit, hogy hogyan is van ez? Hát én ezt akár be is tudom rakni. Nosza szépen kibányásztam a tartalék hátsó ajtóból az ép cuccot, és némi szenvedés árán beraktam az autóba. Mondjuk jó lett volna valami segítség, mert akkor ez nem tartott volna fél óráig, de így is sikerült. És fasza lett. :D
Szóval bekaphatja mindenki :D
Most tök jó kedvem lett...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na. Szóval.

Jah, ez a csaj ez nagyon nagyon jó (ezt ritkán halljátok tõlem), de sajnálom hogy ehhez a csinos archoz felvarrtak rá még két fejet. Valahogy ehhez a fejhez és testhez sztem nem passzol. De a Tubesen biztosan ügyesen bemérné a szatellit csöcseivel az ellenséges természetkárosító faraló hegyikerékpárosokat... A redneck amerikai traktorsofõrök biztosan kirakják plakáton a sofõrfülkébe.

Este kellene valamit, felõlem tekereghetünk, üldögélni talán kicsit hûvös lesz már akkor! Vagy nézhetünk tévét :lick: !

Na kutyázok, oszt kajálunk, meg family!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
http://www.pinkbike....cleview&id=2970

Megint lesz vetítés? :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
este mikor lesz streetelés? csatlakoznék szivesen. Ez olyan hogy csak ülünk és beszélünk, vagy tényleg tekerünk, és akrobatikus mutatványokat mnutatunk be egymás örömére?
Akkor a Napkin most a KisSoós? wazz, és azthittem minden uj hurka a Máté agyszuleménye.

AW: jossz ma délután? majd hivlak, ha lezsiroztam mindent.

Mario: zsaninak van uj pasija. Halál szerelmes, meg minden. ma este nála alszik ha jól sejtem, ha éppen kint lógnál az abalkban csinálhatsz egy pár képet :))) kiváncsi vagyok ki ez a srác...

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Jéégerrt pénteken kellett volna innod Kokkkhúrkalé! :afro:

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
tesóval mi megyünk!forraltbor, meg a mákosbájglid-legjobb!
Hol a Zap?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Legalább téged eltaláltalak, te rozzant lusta korpacsomó! :D

JAja, Dani, kapsz egy adag mákot, ha ööö... Izé...

Este akkor streetelés?!

most lépek tovább hízlalni magam. Már várom vazz, hogy mikor vágnak le! ;)

U.I.: vazz, tegnap kaptam egy gigamegabrutál nagy üveg savanyúuborkát... A dolog már nagyon régrõl származik, de vazz, életem egyik legpoénosabb ajándéka volt. :D MEg vazz, annyira profin becsomagolva, hogy azt hittem a dolog komolyságából, hogy felfújható subaru... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
helo!
Boldog Karácsonyt minden elmeroggyant hegyikerékpárosklubbosbiciklisfiatalos fasznak! Katonabogarak elõre!!Tegnap ajándék adása, kapása, kicsomagolása majd felpróbálása! Utána iszonyat zaba gyomorfájásig, enyhe bambulás magamelé, aztán tévénézés fekfõhelyzetben, egészen fél 1-ig, itt egy kis szünetet tartottam, ugyanis megéheztem! Ettem.Végül alvás 11-ig. Kúúrva jó volt! Imádom a Karácsonyt!:) Na píísz mindenkinek
Kissoós személyesen:bananadan

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hhhhm. bizony igy van :))
de egy kis tésztás mák ellenében hajlandó vagyok egy kis önzetlen Kokk-ajánlgatásra most a családi ebédnél...
ja és mindjárt le is fényképezem. kihez is mehetnek a képek?? márió, te feltetted a mnultkor is a kiskorú bikinis csoportársaid mellé igaz?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt!
Én most keltem csak fel, de legszívesebben visszafeküdnék még...
Na mindegy.
Nézzétek meg ezeket:
Lancer vs dirtboard
Bowler vs dirtboard
Mindkettõ egy régebbi (2004.10.31) Top Gear adásból van.
Itt van a leirás hozzá
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj... Máriónál a pont?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Nekem nem jon be ez a csaj. Semmi extra... akkor már inkább a hugom.
Juteszembe, Mário, rádismert a hugom, mikor a kutyás incidensetek történt :)) Csak lágyszives ne ajánlgasd a kis dögöt (azaz kutyust), mert képes és tényleg hazahozza..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Máriónak is nagyon boldog karácsonyt! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szép jó reggelt mindenkinek!

Hát, mikor Jégerrel kezdtük az estét, tudtam, hogy durva lesz... :D Aztán durva is volt. Csomó ajándék, nagyon nagy vacsi, aztán annyira beálmoskásodtam, hogy eddig durmolás... :D MA meg nagyszülõk, ide-oda, hûûû... ;)

Örülök, ha izlett a tésztás mák!

Estében benne vagyok. Akár városi tekerés is nagyon jó, de valami light séta is frankó lenne. Ha választhatok, inkább tekerés...

Keddtõl durvulás! Azt az izét meg majd jól ledáktépezzük (hisz az mindenre jó) mert ha oldalirányba nagyon megnõ, akkor belekap a szép és mindig eldõlsz majd... Heheheheh....

Na, ma pihenjen mindenki nagyot!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning.

Sajtos rudat sütöttem ajándékozás céljából, de már el is fogyott.Meg csináltam nagy adag somlóit is.

Nem ettem magam tele. Királyság. Majd most ebédre. Tegnap délután négykor akkorát bringáztam az udvaron, kutya folyamat kergetett... Néha megállt, és hányni akart, annyira futott. Ja, és iszonyat okos.

Hát igen, ezek a fostos sms-ek nekem sem tetszettek. Fõleg, hogy mindenki csak forwardolta õket.

Viszont tök jó kis ajándékokat kaptam. Öcsémmel ugyanazt vettük egymásnak, csak más színben :D ! Ilyen még sohasem volt! Alsógatyát is kaptam, aminek nagyon örülök, mert magamnak sohasem veszek.

Ma lesz lájt family road show, holnap Balatony. Autózok egy jót.

Este akár csinálhatnánk is valamit. Kutyával jó lenne mozdulni. Vagy egy kis városi kerékpáros karácsonyi huligánkodás villogó szelepsapkával :D !

Na megyek tolok egy kis sütit reggelire!

Vazze! Kokka mákos bejglije nagyon finom!

Kedden megyek varrat-szedésre. És elég fura az a csonthártya-megnagyobbodás, mert nem elõrefelé nagyobbodik, hanem oldalirányba!
Szal keddtõl már remélem komolyabban is mozoghatok.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: vettem gumit, uh a rajtad keresztüli beszerzés már nem aktuális :(

OK

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Én még soha sem ettem beiglit! :) Tényleg annyir fnom?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, nagy hatalom a meglepetés szerzés... :D

Amúgy Wuff, a NFS-rõl jut eszembe, hogy ugye levágtad, hogy nem a sajátomról írtam át, hanem kölcsön kellett kérnem egyet, hogy arról írjam át és amit vissza fogok adni pár napon belül. De tuti, hogy még idén. :D:)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Sziasztok,

hát igen, eljott az az idõ amikor minden valamire való ember ugy gonolja hogy a közhelyes Boldog Karácsony és BUEK helyett kitalál valami jópofább üdvölõ szöveget, és persze - legalább idén - minden ismerõsének elküldi. ÉS persze vannak azok akik mindezt vegéggondolva nem csinálnak semmit.
Veletek mi ujság?

Kokk: én is meglepve olvastam h sütsz bejglit, pláne 12 rudat...
Zsolo: vettem gumit, uh a rajtad keresztüli beszerzés már nem aktuális :(
Wuff: miért nem jó, pöcs vagy már megint.
Mikor is lesz tekerés, kik ell próbálnom az uj gumit...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor én olyan vagyok, akitõl az egész cucc származik... :) Amúgy Shoshi anyuka is jót csinál. És ja, mûködik a bartel... Vittem és kaptam.