Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ott ahol tüzet szoktak rakni az után
tehát ha a rétrõl kanyarodsz egyenesen a kápolna fele, és ott magával a kápolna épülettel párhuzamosan van attól jobbra
remélem nem bontja le a sok paraszt, a sísánc elejét is szétrombolták :@ ehhez is csak gratuálni tudok, jó lenne az ilyenen destruktív hajlamú idiótáknak szétverni a fejét..

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

tegnap amúgy építettek ismerõsök egy 17méteres útátugrást a kápolna elõtt
szerdán vagy hétvégén remélem beugrom majd én is

:o Tényleg? A kápolna elõtt pontosan hol van? Van egy ismerõsöm akinek nagyon tetszene :D

RIDE OR DIE! :scared:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
tegnap amúgy építettek ismerõsök egy 17méteres útátugrást a kápolna elõtt
szerdán vagy hétvégén remélem beugrom majd én is

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Sziasztok, végre sikerült hazaérnem miután az estét a frankfurti reptéren töltöttem (God bless Lufthansa..)

Milyen állapotban vannak a pályák? Van valami uj pálya/ösvény/ugrato/cukros bácsi ami 4 honapja még nem volt? 1-töl lesz fogas? Ki ölte meg Kennedy-t?

Igy hirtelen más kérdésem nincs

pályák jók,számottevõ uj dolog nincs. Most jöttem meg egy kissebb túrásból:D

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Sziasztok, végre sikerült hazaérnem miután az estét a frankfurti reptéren töltöttem (God bless Lufthansa..)

Milyen állapotban vannak a pályák? Van valami uj pálya/ösvény/ugrato/cukros bácsi ami 4 honapja még nem volt? 1-töl lesz fogas? Ki ölte meg Kennedy-t?

Igy hirtelen más kérdésem nincs
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
kinek mi. nekem döntött kanyar (az egész pálya)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
nagyrészt akik próbálták azok nem vették be alul a kanyart, a lejtõbe kéne, de annek nem meredekösvény a neve

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
még az van én se értem hogy lehet azon ugrani
bár a lejtõbe lehet nem is rossz ötlet, lehetne nagyokat szállni de ahhoz túl magasra dob sztem

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ha még az van ott ami nyáron volt, akkor az nem egy ugrató. az csak valami maradvány. gondolom azért a meredek lejtõbe be lehet róla ugrani

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hogyan lehet normális a kápolna 2-õt beugrani???
Voltam ma a hegyen gondoltam kipróbálom a k2-õt is :) az lett a véga hogy 5 métert repültem csõrösbe, és beestem a tuskóra mert elsõ féket nem tudtam húzni :D az lehetséges hogy a meredek ösvényre kell csavarni vagy kisebbet kell ugrani és balra tekerni?

RIDE OR DIE! :scared:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem jártál még szûk helyen.:)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Nem is gondoltam ilyesmire.:) De bármikor betévedhetsz olyan helyre, ahol megsütheted a tudományod....

azér szerintem kevés helyen nem férne el.max lassitok.de mire gondolsz?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem is gondoltam ilyesmire.:) De bármikor betévedhetsz olyan helyre, ahol megsütheted a tudományod, mert nem férsz el.
No meg Daci se az a vastag gyerek, így lehet hülyén mutatna egy széles kormánnyal. Meg azt is vedd figyelembe, hogy embere válogatja, kinek mi a jó, mi a kényelmes.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Nem gondolod, hogy ez kissé nagyképû duma?:chin:

nemúgyértem hogy 70es mert énis profivagyok, csak h nemvagyok egy nagydarab és mégis kényelmes azzal is

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

enyém majdnem 70es és kb sehol nem akadt be, csak tanulj meg manõverezni.

Nem gondolod, hogy ez kissé nagyképû duma?:chin:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

nemtom én azt hittem hogy ez a vállszélességtõl függ inkább hogy kinek milyen szélességû kormány kell, meg gyárilag mindig túlméretezett kormányokat adnak a bicókba
viszont gondolom keskenyebb kormánynal fordulékonyabb a gép meg könnyebben kezelhetõ, szûkebb helyeken sztem ez is elõny hogy nem kell attól parázni h "beakad" vhova a kormány.

enyém majdnem 70es és kb sehol nem akadt be, csak tanulj meg manõverezni.És igy télleg sokkal könnyebb kezelni mint pl egy 60ast amit egy kis kavics is kicsavar a kezdbõl

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
nemtom én azt hittem hogy ez a vállszélességtõl függ inkább hogy kinek milyen szélességû kormány kell, meg gyárilag mindig túlméretezett kormányokat adnak a bicókba
viszont gondolom keskenyebb kormánynal fordulékonyabb a gép meg könnyebben kezelhetõ, szûkebb helyeken sztem ez is elõny hogy nem kell attól parázni h "beakad" vhova a kormány.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ha zavar a széles kormány akkor nem vagy elég gyors még. Sokáig én sem hittem el, de Schladmingban rá kellett jönnöm, hogy esélyem sincs egy 660-as kormánnyal a nagy sebességû döntött kanyarokban, meg a gyors egyenesekben.

Sokkal stabilabb úgy a gép, bár az elején szokni kell. Nem véletlen, hogy a világkupákon 710 alatt nem találsz kormányt. Sõt, Barel, meg még pár állat már 800-ast is használ bizonyos pályákon.

Egy pálya meg nem attól nehéz, hogy nem lehet lemenni rajta, hanem, hogy milyen tempóval tudsz lemenni rajta. A vk pályák is szinte mind járhatóak merev géppel is, csak a nagyok mondjuk 50-nel tekernek ott, ahol mi húzzuk a féket.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
így van.. elsõre még soknak tûnik de egy 15 perc alatt simán fel lehet tolni
és megéri mert jó pálya

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts