Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köszi mindenkinek és hogy elég konzervatív legyek: Viszont kívánom!!! :D

Márió: asszem javul az ízlésed... ;)

Vazz, már most szarul vagyok a máktól... Hehehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://galleries.bad...com/annpoll/01/
uj kedvenc

subi kihúzva..

jjha én sem írok smst...

szal ezekt osszátok be:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Boldog Bejglit és mákos Karácsonyt minden kedves ittolvasónak.
Én akkor ki is húzom az ide regisztráltakat a listámról, és akkor kevesebb smst kell írni... :D:D:D
Sõt, nem is kell akkor. Nem is ismerek már mást. :)

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
én is ugyanezt: békés, boldog karácsonyt mindenkinek

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Nagyon boldog Karit mindenkienk!!
nálunk még szald minden...
nem tudom mikor fogunk végezni,de eddig eléggé szélmalom harcot vívunk,mert a kutya mindent szét túr...

régebbi ~95

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
sziasztok! mentek ma túrázni vagy bringázni?Anyukámmal már mindent megcsináltunk, nem kell neki segítenem,úgyhogy szívesen csinálnék valami jót!?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Egész jól van a Kisgyerek. Pedig mesélt a tegnapi bevetésrõl.

Imperátoros karácsony megint mindent vitt. Pálinka, sör, vörösbor ebben a sorrendben. Mindez este negyed hatig, héttõl meg kedvesemmel karácsonyozás. Isteni volt, pedig meghagytunk egy adag tiramisut. Ez nem jellemzõ ránk. Rá kellett jöjjek, hogy nem bírom már a piát. Egy kis piálgatástól úgy érztem, hogy a szervezetem minden sejtje fel akar robbanni. Assszem ezentúl csak mértékkel...

Na mindenkinek Boldog Karácsonyt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem ma Atus sem örülne neki józanodás közben... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem eddig nagyon fasza a kaárcsonyom. Tegnap este nem tudom miért, de az autóm hátsó ablaka betört.
Csütörtök este még semmi baja nem volt, aztán este akartam elmenni vele, nézem be van fagyva? Mondom de furcsa rajta a jég. Hozzáérek, erre beesik egy nagy darab belõle. Be volt pókhálósodva. Fasza.
Mondjuk van tartalék hátsó ajtóm ablakkal, de ilyenkor hova a francba vigyem? Normális ember nem dolgozik ilyenkor. Áh...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, tegnap mentünk megünnepelni sajátos formában a karácsonyt, ma meg majd jön a családi cuccos... :D

Mákos beigli betessztelve, nem lett rossz. És ma reggel elkezdõdött. Valami ilyenkor arra késztet, hogy csak mákosbeiglit reggelizzek, ..., ..., ..., vacsorázzak... :D

Még le kell futni az utolsó köröket...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Na, fa áll, feldíszítve, kitakaritva vagyon, ajándékok sorakoznak, forralt bor kész....
Ehh faszom, begolyóznék, ha rendezvényszervezõ lennék. :D

dejavum van.
Kezdõdik ugyanez elõrõl, csak 2 kilométerrel arrébb.
Holnap is. :D

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
van impreza kombi és Legacy kombi is.

a Legacy a-aaaa családiasabb-elegánsabb az impi a sportosabb.
régi vagy új Legacy?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a legacy subaru,az kb impreza kombiban!?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Voltam LL-ék boltjában. Vazz, tök más, mint a képeken, meg tök nagy. És kaptam bringáskedvezményt is! Kössz mégeccer!

hehe. pedig még nemis láttál semmitse szinte :) kedvezmény meg.. ne hülyéskedj ;)
Én köszönöm a házhozszállítást

holnap is nyitva vagyunk, de már csak sütivel együtt látunk szívesen vásárlókat :D
Báttyal rájöttünk, hogy köcsög az idõ. most jó a verda, de az utak csúsznak ejjj.

amúgy semmi karácsoniy kedvem nincs :(
mégcsak sazloncukrunk se vazz....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóestét!
Mi ez a nagy karácsonyi kívángatás? Holnap lesz csak a napja, héé!
Addig olvasgassatok:
Egy szegedi orvos kalandjai
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
neketek is boldog karácsonyt kóklerek!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Na, fa áll, feldíszítve, kitakaritva vagyon, ajándékok sorakoznak, forralt bor kész....

Eltévesztettétek a napot ;)

Kellemes Ünnepeket!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ehh faszom, begolyóznék, ha rendezvényszervezõ lennék. :D

Mindenkinak fenyõfát a seggébe!
Meg bejglit a hasába!
Bár már úgyiscsak az elvetemültek olvassák...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, volt nagy kör. Egyetlen palack marad... El sem mondom, hogy annak ki a tulaja, mert felforrt az agyvizem, hogy minden simán ment, csak az maradt... HEhehehe... Voltam LL-ék boltjában. Vazz, tök más, mint a képeken, meg tök nagy. És kaptam bringáskedvezményt is! :D Kössz mégeccer!

Na, lassan belevetem magam a beigli világába. Aztán majd ha nagyon kér valaki, akkor jól viszek neki. De csak kicsit, mert azt nem osztom meg csak úgy korlátlanul... ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Mindenkinek Kellemes ünnepekeeeeet !!!