Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:) Ahoy Mindenkinek!

Tegnap az esti rötölö klubbos híradóban volt egy rövid beszámoló a dakarról, benne arról, hogy szalaiék majd nem lecsúsztak a hegyi szakaszon egy szakadékba... az egész akkor vált érdekessé, amikor a riport alatt, Révi bemászott a háttérbe... :)

Csak sikerült neki... :)

HAJRÁ RÉVIIIIIIIIIIIIII! :)

más:
vasárnapra, ha lenne társam megnézném mi a helyzet kékesen... persze lóval... persze...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
ehh, majdnem én is mentem, de túl elkényeztetett kis pöcs vagyok, maradt a jó meleg ágyikó.

viszont. Holnap elmegyek kicsit mászni a mountexbe egy kicsit az elsatnyult húsburkomat megtornáztatni. ha vmelyik mászónak van kedve, akkor f3 ott
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Úgy látom megállt az élet 2005-ben, akkor megejtem az új év elsõ on hozzászólását.

Ma Harang ismét megrendezte a Buék kupát, egy nagyon rövid és könnyû pályán, amit a latyak még így is elég csúszkálóssá tett. A topicból jópáran indultunk: Thy, Ors, Era és jómagam. Mindannyian a fotós kategóriában. Na meg persze ott volt Seti is, de õ különcködött. Tekert. Fújjj!
Ausztria, Kenguruk földje!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
A topic minden lakójának Boldog Újévet!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sok-sok vigyorogva végigtekert kacskaringós ösvényben gazdag Buékot mindenkinek!

Dawn + Charon

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Buék mindenkinek részünkrõl is!

Mellon: ehhhh, el még csak elengednének egy hétvégére tán, de AZ a hétvége pont foglalt. Nem akar ez nekem összejönni. Bár van azért még hátra jócskán a szezonból, úgyhogy reménykedek.

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Bújjék Belétek Is!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Boldog új évet mindenkinek! :impreziar

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sophiebundai

sophiebundai

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
BUÉK mindenkinek!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
BUÉK minden tekeredett egyednek, jövõre veletek ugyanitt és a maratonokon!!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
BUÉK minden kedves fórumtagnak!

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
thx az infókat, ennek fényében sok mindenhez sokkal határozottabban hozzá lehet állni...
...And Justice For All

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Szerinetm sajna a mellény sem old meg semmit. Attól még ugyanúgy ledudálnak, leszorítanak, letolnak az útról. Aki nem akar észrevenni annak tündökölhetsz karácsonyfavilágításban is, akkor sem fog észrevenni. A mellény egyébként is csak felegyenesedett testhelyzetben látszik jól. Országútin egyáltalán, montin meg alig látszana. Szerintem

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Láttam úgy 2 éve rendõrségi statisztikát is és a kerékpáros balesetek jó 90%-át a kerékpáros okozza. A budapesten rendszeresen kerékpározók közlekedési morálját elnézve ez elképzelhetetlen, de ha kimész a kántriszájdra, ott sok középkorú és öregebb betyár van, akinek eszébe sem jut, hogy más is közlekedhet rajta kívül az úton.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Ez az. De a bukó akkor sem rossz dolog.
A másik, hogy tényleg jó lenne tudni, hogy a balesetek milyen arányban hol történnek, mert ez egyáltalán nem mindegy. És biztos, hogy a balesetek döntõ része este az elhagyatott falvakban történik? Én inkább amondó lennék, hogy a nagyvárosi morál miatt bekövetkezõ figyelmetlenségbõl származó balesetek gyakoribbak...
Ebbõl akár lehetne közvélemény-kutatást is csinálni itt a honlapon...

Hírportálokon idõnként feltûnik egy bringásbaleset, nagyon ritka, hogy rutinos kerékpárosról szólna, és nem is nagyvárosokban történnek. Persze hír csak az lesz, ahol vér folyik, vagy emberek halnak, tehát nem esik szó a kisebb balesetekrõl, jól végzõdõ szándékos leszorításokról. Márpedig rutinos kerékpárosok a városokban ritkán halnak.
Több helyi lap leközli a közlekedési baleseteket. Én a XVI ker. Helyi Híreket olvasgattam rendszeresen, télen nyáron voltak kerékpáros balesetek. Csak egy alkalomra emlékszem, amikor egy országútis srác volt az áldozat, õ szóváltásba keveredett egy autóssal, az meg kihasználta a vas erõfölényét és játszottak egy kis akciófilmesdit. Az összes többi figyelmetlen mazsolákról szólt, tompa érzékû öregekrõl és betintázott józsibákról. Még gyerekek is nagyon ritkán szerepeltek a rovatban. A legnagyobb gond a figyelmetlen láma felnõttekkel van és az esetek nagy részében a kerékpáros volt a vétkes, mert jobbkezes a kertvárosi utcákban sokan a "tegnap sem jött semmi" elvet követik, de a fõlámák simán kijönnek a fõútra is körülnézés nélkül.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hát még sem jött össze... reggelre leesett ez a 10-15 centi, valamint tegnap este hiába raktam össze alovat a rugóstagommal, nem akart mûködni...

így ma sétáltunk egy icuripicurit a pilisben, olyan szélviharban, hogy az már nagyon para-túrás érzést adott az egésznek :)

Köszönjük a röbvid túravezetést Skirinek, holnapra MINDENKINEK NAGYON JÓ BULIZÁST, ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts

Para: mi ma csak a munka hegyekre kirándulunk..

Munkahegyek, persze. Én valami pezsgõzésrõl és hógolyózásról hallottam :D

Lassan nekem is véget ér idei utolsó munkanapom. Minden kedves fórumlakónak izgalmas szilveszter éjszakát :cheers: :impreziar és nagyon boldog örömteli újévet kívánok! :raczki:

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Az egész mostani hajtás eredete, hogy az EU tervhivatalban kiadták az 5 éves tervet, hogy x %-al kell csökkenteni a közúti haláleseteket...

Ez az. De a bukó akkor sem rossz dolog.
A másik, hogy tényleg jó lenne tudni, hogy a balesetek milyen arányban hol történnek, mert ez egyáltalán nem mindegy. És biztos, hogy a balesetek döntõ része este az elhagyatott falvakban történik? Én inkább amondó lennék, hogy a nagyvárosi morál miatt bekövetkezõ figyelmetlenségbõl származó balesetek gyakoribbak...
A rádióban meg - ha biciklisgázolásról számolnak be- azok az országúton történnek legtöbbször. Ott már viszont mindegy, hogy mekkora rutinja volt az áldozatnak, egy kamion alatt nem számít. És persze mindig a vétlen kerékpáros az áldozat.
Ebbõl akár lehetne közvélemény-kutatást is csinálni itt a honlapon...
...And Justice For All

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Para: mi ma csak a munka hegyekre kirándulunk.. :(

Mellény: valami nem ártana a falusi éjszakai közlekedés javítására. A fényvisszaverõk igenis számítanak, csak sok legyen, és ne egy helyen. Egy pici pislogó lámpa is lehet kevés, ha a szemböljövõk elvakítanak.
Az a baj, hogy a kresszben még mindig a dinamós lámpa szerepel, tehát a villogó nem is szabályos....

Az egész mostani hajtás eredete, hogy az EU tervhivatalban kiadták az 5 éves tervet, hogy x %-al kell csökkenteni a közúti haláleseteket...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

...olyan vékony és lukacsos, h sztem nem oszt nem szoroz, pehelykönnyû, észre sem veszem ha rajtam van na jó, mégis, de értitek...)

Az egy másik dolog, hogy te saját ötletbõl vettél egy olyant amit ha úri kedved úgy diktálja veszélyes sötét forgalmas szakaszon akár fel is veheted.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy van amikor tényleg nem árt ha kéznél van és felvehetõ, de ha kötelezõvé teszik és éjjel nappal hordani kell abban az a ciki ha otthonról az utcára igyekszel és a kukás beszól, "gyere oszt segiccsé má' ha beõtözté'..", közben a szomszéd meg nézi és jót röhög. Feltöltött kép

Inkább tele rakom lámpákkal elöl hátul és biztos, hogy meglátnak a sötétben.