Ez csak a kezdet volt szerintem,a folytatást csak sejteni lehet de senkinek ne legyenek illúziói... innentõl kezdve tuti sûrûn fogunk olvasgatni a fórumon arról,hogy éppen kit büntettek meg.
Nem igazán hiszem,hogy az erdészeket zavarnánk ott fent (legalább is nem nagyon hallottam olyan balhéról ami egy bringás,és egy erdész között túlságosan elfajult volna) Inkább valami fejesnek csípte a szemét a dolog,és nem volt lusta a kapcsolatait felhasználni. Azért azt is vegyük tudomásul,hogy ez sajnos miattunk is van! Pontosabban a renitensebb sporik miatt!
Örök téma ebben a topikban ez a probléma,és ha végre tudomásul veszi minden bringás,hogy a hegyen,kétkeréken,hívatlan vendégek vagyunk,ha elfogadjuk,és ehhez mérten viselkedünk akkor talán kialakul nálunk is a szomszédoknál tapasztal hegyibicókultúra. Bár.....................áh hagyjuk......majd 10-20 év múlva.
Nem véletlen ez a mostanában tapasztalt ellenõrhegy a fogasnál....
remélem ez nem kezdet
nemtom kinek jó ez h ennyit áldoz a szabadidejébõl, de irigylem.. ahelyett h értelmes dolgokat csinálna.
de sztem nemkell parázni, hiába van ellenünk a törvény, a bringások vannak többen, vagy leszarják továbbra is az erdõõrök vagy balhé lesz sztem
meg amúgyis nemis tudnának megállítani, annyira azért nem megyek lassan a pályákon, h utánam menjenek gyalog, innentõl kezdve a büntetés dolog részemrõl ejtve..
a kerítéseket meg úgyis leromboljuk/átépítjük illetve csinálunk max kerülõutat, úgyh sztem igazából ez se akkora gond
fogason meg minden nyáron van 7végén sok kaller, de igazából nem probléma, max feltolod 2 megállót és mész hárshegyre és ott bringázol.. nemkell állandóan felle járni fogassal.