Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

jaja azt a sziklakert mellettit én fedeztem fel:D
...

azér azt valaki odaépitette

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Ujpályák marhajók. Egyik a kilátótól indul, ahonnan sziklakert is, csak hosszab meg egykét jump is befigyel, itt ott döntött kanyarokkal. Azlett a kedvencem.
Meg egy másik oda kb 30métert kell feltolni azis döntött kanyaros ugratós de nemolyan jó minta másik

jaja azt a sziklakert mellettit én fedeztem fel:D
amugy nekem is pont ezek a kedvenc pályáim
érdekesmód én nem találkoztam mostanába ellenõrökkel pedig kb minden nap kinn vok kivéve a hétvégén
amugy 1-2 ismerõs pl soha nem hord semmit magával ami jegy vagy bérlet lenne aztán kap csekket beir vmi kamu név címet és el van intézve
vagy ha nagyon baszogatnak lekell szállni
mondjuk én inkább viszek jegyet és lyukasztok ha jön

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

sok naplopó aktatologató megtudja, milyen utcán lenni, aztán meg rendesen megdolgozni a pénzért.

Foglalkozás:
napot lopok

hm..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
kb. de ennél nagyobb szarban akkor sem lennének, ha ingyenes lenne. gondoljatok bele, mennyi embert meg lehetne így spórolni: nem kell ellenõr, vezérigazgatóság, stb stb. kellenek a sofõrök meg egy-két felügyelõ személy, ugye a buszokon levõ kamera túloldalára, meg metróba/földalattiba, oszt meg van oldva. na meg ugye a karbantartók közül az, aki dolgozik is... fizetést meg utalhatja a fõváros. sok naplopó aktatologató megtudja, milyen utcán lenni, aztán meg rendesen megdolgozni a pénzért.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a bkv olyan csõdbe van, hogy bárhová emelik a jegyárakat, a mócsingból már úgyse jönnek ki :lol1: de azért emelik :) kell pénz a tuareg-re

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
mûvész útnál szállt fel, szóval ígyis úgyis le kellett volna szállni:D gyûjtõjegy: 10db 215. ja amúgy mekkora g*ciség, hogy ha buszon veszel jegyet az 350??? 270 is irreálisan sok, fõleg ezért a "szolgáltatásért". na mindegy, az a biztos, ha van jegy, és kezelve is van.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
amúgy annyira nem izék az ellenõrök csak játszák a keményet. Max leszállsz, a következõre meg fel. Mostanában aza divat h hétvégén folyamatosan estig hétköznap meg egyse...

Ujpályák marhajók. Egyik a kilátótól indul, ahonnan sziklakert is, csak hosszab meg egykét jump is befigyel, itt ott döntött kanyarokkal. Azlett a kedvencem.
Meg egy másik oda kb 30métert kell feltolni azis döntött kanyaros ugratós de nemolyan jó minta másik

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lement a jegy ára? :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
ellenõrrel már sikerült találkozni, 96.000-ret lealkudtunk 6.000-re, aztán elengedett ingyen. qva nagy mák volt... azóta van jegy nálam.
csak így már megint ott tartunk, hogy gyûjtõjeggyel és bérlettel 215 egy menet... na meg ugye a bérletet is lehet osztogatni, de az van alapból.

szóval vigyetek jegyet, mert úgy megbasznak, mint pengõsmalacot!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csillebérci izédolog....
www.bringafalva.hu

:)

(a pool-nál)

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Na és persze készüljetek,hogy az új Csillebérci bringapark miatt állandó lesz az ellenõr a fogason!

Üdv

Hy

Csillebérci bikepark???!!! Hol van/lesz???
Köszi
Ati
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Halihóóóóóóóó!
Tegnap Jánoshegy:Tündért xarrá mosta a víz,rég láttam már arra felé 40 cm mély vízmosást :),no comment viszont tökéletesen járható,kápolna szokás szerint taknyos,katlan,és a hozzá vezetõ út egész jó volt,és kivételesen a 2 hónapja összetákolt NS-t sem ba..ták szét,sõt ahogy látom új nyomvonalak is vannak.
Ja! És az "erdõtakarítóknak" üzenem,hogy az "tarcsd tisztán a zerdõt" helyesen igy van: tartsd tisztán az erdõt! :D

Na és persze készüljetek,hogy az új Csillebérci bringapark miatt állandó lesz az ellenõr a fogason!

Üdv
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
2 hét múlva megyünk Saalbach-ba bicajozni. Van valakinek valami tapasztalata a helyrõl? valami jól bevállt szállás?

Event-eknél találtam egy ilyet: http://www.bike-hote..._uid=2&offset=0 Ez valami rendezvény lenne ami miatt nem lehet majd ott másnak bringázni?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
pl.: semmeringbe sztem nem, mer csomót mentünk felfele kocsival a pályához, mire odáig feltekernél meghalnál és egy nap is simán

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát ha lehet kocsival mennénk csak nem hiszem h tudunk szerezni, ezért kérdeztem a vonatot.
egyáltralán el leeht ezekre a helyekre vonattal jutni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vonattal (szinte)mindenhova drágább, mint autóval.

Tehát ebben csak azért sem érdemes gondolkodni, mert ezerszer macerásabb, és mert anyagilag semmiképp sem jösz ki belõle jól.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
egyébként milyne külföldi felszállítós helyre érdemes elmenni(ausztria vagy szlovákia)
ahova vonattal is ellehet jutni és nem drága de vannak normális pályák is?

Cambocha

Cambocha

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Na.... ez beszarás! Egész nap ömlött az esõ, tuti szar vizmosás minden pálya :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tegnap elõtt jöttem haza.
Nem kicsit jó.
De kösd föl a gatyádat, gyúrj alkarra, kézre, ujjra, ...
És vigyél sok fékpofát!

http://www.planai.at...epark/index.php

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
áá! nemsokára 1400 km-t utazok hogy a jánoshegyen dh-z hassak, egy behorpadt bighittel! :D nehéz lesz 1 év után újra dh pályára merészkedni..

más

nyáron mennénk schladming-ba bicajozni, de nem találtam a bikepark honlapját.. valaki meg tudná adni? Jó hely egyáltalán?