Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
janos-hegy, budai-hg, budaors kornyeken hol talalok step up-ot?

----

FÁJVÓ

----

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát nem is akarom nagydobra verni, csak kíváncsi vagyok a pályára. vagy ha nem fórum téma, jöhet priviben is..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

tudom h eléggé off de mivel ez a budapesti dh-s topic itt kérdezem meg h nem tudja e vki véletlenül innen hogy a nagykevélyi pályára hogy lehet pontosan eljutni pilisborosjenõtõl(milyen turistautvonalat kövessünk, pontosan melyik hegy csúcsát stb)

az is nagy segítség lenne ha vki megmondaná h melyik turistaösvényt kövessem ami pilisborosjenõtõl megy

Aki(k) építi(k) nem véletlenül nem veri(k) nagy dobra, hogy merre van. Ha mindenki tudná akkor sokan járnának oda és hamar elkopna(mint pl.: a jános hegyi pályák)

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Cs all!
Tudjátok hol van a kiscelli dirt pálya? :-)
Aki igen, összegyülhetnénk mondjuk jövö hétvégén...
Aki nem, megmutatom :D
Várom visszajelzéseteket!!!!
1 hétig nemleszek netközelben(nembiztos) De irjatok és péntek este leszek :-)
Hali

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
tudom h eléggé off de mivel ez a budapesti dh-s topic itt kérdezem meg h nem tudja e vki véletlenül innen hogy a nagykevélyi pályára hogy lehet pontosan eljutni pilisborosjenõtõl(milyen turistautvonalat kövessünk, pontosan melyik hegy csúcsát stb)

az is nagy segítség lenne ha vki megmondaná h melyik turistaösvényt kövessem ami pilisborosjenõtõl megy

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Tegnap és ma is volt "razzia" de ma én sem találkoztam ellenõrökkel, csak láttam, hogy vannak fogason.
Amúgy meg volt egy jó nagy bunkó ellenõrpár tegnap. Felnõtt bérletem (csak hoyg megemlítsem: 9E Ft) + kezelt jegyem volt és belekötöttek abba, hoyg nincsen bérletigazolványom! looool! Soha a 3 év alatt amióta pesten vagyok nem szólt egy ellenõrsem az igazolvány miatt! Ekkora parasztokat! Természetesen leszállítottak és a következõ fogassal érkezõ ellenõrök meg nem szóltak semmit, hogy nincsen igazolványom a bérlethez. Úgy látszik még ellenõrök között is vannak még idiótábbak.
Mára vettem bringás matrica-bérletet (mert ugye lehet ilyet kapni a havi diák és felnõttbérletre 500Ft-ért) rá, de épp nem volt rá kiváncsi senki : (((
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Ne aggódj,ma is voltak...bringás meg alig-alig
Be voltak parázva,pedig csak a jegyeket kérték de nem kezelték.A fogason már nem voltak :) Egyébként meg mint várható volt,az összes pálya tiszta por.
ilyen lett a becsúszóm egy kör után:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Hehh, tegnap milyen kevesen voltak a fogason az ellenõr akció miatt :D
Mondjuk egy picit túlzásba is vitték, nevettem az egészen :)
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Mondanám, hogy szövegértelmezési problémák vannak, de nem erõlködök. Úgy legyen! A többség dönt....

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Thez Meg amuyg mindenki , Kotomi nak igaza van h meg kell tanulni, de a megtanulás nem arról szól h vki szétRUGJA.ÉS énis ideges lennék ha az én pályámat basznák össze , de ez most azt jelenti h nem mehetek rá?Mert kezdö vagyok? Ha nem akkor nem ...

Ép errõl van szó! Nem a te pályádat ba**ák össze mivel az nem a tiéd!!!
Nem tudom és nem is érdekel,hogy kinek van igaza.Nem is igazán vitaindítónak szántam ezt a témát csak olyan jó lenne arctépkedés helyett egy kis tolerancia.
:cheers:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Thez Meg amuyg mindenki , Kotomi nak igaza van h meg kell tanulni, de a megtanulás nem arról szól h vki szétRUGJA.ÉS énis ideges lennék ha az én pályámat basznák össze , de ez most azt jelenti h nem mehetek rá?Mert kezdö vagyok? Ha nem akkor nem ...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Áss meg egy parkot, és nézd, ahogy az orrod elött lerombolják, erre utalok :)
És nem vagyok pro, nem ugrálok már dörtön. Nem magamról beszélek.
Gondold végig! Az ilyen eldugott helyek nem közösségi bringaparknak készülnek, nem megtanulni. Nem ezért öltek bele munkát.
Pénz? Üdítõ? Nem csak ásni kell. Így is több szót pazaroltunk rá, mint kellett volna.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Thez sosem volt kezdõ :D

Amúgy meg csak a neve titkos, ha szét lesz dúlva, tele lesz szeméttel, jön az önkormányzat, és letúrja mint a Városligetben..

Ride everywhere.

.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Úgy hogy beleöltek nem kevés munkaórát, energiát (és talán minimális pénzt)
Jön a gyökér, szétfékezi, szétrugdossa.

"használhatja" kérdéskör: Ha nem tetszenek a "feltételek" amit ugye a józan ész diktál - bringázhat a pálya mellett két méterrel a bozótban is.

Mikor emlegetett destruktív kolega megjelent pl a xi-ben, a kezébe nyomtunk egy ásót, hogy akkor mehet vissza, lapátolni. Értsd így :)

Tényleg nem kötözködés de...
Ha valaki nem tud olyan "profin" bringázni mint te,akkor már nem is mehet rá?Szerinted,hogy tanulja meg? Mert az addig oké,hogy ha ott vagytok szóltok neki,hogy szétcseszte,és LÉGYSZÍVES csináld vissza. Ha van nálatok ásó akkor jó,és ha nem vagytok ott?
Nem kotornám vissza én sem a két kezemmel!
És ha nem a bozótba akar menni? Vagy rendészek lennétek,hogy ti döntitek el,hogy ki,mit,hol használhat?
Minimális pénz? Mi? Talán az üdítõ?
Attól mert még nem tudja olyan tutin nyomni,attól még nem gyökér,vagy te is gyökér vagy mondjuk a nálad profibbak szemében?
Sokszor építettünk mi is,de eszembe sem jutott volna sz*r pár köbméter földért letépni valaki arcát,fõleg,hogy az erdõ mindenkié.
Ezzel nem bántani akarlak csak megint azt érzem,hogy aki még csak kezdõ az nem is bringás.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Úgy hogy beleöltek nem kevés munkaórát, energiát (és talán minimális pénzt)
Jön a gyökér, szétfékezi, szétrugdossa.

"használhatja" kérdéskör: Ha nem tetszenek a "feltételek" amit ugye a józan ész diktál - bringázhat a pálya mellett két méterrel a bozótban is.

Mikor emlegetett destruktív kolega megjelent pl a xi-ben, a kezébe nyomtunk egy ásót, hogy akkor mehet vissza, lapátolni. Értsd így :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Letépik az arcáááát? :D Csak nem értem,hogy: "HASZNÁLHATJA" Külön fizették,és hozatták oda a földet? Vagy bérlik az önkormányzattól azt a kis részt? Írta valaki,hogy gond van?
Katlanba azt a kis ns-t állandóan szétcseszik mégsem jut senki eszébe arcokat tépegetni :)

BÉKE VELED
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Én arra bringáztam, és megláttam. Nem volt kiírva hogy "secret"
Aki megtalálja, és tud kultúráltan viselkedni rajta, az biztos használhatja. AKi nem, annak úgyis letépik az arcát. Mi a gond? :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Kalaius, Thez én ugy tudtam h ez titkos... am ismerem eléggé jól azt is aki elkezdte :D de egyik ugratót sem merem megugrani :$ :D

Titkos??? :cool2: :lol1:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Kalaius, Thez én ugy tudtam h ez titkos... am ismerem eléggé jól azt is aki elkezdte :D de egyik ugratót sem merem megugrani :$ :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
B variáció, h 11-es busz végácsitól az ember nyílegyenesen legurul az erdõbe, az út végéig, a parkolóhoz, és ott jobbra találja.