Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
de mondjuk ha elég mély meg széles lesz a vízmosás akkor lehet benne nyomni de maugy mult 7en elég szar volt
viszont sztem nem tündért meg káplnát kell menni jánoson, hárs hegyen sokkal jobb pályák vannak. jánoson szinte csak a nocommnt azz egyetlen normális pálya, meg a tündér végén az a meredek sziklás rész a 180 fokos jobbos kanyartól balra egyenesen

Cambocha

Cambocha

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
A Tündér ma is az volt, nagyon nagy vizmosás van a közepén, és szerintem jóidejig így is lesz, mert ha esik az esõ, csak azt a vizmosást mélyíti...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

háááát a tündér felõl én nem vagyok biztos...kb az egész pályán most középen méter mély vízmosás van..szerintem tök használhatatlan...(legalábbis pénteken az volt)

de legalább nem sáros:D vizomosába(elején) vagy mellette(végén) lehet menni

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
háááát a tündér felõl én nem vagyok biztos...kb az egész pályán most középen méter mély vízmosás van..szerintem tök használhatatlan...(legalábbis pénteken az volt)

RIDE OR DIE! :scared:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Nem tudja valaki most milyen a pálya, nagyon vizes, vizmosásos?

Voltam ma is, elkapott az esõszakadás, csurom vizesen értem haza :)
Ennek ellenére nem esett sokáig, 20 perc alatt véget ért.

nocomment, desszert és tündér szinte mindig használható, kápolna esõ után pár napig felejtõs

Cambocha

Cambocha

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Nem tudja valaki most milyen a pálya, nagyon vizes, vizmosásos?

Voltam ma is, elkapott az esõszakadás, csurom vizesen értem haza :)
Ennek ellenére nem esett sokáig, 20 perc alatt véget ért.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
pedig ugy az igazi:D persze merevvel már annyira nem engem is dobál. De ami még jó hogy mielõtt beérsz a káp1 erdõjébe van egy ilyen kis egyenes rész, onnan elrántod és beugrasz a gyökerek közé. Tehát képolna után egyenes szakasz pár kissebb huplival utánna elrántod gyökerek közé érkezel és ugrod kép1-et.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
én még az elõzõ polar x-emmel beugrottam egy szétesett marzo mz comp telóval és full tescogazdaságos alkatrészekkel igaz akkor nehéz volt kiakadás nélkül.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
lol Életemben elõször rámentem a gyökeres rázós részrõl a kápolnára ez nem lenne nagy dolog de merevvel elég furcsa hogy dobál mint állat és 1-szer csak a levegõbe vagy...:D nem hiszem hogy arról az ívrõl sokan ugrálnak merev bicóval..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Szerintem nem arra gondolsz amire én...a kápolna elõtt van az a jump amire a rétrõl kell rámenni és utána ástak valami kis bütyköt..

kápolnát azér szeretem mer olyan ritmusosan lehet végigmenni rajta, ha azon a pöckön mennék akkor elvenné:D

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Szerintem nem arra gondolsz amire én...a kápolna elõtt van az a jump amire a rétrõl kell rámenni és utána ástak valami kis bütyköt..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
régen volt ott egy dirt annak neve k2 volt
csak vamlami fasz lebontotta
pedig most szívesen kipróbálnám mien lehet.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Ma is minden thök jó volt leszámítva a sísáncot azt sárosan azért nem vállaltam :D 1ébként mi az a kis bütyök a k0 után??....elég vicces fõleg h nagyot kizárt hogy ugorj róla mert elfogy az út...:D

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Tegnap mentünk egy NO COMMENT-et,és egy TÜNDÉR-t meló elõtt.
Most mind a két pálya fasza volt,lehetett nyomatni rendesen.Jót tett az a kis esõ neki. :badair:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
/-\z

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mandiner aza döntöttkanyar?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
igen én:D de már télleg nagyon eltünt a mandiner igy elég necces.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
jaj hülye vok gondolom ha Bálint rakta föl akkor õ is ugrott elöl :D lol

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
ez a no comment útátugrás tényleg távolságban nulla de azok a fák nagyon gyilkosok, meg a megállás :D Ki volt az elsõ ugró? nagyon lazán vette :D

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

olvasgatom az írásaitokat, és tök jól nem lehet betájolni...:)

kotomi: libegõ letörés, a libegõ 2ik része közepén, a desszert végén ugye?:)

Daci: ami a végén van, és ki kell ugrani léynegében az középsõ útra? mert ha arra gondolsz, az a letörés egy játékszer - egyedül a baloldalt levõ kis fára érdemes vigyázni, azon ne akadjon fent a kormány.

Igen! Azt hiszem egyrõl beszélünk! Fentrõl a fák küzül ugrasz,és van kb 1 métered,hogy megállj! Fincsi :peace2:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."