Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2005. december 24. - 22:27

kellemes karácsonyt mindenkinek!
Írta 2005. december 24. - 16:25

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. december 24. - 15:30

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. december 24. - 15:09

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. december 24. - 13:30

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. december 24. - 13:01

Szép Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Írta 2005. december 23. - 21:56

Jóllehet, a károsult elállt a kártérítési igénytõl, de én, mint született agitátor, diktátor, provokátor, transzformátor, egyetemes gyûlöletre szólítom fel a topic lakóit Hápi ellen, akit ezennel kikiáltok a nép, az egyház és a világ legnagyobb ellenségének, antikrisztusnak, az Elm utca rémének! Ezennel vérdíjat tûzök ki a fejére, felszólítom minden lelkiismeretes topiclakónkat, hogy lincselje meg, hánnya vasvillára, vagy égesse meg máglyán!!! :rocketman
Na jó, nem is
És ha a csalánba lököm??? :-))))))))))))))
ZED!
Ezúton is köszönöm a segítséget a két bicaj ügyében!
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. december 23. - 21:19

A Gagyi igen is jó zenét játszik! Kérdezzétek Zoozoo-t.Obsi: Kösz
Méghogy metál! Gagyi slágerzene, a Nerine 2. volt a MAHASZ-listán
A bringás szempontból kiváló helyen lévõ albérletem üres szobája amúgy albérlõt keres, ha érdekel valakit, írjon.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. december 23. - 18:58

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. december 23. - 15:06

Írta 2005. december 23. - 11:24

Méghogy metál! Gagyi slágerzene, a Nerine 2. volt a MAHASZ-listán

A bringás szempontból kiváló helyen lévő albérletem üres szobája amúgy albérlőt keres, ha érdekel valakit, írjon.
Írta 2005. december 22. - 22:05

Legközelebb hozzászólsom is lesz...
Írta 2005. december 22. - 09:26

Hali gyerekek!
Van valakinek kedve korizni pénteken?
Tesókám feljön, és mi valszeg kimegyünk délután.
Mi most nem tudunk menni, mert ha minden igaz, bútort szerelünk. Végre

Elvileg ma délután szállítják ki, úgyhogy talán karácsonyra felszámolódik a dobozhalom...
Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és fergeteges szilveszteri bulit kívánok!:hug: :dance2:
Írta 2005. december 22. - 02:46

Szóval Pixel, gratula nektek! Tényleg minõségi anyag! Majd kérek dedikát!

Írta 2005. december 22. - 00:11

Van valakinek kedve korizni pénteken?
Tesókám feljön, és mi valszeg kimegyünk délután.
Írta 2005. december 21. - 22:43

idén is lesz téli mátra !

én sajnos nem leszek itthon, illetve nem sajnos, mert ha minden jól megy franciaországban csúszok majd le nagy sebességgel a lejtõkön:-)
apropó, emlékeztetõ, kérdés:
a bükki barlangos bivakolós túra idõpontját illetõen, február 10-12 (második hétvége) jó lenne mindenkinek?
és még arra gondoltam, hogy megkérdezem a létrási házat, hogy aludhatnánk-e ott egy éccakát, mert azért csak nem akarom bárki is rosszul érezze magát

aki eddig mondta, hogy érdekli, azt úgy veszem továbbra is fentartja jelentkezését, ha jönne még valaki, csak szóljon, amúgy szabad a vásár

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. december 21. - 20:30

Elkészültek végre a naptárak!
MEGKÉRNÉK MINDENKIT AKI RENDELT, HOGY HOLNAPI ÁTVEVÕ PONTOKRA PRÓBÁLJON MEG ELJÖNNI!
Nagyon fontos lenne...
Ha valakit tudtok, aki rendelt, szóljatok neki is!
KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI!
Írta 2005. december 21. - 16:27

Képek itt: http://kep.tar.hu/konamuri/50190998#2
A 20 kilcsi megtétele csodálatos módon nagyon nehézkesen ment és csak sötétedésre értük el Kóspallagot. A mély hóban nagyon lassan araszolgattunk elõre, fõleg úgy, hogy sok helyen szûz volt az út elõttünk.
Mivel holnapután húzunk a Mátrába és vissza se térünk onnan idén, ezért mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok. Az új év pedig hozzon nektek sok sikert, jó egészséget és feledhetetlen bringás kalandokat!!! (akinek pedig még nincs - bringás lányt!)

Puszi barátaim, jó mulatást nektek az ünnepek alatt.
Nat
Írta 2005. december 20. - 11:48

S.o.S!!!!!!
Írta 2005. december 20. - 09:33

És ki az a terminátorosan kemény csávó ott melletted?
Hát ez az, errõl beszélek ! :serduszka
Mostanában mindenhova ebben a szemcsiben jár, Parától bizniszelte.
Egyébként a szemmütét miatt van, és akkor is hordani kell, ha nem süt a nap :cool:
De szerintem nagyon cool. :calus: