Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Én kivülállóként, mindig mosolygok, amikor kéthavonta elõkerül ez a téma itt.. :)

Jaja,ezzel már én is így vagyok :) !
Sajnos nem születtem gazdagnak,hogy egyfolytában külföldre járjak bringázni,örülök ha egy évben egyszer sort tudok rá keríteni,de az az igazság,hogy ennél kicsivel,de tényleg hangyányival többet igényelném.
És ugye a semminél még az is jobb,hogy fél órát visz felfelé a fogas...de ez már tényleg annyira lerágott csont,hogy sztem off-oljuk is mingyáááá
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én kivülállóként, mindig mosolygok, amikor kéthavonta elõkerül ez a téma itt.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
senkivel nincs semmi bajom

egyszerüen tilos ott bringázni
kell keresni mást, ki kell menni külföldre, halálra bringázod magad és élvezed is, nem fél óra a felszállítás, és nincs 30 bicaj bezsúfolva a fogasba.

én inkább a b varióciónál maradok...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

évek óta tilos bringázni a jánoson

tudtok róla

ennek ellenére bringáztok

akkor mi a baj?

Baja senkinek sincs,legfeljebb neked....Tudjuk,és igen! bringázunk!mert nem tudunk máshol! vagy esetleg menjek az omszki tóra dh-zgatni? Csak azt nem értjük ezzel mi a gond? És most hagyjuk a sok rizsát a letört bokorról,vagy a letaposott virágról,mert gondolom azt azért te is érzed,hogy ez már kezd röhejes közhellyé válni.
Na mindegy nem is akarok most ezen bárkivel is összeszólalkozni,csak tudomásul kell venni,hogy igény van rá...már csak a kultúra hiányzik! PEACE
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
évek óta tilos bringázni a jánoson

tudtok róla

ennek ellenére bringáztok

akkor mi a baj?

fuck me, i'm famous!

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

azért erre ne köss nagyösszegû fogadást. bár tartósan valóban nem, de ideig óráig ha akarnának azért tudnának szopatni.

Tudom...sajnos! Csak bosszantó,hogy más(ok) miatt szopatnak :(
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

... mert nem tudnak mit csinálni!

azért erre ne köss nagyösszegû fogadást. bár tartósan valóban nem, de ideig óráig ha akarnának azért tudnának szopatni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

ezen miért csodálkozol?
Örüljetek, hogy eddig hagyták.

...És fogják is mert nem tudnak mit csinálni! És tényleg milyen megható,hogy ennyire együttérzõ vagy :)

Nekem is van egy történetem tavaszról. Na szóval..ugrálgatunk a katlanban,egyszer csak odajön egy 50-es koraiban járó úr,egy kb. 4-5 éves kislánnyal és megkérdezi,hogy: "Ugye nem szemetelünk,és különben is nem tesszük tönkre ezt a gyönyörû helyet?" Mi persze mondjuk neki,hogy nem bla...bla...,nem telik bele 5 perc és látjuk,hogy bõszen szedeget valami virágot a fák között,már egy egész szép csokorral gyûjtöttek.Nem bírtam megállni,hogy ne kérdezzem meg tõle:Ez nem természetkárosítás? Nem szólt semmit csak szó nélkül eloldalgott.
Örök téma marad,hogy a bringások tönkreteszik az erdõt,de aki tényleg nyitott szemmel jár az tudja,hogy a turisták százszor több kárt okoznak!!! Na mindegy: JÁNOSHEGY FOR EVER
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
fura is volt, hogy eddig csak urban-legend-ként hallottunk ilyenrõl.

fura hogy nem ellenõrzik...

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Csak egy kicsit csodálkozom mert már három éve járok föl hegyre és még nem volt ilyen eset...
Köszi,hogy ilyen együttérzõ vagy.
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ezen miért csodálkozol?
Örüljetek, hogy eddig hagyták.

fuck me, i'm famous!

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Gondoltam érdemes lesz ezt megosztanom...a történet a múlthétre nyúlik vissza egészen pontosan csütörtökre.Nagyon jó idõ volt,bringázásra alkalmas. Egyik haverommal a fogas végállomásától eltekertünk a libegõig,alighogy elértünk odáig éppen pihenünk, 2 másodpecre rá megáll mellettünk egy zöld pickup. Kihajol egy férfi és azt kérdezi:"ügye tudják hogy csak a betonon szabad kerékpárral gurulgatni?! Másfele eszük ágában sincs menni?! és nem fogunk találkozni a kilátótól induló turistaút végén a betonúton sem a tündérsziklánál...?! Mi persze a haverommal váltig állitottuk hogy nemismerjük ezeket a pályákat és hogy protektorban és sisakban csak az aszfalton fogunk gurulgatni... a kedves(de tényleg)emberek nem mutatkoztak be a kocsijukra se volt semmi ráirva csak a vállapjukról ismertük meg õket, valószinû erdészek voltak,vagy erdõfelügyelet vagy kicsodák :D

A történet röviden és tömören ennyi...már jános-hegyen is veszélyben van a bringázásunk...figyeljetek oda nagyon!!!!
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

A nagy esõ után nagyon szétmentek a pályák?

Tündért eléggé elmosta az esõ,faxa mély vízmosások vannak,No coment elég jól nyomható,katlan felé pedig a szokásos.Sajnos csak ezeken a helyeken fordultam elõ :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Cambocha

Cambocha

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
A nagy esõ után nagyon szétmentek a pályák?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

hm..

Ja ez is biztos ide vágó téma! hm... hm..
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Csak azért kérdeztem ilyen "furán" hogy ha jános-hegyrõl(mondjuk fogas végállomás és környéke)akarom megközeliteni,hogy akkor merre kell menni,hol kell lekanyarodni,stb. ...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
??
ez ott van (János-hegyen)
http://maps.google.c...025535&t=h&z=15
le kell gurulni KTM úton a rétesestõl

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

csillebérci izédolog....
www.bringafalva.hu

:)

(a pool-nál)

Köszi az infót...

Egyébként hogy lehet oda gyorsan eljutni (csillebércre)-jános hegyrõl??!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

azér azt valaki odaépitette

igy igaz, de sztem az építõket leszámítva nem sokan ismerhették azt a pályát, a fogasos nép 90%a lusta eltekerni odáig.
sziklakerttõl indul
aztán ahol a sziklakertben van egy jobbos kanyar ott 2é ágazik az új sziklakert van ott egyenesen tovább egy kisebb ösvényen
aztán azon belül is 2é ágazik, van egy egyenes viszonylag meredek rész és van egy kanyargós sziklás stb része is
én jobban szeretem a kanyargós részt, meg sztem abban több a kihívás is. a természet meg magától tuti nem csinálhatta meg a pályát, teli van épített mandinerrel meg ugratóval.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

azér azt valaki odaépitette

:D Ha csak nem természetanyácska! Na de akkor merre is van az pontosan?

:chomik:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."