Igazából teljesen értelmetlen magunkra haragítani még jobban azokat akik eddig sem kedveltek, meg ilyen "széttörni a korlátokat" meg "eltüntetni" ötleteket meg teljesen elvetni, felejtsétek el! MI értelme lenne ennek? Még jobban kiélezõdne az eddig is feszült helyzet. Valaki azt hiszi, hoyg ezzel kemény lesz, és a többi több száz vagy ezer bringás meg az az egy idióta barom miatt megszívja. Mellette majd úgyis ki lesz járva és arra mész, ennyi. Nem kell hangot adni annak, hogy ott vagyunk. Meg a bérlet téma... most õszintén, kinek fáj az az 500Ftos bringamatrica? Gondolom senki sem tescóbájkkal mászkál... meg ha nincs bérleted, akkor a jegyet is kibírod a többszázezres bringád mellett sztem. Valahogyan külföldön ez mûködik és természetes, csak a paraszt magyaroknak nem. Nem csoda, hogy mi az összkép rólunk külföldön.
Amúgy ezek a mostani esõzések nagyon betettek 1-2 pályának. Vagy 2-3 hete nem is voltam a hegyen, és desszerten már az elején majdnem befigyeltem pár vízmosásba, de a libegõs szakaszon siekrült is jókora közönség elõtt, jól tele volt a libegõ. Arra ne is menjen nagyon senki, értelmetlen. Desszertrõl ahogy rámegy libegõre a pálya, és 10-20 méter utána ismét lefele megy, amit nem lehet belátni, 2 jókora vízmosás, amibe szépen bele is mentem jókora tempóval és el is akadt a bringám eleje... a többit már nem kell részleteznem...

Szóval óvatosan, ha valaki nem járta még be a pályákat esõzés után!