Bár lehet,hogy ez a következõ....
Viszont tényleg! Építsünk a korlátokra valamit

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
elbontani lehet valahogy vagy újraépítik?
és lehet tudni, hogy határozat van róla vagy csak vmi erdésznek durrant el az agya?
komolyan hihetetlen ami a hegyen folyik már... :klnie:
nemtudom van e határozat deh mi élõben láttuk hogy dolgoznak a fiúk, elég masszív szerkezetet húztak fel igényes munka kerülni se lehet (persz a deszkát egy bazinagy kõvel el lehet törni
de szerintem ez kúrvára balesetveszélyes megy a bringás csapatja neki és egy bazinagy korlát útját álja ráadásul barnára festve h véletlenül se vedd észre..
vicc az egész komolyan mondom....
elbontani lehet valahogy vagy újraépítik?
és lehet tudni, hogy határozat van róla vagy csak vmi erdésznek durrant el az agya?
komolyan hihetetlen ami a hegyen folyik már... :klnie:
RIDE OR DIE! :scared:
RIDE OR DIE! :scared:
Ez a "triál pálya" nevû trél merre van pontosan?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Hello!
Kezdõ (nagyon kezdõ...) vagyok még, és szeretnék (meg kellene is...) tanulni néhány tapasztaltabb dirtöstõl...
Az lenne a kérdésem, hogy tervez-e valaki kimenni Sashegyre? Nagyon jókat hallottam arról a pályáról, meg a videók alapján talán én is tudnám használni a mostani szintemen is.
Szóval? Valaki?
Peace.
Hello!
Kezdõ (nagyon kezdõ...) vagyok még, és szeretnék (meg kellene is...) tanulni néhány tapasztaltabb dirtöstõl...
Az lenne a kérdésem, hogy tervez-e valaki kimenni Sashegyre? Nagyon jókat hallottam arról a pályáról, meg a videók alapján talán én is tudnám használni a mostani szintemen is.
Szóval? Valaki?
Peace.
Ha a fogastól jössz,akkor a Normafa felé kell elindulni de a fõútig már ne menj,ha nem a közértnél balra fordulva át kell menni a vonatsínen,aztán pár méter után be a sûrûbe balra,utána jön két kidõlt fa (ugorható) aztán ha leérsz az aljába ott megint balra,na ott már csak gurulni kell lefelé (hétvégén mértük haverral 58 km/h jöttünk) el sem tévesztheted mert oda lyukadsz ki (persze azért sasolj néha oldalra nehogy elsuhanj mellette).
Remélem valamennyire érthetõ
es azt merre talalom? nagyjabol kepben vagyok a hegyen.
es azt merre talalom? nagyjabol kepben vagyok a hegyen.
katlan step up