Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Egy kis karácsonyi meglepetésvideó a hétvégi csúszkálásról: http://queremopa.hu/hochkar2.wmv

kellemes karácsonyt mindenkinek!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Mindenkinek boldog, békés karácsonyt! -- remélem nem írom túl késõn -- hozzánk asszem mostanában jön a jézuska :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kívánok mindenkinek boldog, békés karácsonyt! :winter:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Kellemes, Szeretetben és Ajándékokban Gazdag Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Minden Bringás csajszinak és macsónak Békés, Boldog, Csillagszóróktól szikrázó Karácsonyt Kívánok!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Pixel: akkor gondolom nem kétséges, hogy mi lesz a folytatás a Stonehenege formációval kapcsolatban :)

Szép Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Jóllehet, a károsult elállt a kártérítési igénytõl, de én, mint született agitátor, diktátor, provokátor, transzformátor, egyetemes gyûlöletre szólítom fel a topic lakóit Hápi ellen, akit ezennel kikiáltok a nép, az egyház és a világ legnagyobb ellenségének, antikrisztusnak, az Elm utca rémének! Ezennel vérdíjat tûzök ki a fejére, felszólítom minden lelkiismeretes topiclakónkat, hogy lincselje meg, hánnya vasvillára, vagy égesse meg máglyán!!! :rocketman

Na jó, nem is :)

És ha a csalánba lököm??? :-))))))))))))))

ZED!
Ezúton is köszönöm a segítséget a két bicaj ügyében!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Obsi: Kösz :)
Méghogy metál! Gagyi slágerzene, a Nerine 2. volt a MAHASZ-listán :)

A bringás szempontból kiváló helyen lévõ albérletem üres szobája amúgy albérlõt keres, ha érdekel valakit, írjon.

A Gagyi igen is jó zenét játszik! Kérdezzétek Zoozoo-t.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
http://heartofwinter...y/karacsony.jpg

(és sok szép bringás ajándékot ;) mindenkinek)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!!!

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Obsi: Kösz :)
Méghogy metál! Gagyi slágerzene, a Nerine 2. volt a MAHASZ-listán :)

A bringás szempontból kiváló helyen lévő albérletem üres szobája amúgy albérlőt keres, ha érdekel valakit, írjon.

sophiebundai

sophiebundai

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Mivel ma meg lettem fenyítve, ezért beszólok ide:)
Legközelebb hozzászólsom is lesz...

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

Hali gyerekek!
Van valakinek kedve korizni pénteken?
Tesókám feljön, és mi valszeg kimegyünk délután.

Mi most nem tudunk menni, mert ha minden igaz, bútort szerelünk. Végre :)
Elvileg ma délután szállítják ki, úgyhogy talán karácsonyra felszámolódik a dobozhalom...

Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és fergeteges szilveszteri bulit kívánok!:hug: :dance2:

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Megajándékoztam magam a minap 2 Stonehenge CD-vel és merem ajánlani mindenkinek, aki szereti az igényes zenét! Persze egy kicsit "metálosabb" beállítottság azért nem árt hozzá... ;)
Szóval Pixel, gratula nektek! Tényleg minõségi anyag! Majd kérek dedikát! ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Hali gyerekek!
Van valakinek kedve korizni pénteken?
Tesókám feljön, és mi valszeg kimegyünk délután.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
a sok téli beszámolóról jutott eszembe:
idén is lesz téli mátra ! :)

én sajnos nem leszek itthon, illetve nem sajnos, mert ha minden jól megy franciaországban csúszok majd le nagy sebességgel a lejtõkön:-)

apropó, emlékeztetõ, kérdés:
a bükki barlangos bivakolós túra idõpontját illetõen, február 10-12 (második hétvége) jó lenne mindenkinek?
és még arra gondoltam, hogy megkérdezem a létrási házat, hogy aludhatnánk-e ott egy éccakát, mert azért csak nem akarom bárki is rosszul érezze magát :) a második estét is szintén fedett helyen, a tar-kõ melletti barlangszállóban (4*-os!) töltenénk:-)
aki eddig mondta, hogy érdekli, azt úgy veszem továbbra is fentartja jelentkezését, ha jönne még valaki, csak szóljon, amúgy szabad a vásár :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok!

Elkészültek végre a naptárak!
MEGKÉRNÉK MINDENKIT AKI RENDELT, HOGY HOLNAPI ÁTVEVÕ PONTOKRA PRÓBÁLJON MEG ELJÖNNI!
Nagyon fontos lenne...
Ha valakit tudtok, aki rendelt, szóljatok neki is!

KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú, úgy látom mindenki mászkált valamerre a hétvégén. Mi is a Börzsönyt jártuk és szerintem helyenként volt az 50 centi is! Az ösvénymenti bokrok olyan mélyen hajoltak le az útra az õket borító hó miatt, hogy úgy kellett átbújni alattuk! :) Iszonyúan szép volt, fõleg a kilátás a Nagy-Galláról meg a Koppány-tetõrõl.
Képek itt: http://kep.tar.hu/konamuri/50190998#2
A 20 kilcsi megtétele csodálatos módon nagyon nehézkesen ment és csak sötétedésre értük el Kóspallagot. A mély hóban nagyon lassan araszolgattunk elõre, fõleg úgy, hogy sok helyen szûz volt az út elõttünk.

Mivel holnapután húzunk a Mátrába és vissza se térünk onnan idén, ezért mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok. Az új év pedig hozzon nektek sok sikert, jó egészséget és feledhetetlen bringás kalandokat!!! (akinek pedig még nincs - bringás lányt!) :)

Puszi barátaim, jó mulatást nektek az ünnepek alatt.
Nat
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
NAPTÁR ÜGYBEN MEGKÉRNÉK MINDENKIT LEGYEN SZÍVES KONTAKTOLJON A TOPICJÁBAN, MEG VELEM!!!

S.o.S!!!!!!

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

És ki az a terminátorosan kemény csávó ott melletted?
:D

Hát ez az, errõl beszélek ! :serduszka

Mostanában mindenhova ebben a szemcsiben jár, Parától bizniszelte.
Egyébként a szemmütét miatt van, és akkor is hordani kell, ha nem süt a nap :cool:

De szerintem nagyon cool. :calus: