Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
go to hill most

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Még egy kép a Katlan "N.S"-ról
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

elég kicsi a képü de ha jól látom azt a kis ns letörést nagyobbítottátok meg nem?
am tegnap ugrottam a hüvi letörést és tök fasza. már csak a kissípályát kéne:S aztán a nagysípályát majd nyáron:D
meg érdemes kinézni a solymári vagy hármashatárhegyi letörésekhez ott van egy fasza 4méteres nortshore

Azt-azt!!! Szerintem még idén lesz nagyobb is :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Legrosszabb esetben meghalsz.
Vagy eltöröd valamidet.
Vagy a bringádat.

Ezt akartad hallani?!

Vagy hogy semmi komoly, még soha senki nem esett rajta és 1000%, hogy te sem fogsz?! :D

Amúgy egy CC-s megpróbálta beugrani visszafelé, rövid lett, iszonyatot bukott. Kb ennyi.

Ezt a CC-s dolgot én is hallottam! Azért ott visszafelé tényleg csúnyát lehet bukni! :wazuuup:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Jha és még egy kérdés ha már a katlan környékén járunk :D A step up-on mi a legrosszabb ami történhet? erre a szezonra most mindent kitûztem magam elé :) végig izomból rá kell tekerni? mennyire kell felhúzni? ha nagyon felhúzom attól félek hogy hátsó manuál lesz a dologból és hanyatt visszaesek a kidobóra vagy ez nem valószínû? mennyire gázos az egész dolog? van valakinek valami története rajta esésrõl v ilyesmi minden infót próbálok begyûjteni :P thx elõre is

Szerintem inkább nagyobb legyen a sebességed,abból kevesebb baj származhat! Nem kell nagyon meghúzni repülsz magadtól! :rubik:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

de ari, ott született egy letöréske? :-)

Jaja! Még tavaly nyáron ástunk le abból a dombból,hogy valamennyire meredekebb legyen,plusz még meg lett emelve a palló. A baj csak az,hogy állandóan szétcseszik,és elég uncsi mindig vissza építeni. Most legutóbb valahogy hátrébb,és magasabbra raktam elég jó feelingje van :) Ráadásul egész nap ott voltam,és az arra járó bringás srácokból (kb 15-20 fõ) 1 merte bevállalni :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de ari, ott született egy letöréske? :-)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

kotomi: itt a linkelt képed jó nagy felbontásban:
http://kepfeltoltes.hu/080414/P4130045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm a segítséged! :cheers:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Cöli

Cöli

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
én összel ugrottam elöször, akkor sikerült normálisan. izombol neki tekersz, aztán a fölrepülsz magadtol. attol, hogy manual lesz a vége, szerintem ne nagyon félj, ahogy fölérsz, szinte 0ára csökken a sebességed.
kb 1 honapja sikerült olyat esnem, hogy a kevés sebesség miatt visszaestem.simán talpra érkeztem, annyira nem gáz. persze lehet hogy pont nekem volt szerencsém, hogy megusztam, de kitudja :)

:wazuuup:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Legrosszabb esetben meghalsz.
Vagy eltöröd valamidet.
Vagy a bringádat.

Ezt akartad hallani?!

Vagy hogy semmi komoly, még soha senki nem esett rajta és 1000%, hogy te sem fogsz?! :D

Amúgy egy CC-s megpróbálta beugrani visszafelé, rövid lett, iszonyatot bukott. Kb ennyi.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Jha és még egy kérdés ha már a katlan környékén járunk :D A step up-on mi a legrosszabb ami történhet? erre a szezonra most mindent kitûztem magam elé :) végig izomból rá kell tekerni? mennyire kell felhúzni? ha nagyon felhúzom attól félek hogy hátsó manuál lesz a dologból és hanyatt visszaesek a kidobóra vagy ez nem valószínû? mennyire gázos az egész dolog? van valakinek valami története rajta esésrõl v ilyesmi minden infót próbálok begyûjteni :P thx elõre is

RIDE OR DIE! :scared:

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Ez a NS mennyire nehéz mondjuk a bónuszhoz viszonyítva ahoz képest mekkorát dob? Parább ugrani? :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
kotomi: itt a linkelt képed jó nagy felbontásban:
http://kepfeltoltes.hu/080414/P4130045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
elég kicsi a képü de ha jól látom azt a kis ns letörést nagyobbítottátok meg nem?
am tegnap ugrottam a hüvi letörést és tök fasza. már csak a kissípályát kéne:S aztán a nagysípályát majd nyáron:D
meg érdemes kinézni a solymári vagy hármashatárhegyi letörésekhez ott van egy fasza 4méteres nortshore

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
[quote name='daci']katlannál hol van az a ns?
vagy az a picike letörés az?[/QUOTEitt egy kép csak amilyen kicsi semmit sem látni :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
egyszerûen már nem lehet jobb egy FR ugrató :D Még egyszer kössz az infókat:) (De azért elég para ugrani rajta XD)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

A megálásról csak annyit hogy ha 2 méterel rövidebb lenne akkor a susnyásban állok meg XD

ki van az számolva ;):D

Grat.!

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Ma rászántam magam a sísáncra :D valami kegyetlen érzés azon ugrani de egy tökeletes ugrató lett, a kidobó is tökéletesen meg van csinálva (thx aki alkotta) Nem tököltem, rávettem magam és rátekertem elég gyorsan és sikerült kapásból ívbe rakni ^^ ahogy mértem kb 10 méteres lett a 2.ugrásom. A köveket ahogy mondtátok tényleg nem lehet érezni csak egy nagyon minimálisat vezeti meg a gépet. A megálásról csak annyit hogy ha 2 méterel rövidebb lenne akkor a susnyásban állok meg XD
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!!! Tényleg megérte, ha valaki adrenalinra vágyik ez a legtutibb gyógyszer...:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát annyira nem nagy
de már lebomtottak belõle egy 20centit
így nem dob túl magasra
amúgy nekem a mai nap is jó volt..
elindulok defekt
majd váltóm (nyár óta a 3!!!!) bemondja az unalmast a hegy tetején
asszem megcsinálom 1 sebességre a bighitem is vmi feszítõvel, ez így nem állapot:S

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

ott a kápolna épületével szembe ilyen tûzrakó helyiség után a turistaútttól jobbra
nem egy olyan nagy ugrató, amúgy élvezhetõ csak rákell tekrni mint állat

egyébként nekem meg a sípályáról mondjon vki véleményt mert azt kéne rohadtul beugranom.

Az egy útátugrás lenne :confused: remélem egy dologra gondolunk az az ugrató amire nem a félcsõ részrõl hanem a rét tetejérõl kell rámenni? Arról sztem 40-el se lehet sokkal nagyobbat ugrani mint a kápolna :D 1szerûen kicsi a rámpa XD és a mervet rázza elõtte mint az állat de még így is majdnem az aljáig be lehet nyomni. abba az a jó hogy annyira sima az érkezés mintha nem is ugrott volna az ember közben lehet hogy 7 métert is repült :)
Az az ugrás egyébként hasonlít a sísáncra, egy ilyen kcisinyített makettben? teljesen tök ugyanaz a kettõ csak a méret a különbség...