Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Naugye... :D

Akkor 6-os busz? Kórháztér + Alagút?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

100-adszor is leírom: egyedül soha nem megyek hegyre... ;) .

Egyedül én is félek a sötét és veszélyes Mecseken.

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
100-adszor is leírom: egyedül soha nem megyek hegyre... ;) Városba meg nincs kedvem körözni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Kurva élet. Én bringáztam volna. Mindegy. Akkor jó a 6 körüli séta. Aztán sárosan játszunk?! :D Jönne Csikó is... ;) Vazz, mi lesz itt megint?! Meg minnyá fölhívom Atust is.

Kokk, egyedül nem lehet vagy mi a picsa? Azért egy hármas után megérdemelsz egy kör biciklit! Szerintem anyukád is egyetértene velem!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

gyalog meg mittomén úgy fél6-6, és 8 ra lent vagyunk. na?

Érdekel, de akkor elõtte fel kell hogy vigyem a "TV-t" Zap! És szóljon valaki PG-nek...

Aztán sárosan játszunk?!

Jaja Brian élete nézõset...

(Hehehe 1000. hozzászólásom. Nem, nem fizetek sört.)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kurva élet. Én bringáztam volna. Mindegy. Akkor jó a 6 körüli séta. Aztán sárosan játszunk?! :D Jönne Csikó is... ;) Vazz, mi lesz itt megint?! Meg minnyá fölhívom Atust is. Akkor legyen a 6-os busz? Van olyan egyáltalán?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akár jó is lehet..

legalább megnézzük az ásásokat...

PGnek is szóljunk má

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
neeeeeeem bringázok ilyenben, neeeeem...
gyalog meg mittomén úgy fél6-6, és 8 ra lent vagyunk. na?

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Srácok! Menjetek bringázni, csak szóljatok a PG-nek is, mert be rosszul esik neki, hogy basztok õtet hívni ilyen szeánszokra, surmó kis sihederánuszok!

Fugger: Tanulás? Ejj, próbálom nyomni, lassan haladok!
A Gádzsit majd meg felhívom és felköszöntöm, ha má' úgyse nem leszek ott.
Baszom alássan!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Módosíts! Inkább bringázzunk! :D Fönt van víz a tevédnek... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
gyalogolni nekem is van kedvem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó hát... :D

Na, alakul... Tõlem bringázhatunk is. Majd itt slaggal leveretjük utána. Nehogymá' egy kis sár visszatartson... Legalább csúszós lesz és jól belecsúszunk minden kanyarba... :D De azt mostanában kéne... Olyan 2? :D Inkább bringa, mint gyalog. De mehetünk gyalog az este elött is... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Olyat is lehet, hogy séta, és 8ra leérünk filmezni. Én bringázni készültem ma, dehát, mindenki látta mi történt az éjjel...

Aktuális civil

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Kokk nyugtával dicsérd a napot, jó az drei!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, ez is megvót... Lesett a sunyi, de azé megvót a csere... Azt kérdezgetett a szerencsétlen. Én meg nem tudtam, hogy mit. Így 3-masra kerekedett a dolog. Jó az! ;)

Csak az idegesítõ, hogy a sok mákos köcsög, aki tõlem/tõlünk kérték el a kidolgozott tételeket, azok némelyike jobbat kapott nálam. Hogy vinné el õket a "devla"... :D De majd legközelebb én szarok rá és õk dógonak...

Ma: akkor Zapatnál lesz valmai? Én még abban a hitben éltem, hogy leszarván a ramaty idõt sétafikálunk. De lehet Zapatnál is a dolog... ÉS ne olyan késõn! Legyen olyan 7 körül, akkor Ijdi oszt-szoroz-kever-sorsol, akkor befutnak Zsoloék is, aztán jöhet a menet! :D Vagy séta?!?!?! HEhehehe...

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Hinnye vazze, Fugger! Akkor esztet megbaszta a devla!

Mettyú szeretnélek megdicsérni, látva a sikeres beilleszkedésedet új céged szervezeti kultúrájába és annak folyományaként gyönyörû neobarokk szókészletedet amivel minket is elkápráztatsz.
Egyébként tanulással hogy állsz baszod alássan?!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

ZSOLÓNAK: EARTHED 3.at még NEM nézte, hogy van-e a neten, majd...

Ha van akkor ne álljon neki letölteni...

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
30-án tartja a gádzsi a születésnapját, hogy nõne gitár a hasába asztat a rák pengetné nekije!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tiburon: Dalama 8-ig dolgozik, de attól még jöhettek elõbb, addig beinstalláljuk a rendszert, meg sütünk forraltbort... :D

Én valamikor lemegyek tagdíjat intézni, egyébként vagyok.

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hinnye vazze, Fugger! Akkor esztet megbaszta a devla! Itt is esõ van és latyak. Évi bulija mikor is lesz?

Tibi, nem igazán dolgozom, csak úgy teszek! Akkor majd csörögj!