Hm, kifejezetten DH-ra gondolsz, vagy mindenféle bicajozásra? Barátnõmmel XC-sként tavaly és idén is, a nyáron elég sok helyen bringáztunk Salzburgtól délre, a Salzkammergut vidékén és fantasztikusan jól kiépített, kitáblázott kerékpáras utakon. Igaz, ausztriás bicajos térképpel, célzottan mentünk minden egyes útvonalra. (A Salzkammergut-Trophy egyik útvonalát is bejártuk idén, a verseny elõtti nap, fantasztikus volt!)
HHH-ra feljutás: nem értek a DH-hoz, de látszólag a HHH-n nagyon jó kis DH-s pályák vannak és hétvégente szinte mindig találkoztam DH-sokkal. Valahogy õk már most is megoldják a feljutást.
Más, inkább csak érdekesség; mert van nálunk is durva DH-s "pálya". Pár hónapja jártam egy zöld háromszög jelzésû túristaúton, a Farkasréti temetõtõl nyugatra, dél-nyugatra (az Edvin Illés út mentén, déli irány). 2 DH-s lement melletünk olyan helyeken, hogy engem gyalogosan is a frász kerülgetett, mert szó szerint másznom kellett lefelé. Na, ez a szakasz szerintem van olyan S3-S4 szintû, mint a nyugati hardcore pályák, szóval nálunk is lehet életveszélyes körülmények közt DH-zni!
hhh-en max tolássaljutnak fel a dh-sok
mondjuk ott helyben már annyira nem para a tolás, csak kevés arra a pálya(mondjuk ezen lehetne segíteni)
inkább az a para h ahhoz h a pálya aljához kijusson az ember sokat kell tolni, a fogas meg ebben segít bele, hogy kb 10-15 perc tekerésre a fogas végállomásától ott van az ember a pálya tetején.
ha vhogy a hhh-i pályák aljáig el lehetne olcsón és gyorsan jutni, az már nagy segítség lenne, aztán onnan meg max tolás.