Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Írta 2009. május 17. - 20:29

Írta 2009. május 17. - 19:48

Írta 2009. május 17. - 17:57

tudom h eléggé off de mivel ez a budapesti dh-s topic itt kérdezem meg h nem tudja e vki véletlenül innen hogy a nagykevélyi pályára hogy lehet pontosan eljutni pilisborosjenõtõl(milyen turistautvonalat kövessünk, pontosan melyik hegy csúcsát stb)
az is nagy segítség lenne ha vki megmondaná h melyik turistaösvényt kövessem ami pilisborosjenõtõl megy
Aki(k) építi(k) nem véletlenül nem veri(k) nagy dobra, hogy merre van. Ha mindenki tudná akkor sokan járnának oda és hamar elkopna(mint pl.: a jános hegyi pályák)
Írta 2009. május 17. - 17:30

Tudjátok hol van a kiscelli dirt pálya? :-)
Aki igen, összegyülhetnénk mondjuk jövö hétvégén...
Aki nem, megmutatom

Várom visszajelzéseteket!!!!
1 hétig nemleszek netközelben(nembiztos) De irjatok és péntek este leszek :-)
Hali
RST Villa Eladó...^^
Írta 2009. május 17. - 13:37

az is nagy segítség lenne ha vki megmondaná h melyik turistaösvényt kövessem ami pilisborosjenõtõl megy
Írta 2009. május 10. - 20:14

Amúgy meg volt egy jó nagy bunkó ellenõrpár tegnap. Felnõtt bérletem (csak hoyg megemlítsem: 9E Ft) + kezelt jegyem volt és belekötöttek abba, hoyg nincsen bérletigazolványom! looool! Soha a 3 év alatt amióta pesten vagyok nem szólt egy ellenõrsem az igazolvány miatt! Ekkora parasztokat! Természetesen leszállítottak és a következõ fogassal érkezõ ellenõrök meg nem szóltak semmit, hogy nincsen igazolványom a bérlethez. Úgy látszik még ellenõrök között is vannak még idiótábbak.
Mára vettem bringás matrica-bérletet (mert ugye lehet ilyet kapni a havi diák és felnõttbérletre 500Ft-ért) rá, de épp nem volt rá kiváncsi senki : (((
Írta 2009. május 10. - 16:32

Be voltak parázva,pedig csak a jegyeket kérték de nem kezelték.A fogason már nem voltak

ilyen lett a becsúszóm egy kör után:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. május 10. - 12:32

Mondjuk egy picit túlzásba is vitték, nevettem az egészen

Írta 2009. május 09. - 10:06

Írta 2009. május 09. - 07:39

Thez Meg amuyg mindenki , Kotomi nak igaza van h meg kell tanulni, de a megtanulás nem arról szól h vki szétRUGJA.ÉS énis ideges lennék ha az én pályámat basznák össze , de ez most azt jelenti h nem mehetek rá?Mert kezdö vagyok? Ha nem akkor nem ...
Ép errõl van szó! Nem a te pályádat ba**ák össze mivel az nem a tiéd!!!
Nem tudom és nem is érdekel,hogy kinek van igaza.Nem is igazán vitaindítónak szántam ezt a témát csak olyan jó lenne arctépkedés helyett egy kis tolerancia.
:cheers:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. május 08. - 12:41

RST Villa Eladó...^^
Írta 2009. május 08. - 11:46

És nem vagyok pro, nem ugrálok már dörtön. Nem magamról beszélek.
Gondold végig! Az ilyen eldugott helyek nem közösségi bringaparknak készülnek, nem megtanulni. Nem ezért öltek bele munkát.
Pénz? Üdítõ? Nem csak ásni kell. Így is több szót pazaroltunk rá, mint kellett volna.
Írta 2009. május 08. - 11:45

Amúgy meg csak a neve titkos, ha szét lesz dúlva, tele lesz szeméttel, jön az önkormányzat, és letúrja mint a Városligetben..
Ride everywhere.
.
Írta 2009. május 08. - 11:04

Úgy hogy beleöltek nem kevés munkaórát, energiát (és talán minimális pénzt)
Jön a gyökér, szétfékezi, szétrugdossa.
"használhatja" kérdéskör: Ha nem tetszenek a "feltételek" amit ugye a józan ész diktál - bringázhat a pálya mellett két méterrel a bozótban is.
Mikor emlegetett destruktív kolega megjelent pl a xi-ben, a kezébe nyomtunk egy ásót, hogy akkor mehet vissza, lapátolni. Értsd így
Tényleg nem kötözködés de...
Ha valaki nem tud olyan "profin" bringázni mint te,akkor már nem is mehet rá?Szerinted,hogy tanulja meg? Mert az addig oké,hogy ha ott vagytok szóltok neki,hogy szétcseszte,és LÉGYSZÍVES csináld vissza. Ha van nálatok ásó akkor jó,és ha nem vagytok ott?
Nem kotornám vissza én sem a két kezemmel!
És ha nem a bozótba akar menni? Vagy rendészek lennétek,hogy ti döntitek el,hogy ki,mit,hol használhat?
Minimális pénz? Mi? Talán az üdítõ?
Attól mert még nem tudja olyan tutin nyomni,attól még nem gyökér,vagy te is gyökér vagy mondjuk a nálad profibbak szemében?
Sokszor építettünk mi is,de eszembe sem jutott volna sz*r pár köbméter földért letépni valaki arcát,fõleg,hogy az erdõ mindenkié.
Ezzel nem bántani akarlak csak megint azt érzem,hogy aki még csak kezdõ az nem is bringás.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. május 08. - 09:45

Jön a gyökér, szétfékezi, szétrugdossa.
"használhatja" kérdéskör: Ha nem tetszenek a "feltételek" amit ugye a józan ész diktál - bringázhat a pálya mellett két méterrel a bozótban is.
Mikor emlegetett destruktív kolega megjelent pl a xi-ben, a kezébe nyomtunk egy ásót, hogy akkor mehet vissza, lapátolni. Értsd így

Írta 2009. május 08. - 08:59

Katlanba azt a kis ns-t állandóan szétcseszik mégsem jut senki eszébe arcokat tépegetni

BÉKE VELED
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. május 08. - 08:38

Aki megtalálja, és tud kultúráltan viselkedni rajta, az biztos használhatja. AKi nem, annak úgyis letépik az arcát. Mi a gond?

Írta 2009. május 08. - 08:01

Kalaius, Thez én ugy tudtam h ez titkos... am ismerem eléggé jól azt is aki elkezdte
de egyik ugratót sem merem megugrani :$
Titkos??? :cool2: :lol1:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. május 07. - 20:11

RST Villa Eladó...^^
Írta 2009. május 07. - 20:04