Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
TE csináltál beiglit? Mija a fasznak? Rokonok hoznak úgyis. Te meg továbbajándékozod..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak mákosat! Diósat nem is csináltam. Mákosból viszont 12 rudat. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Diósat vagy mákosat?

dnl.. ha má nézel.. holnap nem biztos hogy jó!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, de rottyon vagyok. Most ilyenkor mondanék olyat, hogy beiglit soha többet... De tudom, hogy azt fogom reggelizni... :D

KisBé tegnap este fölhívott, hogy kellene neki autós játék, mert apóspajtása kapott kormányt. Namármost írtam is neki párat. A NFS Underground 2 telepítése mellett döntöttek és föl is hívtak 8 körül, hogy mi a teendõ. Én kezdtem is, de necces lett, mikor kiderült, hogy fingjuk sincs, hogy mi az a vindóz intézõ, nem tudnak fájlt másolni és halvány lila gõzük sincs, hogy mi az a számítógép... :D Kb 3-szor hívott föl, kihangosítva, hogy együtt legyenek ügyese és telefonálásanként tuti többet beszéltünk negyed óránál... ;) Aztán 21:53-kor jött az sms, hogy "Sikerült!" Hehehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
most nem elmentél jóbarátokat nézni??

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://huh.hu/pics.p...ng=hun&&id=8927

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ejj, hétfõn m1ünk Kõszegre és mive csak 2 éjszakát leszünk ott ezért nem viszek biringát:( pedig ott van aztán a nagy királyság. fasza northshoreok, dh pálya + minden. 15 perc alatt át lehet gurulni az osztrákokhoz. na mind1 majd húsvétkor viszek. Kokk te voltál ott nem? mer mintha láttalak volna az agusztusi dh versenyrõl készült videón. na mentem Jó Barátokat nézni.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

http://galleries.bad...com/annpoll/01/
uj kedvenc

ez az! így teljes az szenteste! :) Boldog Karácsonyt!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tele vagyok. Utálom a sütiket.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én szerencsére csak egy sms-t kaptam, hogy Boldog Karácsonyt. 5 percig néztem a telefonomat, hogy erre mégis mi a francot írjak. Mert ugye hasonló közhelyet nem akartam, aztán nem is írtam semmit eddig. De illene. 8kor küldték :)

Egyébként meg a legjobb, hogy anyum csinált beiglit, aztán abból adtunk a rokonoknak, akik megkínáltak minket beiglivel. Kiváncsi vagyok mikor kapjuk vissza a sajátunkat. Ez karácsony táján sztem vmi csere eszköznek számít. Lehet vele barterezni.. Én mondjuk utálom. Zserbó a király.

Egyébként a kötelezõ körök megvoltak? Alsónaci, zokni.. vagy idén kreatívabbak voltak? Szerencsére ebben az évben nem kellett ilyenekkel szembesülnöm :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én hálisten senkitõl se kaptam smst.
meg amúgyis.

baah. nemjó.

akinek meg felesleges sütiadagja van, annak adok egy címet. szívesen átveszem, még mielõtt meghíztok. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor lehet, hogy bepróbálom még a jegyet...

Tomy, nincs is ennél szebb ajándék... Nem is mondhatnál szebbet, minthogy nem mondasz rosszat... Hehehehehe...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szasztok, kezdek rosszul lenni. Mondtam én, hogy szar ünnep a karácsony. Minek ennyi süti???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyök:
Pénteken még ott voltak a jegyek a Pedálban, szóval szerintem hétfõn még nem késel el vele nagyon.

Nem kívánok semmi rosszat most senkinek. Jó lesz így? ;) :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
ja igen:p
kell. kar. ünn.:afro:

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Na akkor én sem maradok ki: Boldog Karácsonyt! :)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
kokkk!
majd beszéljüónk meg valami idõpontot ünnepek után livestronggal kapcs. vagy posta? hány darab is van a "számlámra írva"?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az utolsó rendrakásokban most találtam meg a jegyemet. Amit nem dobtam be. :( Most aztán nem leszek benne a sorsolásban. Ejjj...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát lehet,de 80embernek mégsem lehet smst írni....
a legjobb az összes ismerõsnek küldés opció :)

megyek egyet kutyázni....
aztán reméelm már tényleg karácsony lessz..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na vazz...
Azért ez az iwiw a karácsonyi kívánságok médiumainak legalja.
Ezt követi a fórum, az msn, az email, az sms, a képeslap, legfelül a személyes látogatás.

Aktuális civil