Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
jaja, megmondta. :D

a hozzászólásaid idõpontjait átnézve (elég hosszú idõintervallumot ölelnek át a napodból, relatív nagy gyakorisággal követve egymást) arra jutottam, hogy egész délután a gép elõtt ülsz és már az MSN fázis sincs messze. :D :D

http://messenger.msn...oadDefault.aspx

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Egy spéci tranzisztor eggyik lába, bemenete, de GOOOGL megmondja néked az igazat...

Na ugye már meg is van..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehehe, tök jó.
Az újonnan netezõk elõször elkezdenek óvatosan fórumozni, majd egyre bátrabban. Utána jönnek a szexoldalak, majd ha azok kifulladtak, a vicces videók, az msn.... Ez ugyanolyan, mint az alkoholizmus vazz. :)

Kapcsold ki Tibi, amíg nem késõ!!!!!!! :D :D

egyébként mi az a MOS-FET gate?

megvan:
A MOS (Metal Oxid Semiconductor) tranzisztor négy kivezetést tartalmaz. Másik elnevezése MOS-FET, ahol a FET (Field Effect Transistor, magyarul: térvezérlésû tranzisztor), a tranzisztor mûködési elvére utal.

vagy úgy... aszittem már valami StarWars helyszín. :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ez tuti...* http://www.szobatitkok.hu/szex.php *

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Zapat totál megöregedett...

Miértis?
Ha én öreg vagyok, mert valamikor nem megyek valahova csakúgy, akkor te már 100 éve aggastyán vagy ;) :D

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: nem található...

este még jó volt :-/

nah asszem kiszagolok énis a lakásbó egy minimális kerékpározás elejéigl.. 2napja ki se tettem a lábam :chin:

edit:

asszem elírtam valamit azé' nem ment.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
én mentem volna bringával valahova, de kiszagoltam a hidegbe (tuuuudom hogy plusz 2 fok nem hideg), de meggondoltam magam. jóóéccakát mindenkinek.
Kokk: hogy ment a vizsgázás? görbül?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
elmegyek bringávaa kutyázni aztán conntact kölyök8

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zapat totál megöregedett... LAssan temethetjük. Most bringára ülök, aztán beugrok vendégségbe, aztán tovább bringázo, aztán remélem lesz valaki aki aktív... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ma tuti a dolog, tegnap Pirikari volt, hívtam az elnök urat(PG), az nem ér rá...tegnap jó volt az uttca??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibur, te tegnap is benne voltál, aztán fél órával a megbeszélt találka után hívtunk, hogy WTF?! Így vagy benne ma is?! :D

Találjatok ki valamit! Vagy invitáljon valaki magához mindket!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
..ez már volt... De én is benne vagyok, annyira nincs is hideg kint...Zap te meg igyál még egy kicsit...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, de jó ez. Valamire biztos. :D

NA, este tényleg nem hozunk össze valamit? Videjózósat? VAgy nagy sétásat? VAgy faszom tudjásat?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Most felvezették az emeletre is a netet? Anettet? hehehe
Ajjajj, az elég merész húzás...
Azért jól megfertõztünk mindenkit :D :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ma én is itthon döglök, ráérek srácok *szakszi ezeröt* !!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én úgy tudtam, hogy csak Shoshi. Napkin sztem csak baszik fölkelni az ágyból, mert annyit netezett este, hogy most azt hiszi, végleg megvakult, pedig majd este rájön, hogy ez csak a kezdet... :D

Este csinálnék valami light-osat. Nincs valakinek valamihez kedve? Egy mozi? Vagy egy haveri sörözgetés végre a sok családi kajálós este után? Vagy mégegy zabálós este valami DVD-t nézve? Én most minnyá elmegyek, de sztem 8 körül már simán jó. Csak értesítsen valaki... VAgy ha van valami, csörrentsen, hátha van net a vendégváróknál... :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...de a szélvédõn igen TEEEEEE....
Az egész Napkin család Balcsin van?? Nem tudjátok??

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
FAHELY:
Dehát a kocsidon nem is látszik meg a galambszar ;)
Jó, ez durva volt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Akkor most hány kiló vagy??-unk??

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na szevasztok pupákok. Lassan visszatérek az élõk közé. Nekem kurva jó kedvem van, mert végre teljes egészében megfogalmazódott valami a végbelemben, ami ebéd óta készült és gyorsan porcelánra is vetettem.

Én arra emlékszek a 3 napból, hogy zabálok, meg alszok, meg 4 kiscsákó lóg a nyakamon.
Pénteken csajommal karácsonyoztam itthon, akkor még csak tésztát ettünk. Szombaton tormás sonkatekercs, franciasalátával volt az elõétel, krokett, meg valami töltött pulyka a fõétel, fagyitorta, meg barackos tejszínes torta a desszert bátyáméknál. Vasárnap húsleves, sajtos karaj (az valami kurva finom) krumplival, meg epres tejszínes torta anyáméknál. Ma halászlé, meg töltött csirke, megyes tortával csajoméknál, meg somlói nagyimnál. Vazz, ha van még valami rokonom, az ambulancián kötök ki.... hihihi

Majd január közepén, amikor egyszer unni fogom már a piritós kiflit, jól visszanézem ezt. :D :D

Meg dejó végre kis zúzdát hallgatni a sok karácsonyos nyugtató zene után. :D Igen, BRINGÁSFILMZENÉT!!!!

Aktuális civil