Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én meg már 1 éve nem láttam bkv kallert ^^

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

a mávos kallerek nagyon jó arcok!

Milyen állapotban van a hegy? Este leugranék egy hosszú körre, de nem nagyon akarom összesarazni magam. :S

Eddig én csak jófej MÁV-os kallerrel találkoztam...de tényleg :D néha vonattal jövünk bicózni..semmi gáz nem szokott lenni...sõt még néha jól el is lehet velük csevegni..
(de egyszer találkoztam egy jófej BKV-s kallerrel is..nem büntetett meg hanem vehettem tõle 2db-jegyet :D ).....de ennek már több mint egy éve és azóta egyszer se láttam :'(

RIDE OR DIE! :scared:

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Milyen állapotban van a hegy? Este leugranék egy hosszú körre, de nem nagyon akarom összesarazni magam. :S

Akkor kár,hogy a fogason nem MÁVos kallerek vannak :D Én a hegyet jövõhétre hagyom,nem mintha finnyás lennék csak szerintem addigra elég járható lesz minden pálya
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Jó lehet hogy a nyanya meg a kölyök tulzás volt, de az ellenõrt akor is arcul ütném a pofájába bele ököllel.
Zsizsi imádom a meglepiket és mivel kinyuvadt a hátsó kerekem valami profi Fr kerékkel meglephetnél valamelyik ösvényen:scared:

Pedig csak a munkájukat végzik!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

...pofájába belenyomod a bütykös gumit..

de ugye nem így gondoltad? :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Jó lehet hogy a nyanya meg a kölyök tulzás volt, de az ellenõrt akor is arcul ütném a pofájába bele ököllel.
Zsizsi imádom a meglepiket és mivel kinyuvadt a hátsó kerekem valami profi Fr kerékkel meglephetnél valamelyik ösvényen:scared:
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Ugyan, most komolyan gondoljátok, hogy komolyan gondolta? :cheers:

Nem gondolja senki komolyan,hogy õ komolyan gondolta csak ráparáztak,hogy esetleg komolyan gondolhatja és ettõl komolyan azt gondolták,hogy komolyan gondolja. Na ne mááá most komolyan??? :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Ugyan, most komolyan gondoljátok, hogy komolyan gondolta? :cheers:
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Azért nem kell ennyire komolyan venni.:) Nem érzitek a benne rejlõ iróniát? Smiley nélkül is süt belõle.:D

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts

Nem kell itt kérem gyözködni senkit,az öregasszony pofájába belenyomod a bütykös gumit a kisunokát meg lábbal megtaszajtod egyböl tudják hol a helyük,az ellenört ököllel arcul ütöd, a jegyröl is levan a gond,az erdészt egy tuskóval fejbe vered az sem ugat többet.
A csövesekre meg rágyujtod a nejlonviskokat,a következõ körnél már tiszta lesz a terep,na ennyi nem kell ezt tovább ragozni kérdezzétek Peti bácsit máskor is.

Jesszus, micsoda emberek...
Bár ki is nézem egyes emberekbõl ezeket és még példaképnek is tekintik õket...
Siralmas :(
Mind1, nemlehet mindenki egyforma...
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ: scottraider
Nem kell itt kérem gyözködni senkit,az öregasszony pofájába belenyomod a bütykös gumit a kisunokát meg lábbal megtaszajtod egyböl tudják hol a helyük,az ellenört ököllel arcul ütöd, a jegyröl is levan a gond,az erdészt egy tuskóval fejbe vered az sem ugat többet.
A csövesekre meg rágyujtod a nejlonviskokat,a következõ körnél már tiszta lesz a terep,na ennyi nem kell ezt tovább ragozni kérdezzétek Peti bácsit máskor is.

Ha te valóban így viselkedsz. akkor ne találkozzunk a bringás ösvényeken, mert lesz meglepi! De nem nekem.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Mi vaaaaaaan?????????????????????? :confused:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mondjuk ez a fórumokban a rossz, ha valaki nem ismeri a másikat, akkor nem tudja, hogy a gyors visszaolvasás után simán csak leírt egy gyors összefoglalót arról, amit olvasott... :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Ugye ezt nem komolyan mondtad?
Ilyenekért járnak az ellenõrök párban rendõrrel.
Ha ez a hozzá állás elterjedne akkor tényleg befellegzene a bringaszállításnak.
..fõleg jegy nélkül.. ami akárhogy is nézzük, legalább annyira tisztességtelen mint a folyamatos áremelés a csökkenõ bérek mellett.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

Dejó is lenne :D :D

RIDE OR DIE! :scared:

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

perecelek

perecelek

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Egyszer beszélgetnétek egy erdésszel. Nekem a szomszédom. Más nézõpontokat is megvilágít. Egyet kellene elfogadni. Az erdõ azé, akinek a tulajdona. Ha nemzeti park, akkor azé. Ha azt mondja tipli innen holnaptól, és fegyveresekkel õrizteti majd, az ilyenek miatt, akkor lesz sírás, oszt tényleg lehet menni semmeringbe. Szerencsére a Janihegyi tuskók csak azt a hegyet alázzák, és a motorosokkal több, és komolyabb bajuk van.(azok nemcsak fórumon merészek, és bátrak).
Az a baj, hogy nem láttok az orrotoknál tovább. Lehet nem fizetni, de erre büszkének lenni...Ha sokallod, nem kell odamenni. Ha használod, fizess. Remélem addigra, mire a gyereketeknek ezt a példát mutatnátok, értelmes emberré váltok. Mert már egyre fosabb az összes generáció. Már az enyém se százas, de a többi....

Na látod: én pl baromi szívesen elbeszélgetnék egyszer egy erdésszel!
Amúgy normálisan, nem csak azért, h én is mondjak valamit, h ne legyen csend.

Elõször is válasszuk külön a BKV-t a hegytõl, mert egyiknek a másikhoz nem sok köze van.
A fogason az ellenõrök csak idõszakosan gerjednek rá a bringásokra, akkor nagy erõkkel kivonulnak és akkor megmutatják mit is ír elõ a szabályzat. Sokkal elõbbre lehetnénk, ha állandóan ellenõriznének - viszont cserébe bevezetnének valami kerékpáros bérletet, vagy napijegyet vagy valamit, ami meg ugye abszurd, mert a hegyen nem lehet bringázni.
Aztán azt is észrevettem, hogy nem mindig van ám annyi turista, amennyien megtöltenek 2 kocsit, akkor meg már lehetne a turistákat 1 kocsiba terelni, a kerekezõket meg egy másikba, h kevesebb ok legyen vitára, mint pl. amikor mama az unokával becsüccsen a HIVATALOSAN is kerékpárszállításra szánt részre (üres kocsi) és aztán egymást kell gyõzködjük, hogy kinek hol a helye... (mama az unokával is vett jegyet, és én is a bringámra is).
Mert a legtöbb fellángolás az utasok panaszai miatt van.

Az erdészekre meg azért lennék kíváncsi, mert ÉN NEM VAGYOK AZ és kíváncsi lennék, h mi a legnagyobb baj a hegyen bringázókkal. Mint laikus az a dolog jut eszembe, hogy a fékezett traktorgumik felszántják/elhordják a talajt. Asszem más nem nagyon....mondjuk ha fa lennék nem nagyon örülnék neki ha a gyökereimet használnák ugratónak, de az is igaz, hogy a rajta gyalogoló cipõtalpaknak sem örülnék :)

És nem értem miért egymást ba..ogatjuk itt, amikor van elég lehetõség, h az autósok a bringásokat és vica versa, de egy bringás oldalon bringás a bringással ha kell ha nem..!? Oké, h vannak...khm...kevésbé kultúrált emberek, és azok miatt általánosítanak mindenkire, tehát meg kell próbálni egy kicsit jó irányba terelni - ha lehet - de amikor ilyenrõl szó sincs, és csak fújni a magunkét..? Semmi érteleme sztem...

A helyet, h inkább arra próbálnánk meg összefogni - mint ahogy nemrég írta itt valaki - hogy esetleg hogyan lehetne megváltani azt, hogy az erdészeknek ne szúrjuk a szemüket. Pl 1%, vagy EU-s pályázatok vagy bármi...Az 1% semmibe nem kerül - lehet, h az erdészek sincsenek ki vele a vízbõl - de azért a gesztus csak számít valamit...

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

én mintha feltekertem volna nem 1x abban az idõszakban.
Svábhegytõl az Erzsébet kilátóig, onnan át a "nagykilátóig", le a fogasig. 3kör és tuti jól alszol ;)

Az biztos :spioch:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
én mintha feltekertem volna nem 1x abban az idõszakban.
Svábhegytõl az Erzsébet kilátóig, onnan át a "nagykilátóig", le a fogasig. 3kör és tuti jól alszol ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu