Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Írta 2008. április 25. - 11:37

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. április 18. - 09:50

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 16. - 15:29

elég kicsi a képü de ha jól látom azt a kis ns letörést nagyobbítottátok meg nem?
am tegnap ugrottam a hüvi letörést és tök fasza. már csak a kissípályát kéne:S aztán a nagysípályát majd nyáron:D
meg érdemes kinézni a solymári vagy hármashatárhegyi letörésekhez ott van egy fasza 4méteres nortshore
Azt-azt!!! Szerintem még idén lesz nagyobb is

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 16. - 15:26

Legrosszabb esetben meghalsz.
Vagy eltöröd valamidet.
Vagy a bringádat.
Ezt akartad hallani?!
Vagy hogy semmi komoly, még soha senki nem esett rajta és 1000%, hogy te sem fogsz?!
Amúgy egy CC-s megpróbálta beugrani visszafelé, rövid lett, iszonyatot bukott. Kb ennyi.
Ezt a CC-s dolgot én is hallottam! Azért ott visszafelé tényleg csúnyát lehet bukni! :wazuuup:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 16. - 15:22

Jha és még egy kérdés ha már a katlan környékén járunk
A step up-on mi a legrosszabb ami történhet? erre a szezonra most mindent kitûztem magam elé
végig izomból rá kell tekerni? mennyire kell felhúzni? ha nagyon felhúzom attól félek hogy hátsó manuál lesz a dologból és hanyatt visszaesek a kidobóra vagy ez nem valószínû? mennyire gázos az egész dolog? van valakinek valami története rajta esésrõl v ilyesmi minden infót próbálok begyûjteni
thx elõre is
Szerintem inkább nagyobb legyen a sebességed,abból kevesebb baj származhat! Nem kell nagyon meghúzni repülsz magadtól! :rubik:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 16. - 15:18

de ari, ott született egy letöréske? :-)
Jaja! Még tavaly nyáron ástunk le abból a dombból,hogy valamennyire meredekebb legyen,plusz még meg lett emelve a palló. A baj csak az,hogy állandóan szétcseszik,és elég uncsi mindig vissza építeni. Most legutóbb valahogy hátrébb,és magasabbra raktam elég jó feelingje van

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 16. - 15:11

Írta 2008. április 16. - 15:10

kotomi: itt a linkelt képed jó nagy felbontásban:
http://kepfeltoltes.hu/080414/P4130045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszönöm a segítséged! :cheers:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 15. - 20:28

kb 1 honapja sikerült olyat esnem, hogy a kevés sebesség miatt visszaestem.simán talpra érkeztem, annyira nem gáz. persze lehet hogy pont nekem volt szerencsém, hogy megusztam, de kitudja

:wazuuup:
Írta 2008. április 15. - 20:04

Vagy eltöröd valamidet.
Vagy a bringádat.
Ezt akartad hallani?!
Vagy hogy semmi komoly, még soha senki nem esett rajta és 1000%, hogy te sem fogsz?!

Amúgy egy CC-s megpróbálta beugrani visszafelé, rövid lett, iszonyatot bukott. Kb ennyi.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 15. - 19:43

RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. április 15. - 19:14

Írta 2008. április 14. - 19:08

http://kepfeltoltes.hu/080414/P4130045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. április 14. - 19:00

am tegnap ugrottam a hüvi letörést és tök fasza. már csak a kissípályát kéne:S aztán a nagysípályát majd nyáron:D
meg érdemes kinézni a solymári vagy hármashatárhegyi letörésekhez ott van egy fasza 4méteres nortshore
Írta 2008. április 14. - 15:35

vagy az a picike letörés az?[/QUOTEitt egy kép csak amilyen kicsi semmit sem látni :)
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. április 13. - 18:51

Írta 2008. április 13. - 18:49

ki van az számolvaA megálásról csak annyit hogy ha 2 méterel rövidebb lenne akkor a susnyásban állok meg XD

Grat.!
Írta 2008. április 13. - 18:41

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!!! Tényleg megérte, ha valaki adrenalinra vágyik ez a legtutibb gyógyszer...

Írta 2008. április 11. - 21:54

de már lebomtottak belõle egy 20centit
így nem dob túl magasra
amúgy nekem a mai nap is jó volt..
elindulok defekt
majd váltóm (nyár óta a 3!!!!) bemondja az unalmast a hegy tetején
asszem megcsinálom 1 sebességre a bighitem is vmi feszítõvel, ez így nem állapot:S
Írta 2008. április 11. - 21:44

ott a kápolna épületével szembe ilyen tûzrakó helyiség után a turistaútttól jobbra
nem egy olyan nagy ugrató, amúgy élvezhetõ csak rákell tekrni mint állat
egyébként nekem meg a sípályáról mondjon vki véleményt mert azt kéne rohadtul beugranom.
Az egy útátugrás lenne :confused: remélem egy dologra gondolunk az az ugrató amire nem a félcsõ részrõl hanem a rét tetejérõl kell rámenni? Arról sztem 40-el se lehet sokkal nagyobbat ugrani mint a kápolna

Az az ugrás egyébként hasonlít a sísáncra, egy ilyen kcisinyített makettben? teljesen tök ugyanaz a kettõ csak a méret a különbség...