Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Bruce, te nagyon le vagy maradva! Már 2005-ben sem volt Thy-nak NRS-e. Sztámpdzsámpör efeserrel nyomult.

Opsz :)

De akkor is volt nrs-e!! :-) ..vmikor :D

..azt már el is adtad Thy? és miért? :P

Para: idén sajna nem fogok tudni i love PF üzeneteket faragni a hóba ;)
(mondjuk nem sajna, mert ha minden igaz síelés lesz :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ott leszek idén is :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://forum.bikemag...7&postcount=846

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát nehéz engem ebbõl a szempontból követni...mint téged fényképezõgépbõl:P

Era:majd a Noé Balázzsal konzultálok Isztria ügyben, mert õk évek óta oda járnak, valami 10EUR/éj áron....
Üdv:Thy

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

thy: ezek szerint megvan az új bringád? fotók?! :-)
(az nrs miért nem volt jó? nehéz?)

Bruce, te nagyon le vagy maradva! Már 2005-ben sem volt Thy-nak NRS-e. Sztámpdzsámpör efeserrel nyomult.
Ausztria, Kenguruk földje!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Úgy nézem Pazin Isztria közepén van, jó lenne csillagtúrák kiindulópontjárul.
Csak nem találok szállást. Segítsetek keresni.
Úgy néztem egyébként, hogy a tengerparti városokban 16000,- Ft/fõ/hét árban lehet találni apartmanokat. Csak nekem jobban tetszene a félsziget közepe, ahonnan kitekerhetnénk a partra, meg vissza.

Pazinról itt találni képeket: http://www.tzpazin.h...php?stranica=32

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bükköt számon tartjuk.

Én is inkább aszfaltozásra gondoltam, nem tudom milyen lehet arra a talaj, meg térkép...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
mennék, de nem érek rá :( jövõ héten talán, de az még messze van.

az az o.úti szépen hangzik :-)

apropó:

ugye nem felejtettétek el a Bükki Barlangos Bivakolós túrát?!

tervezett idõpont: febr. 10-12 !!

akinek nem jó, sikítson! :-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bringának ott az edzõgépem, amibe csak teló kell, vagy addig összeépítjük a két szép tûzpiros Specialized Allez országútinkat:)))
Nekem lehet az oúti szimpibb:)
És gyere mászni!!!
Már van szép új cipõnk is:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
huhh, én eddig azt hittem bringával oda is! :)

szimpatizálok az ötlettel, de ne vegyetek jelentkezõnek...

amúgy ott hegyikerékpározás lenne a cél? vagy napsütkérezés? vagy országútizás?

thy: ezek szerint megvan az új bringád? fotók?! :-)
(az nrs miért nem volt jó? nehéz?)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thy! De jó lenne, ha össze tudnánk hozni!

Nálunk a kocsiban van 2 üres hely is. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Szia Lensver!
Jobbulást!
A börzsönyi csúszkálást mikorra tervezzük? Nehogy kihagyjuk az idén!
Ez a Ciprus jó ötlet, de én még olcsóbban gondolkodom. Valahogy egyre inkább motoszkál a gondolat a fejemben, hogy február vége felé ki kéne menni tekerni az Istriai félszigetre!

Ha valaki tud szállást olcsón, meg volna kedve, szóval jelezze!

Már én is lelkesen figyelem a dakaros közvetítéseket, hátha meglátok egy ismerõs vigyori makit. :)

Az isztriában lehet mi is benne lennénk,lévén már van mivel menni:D
Csak a sulival is egyeztetni kell...
De jó ötlet!
Ma, és csütörtökön mászás,ha érdekel valakit:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Lensver!
Jobbulást!
A börzsönyi csúszkálást mikorra tervezzük? Nehogy kihagyjuk az idén!
Ez a Ciprus jó ötlet, de én még olcsóbban gondolkodom. Valahogy egyre inkább motoszkál a gondolat a fejemben, hogy február vége felé ki kéne menni tekerni az Istriai félszigetre!

Ha valaki tud szállást olcsón, meg volna kedve, szóval jelezze!

Már én is lelkesen figyelem a dakaros közvetítéseket, hátha meglátok egy ismerõs vigyori makit. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ahoy Mindenkinek!

Tegnap az esti rötölö klubbos híradóban volt egy rövid beszámoló a dakarról, benne arról, hogy szalaiék majd nem lecsúsztak a hegyi szakaszon egy szakadékba... az egész akkor vált érdekessé, amikor a riport alatt, Révi bemászott a háttérbe...

Csak sikerült neki...

HAJRÁ RÉVIIIIIIIIIIIIII!

más:
vasárnapra, ha lenne társam megnézném mi a helyzet kékesen... persze lóval... persze...

Jaja, Révi ott mászkált. Findli meg is mondta neki, hogy legközelebb "Szeretlek Findli" feliratú táblákkal hadonásszon. :D

Era: hát igen, sokan szeretnek cangázni...de még annál is többen, mint amennyit láttál.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Halihó! Visszatértem én is az élõk közé, jelentem kezdek felépülni legújabb influenzámból. :D

Szervezõdnek a túrák? Nagyon helyes, nagyon helyes.

Mondjuk az idõjárás mostanság nem nekünk kedvez, de a napokon át tartó esõ legalább lemosta a dzsuvát az útról, úgyhogy legalább tudok tekerni a melóba.

Kinek hogy teltek az ünnepek? Mi a Karácsony hetét a Mátrában töltöttük Zolival és nagyszüleimmel. Túrázni csak háromszor voltunk, a többi idõt zabálással, majd betegeskedéssel (és persze biliárdozással) töltöttük. A Szilvesztert is a Mátrába terveztük, de az a tervünk dugába dõlt sajna. Ilyenkor gondolok arra, hogy bárcsak tengerparti ország lenne MO, bár lehet, hogy pár évtized múlva meg sajnálkoznék rajta, mikor métereket emelkedik a tengerszint. No de ha egybõl nagy hegyek lennének a part mellett, az már nem lenne olyan rossz, lenne hova visszahúzódni.

Már alig várom, hogy ismét melegebb legyen, felszáradjanak legalább a betonutak és lehessen menni normális tekerésekre. Azt hiszem a legközelebbi ilyen februárban lesz, mikor egy nagyobb csapattal Ciprusra vándorolunk egy-két hét erejéig. Addig pedig marad az álmodozás, a fotónézegetés, némi gyalogtúra és ... csúszka??

Mindenkinek fényességes 2006-ot kívánok. Gazdagodjatok, sokasodjatok, erõsödjetek, szépüljetek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) hát ja... az utóbbi egy hétben többször olvastam hogy ónosesõ esett kékesen :)

dehátettõlizgalmasabb :-P

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Adja ég, hogy ne legyen a hó alatt jég. Az év utolsó napjaiban annyi ilyen meglepetés ért, hogy nemtudom mi kékebb: az nrs vázam, vagy a combom+alfelem.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
alex: jelenleg még hó van. esõ nem esik kékesen, sem galyán, de nincs az a böszme kutya hideg sem...

majd folyamatosan lesem az idõjárást...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

más:
vasárnapra, ha lenne társam megnézném mi a helyzet kékesen... persze lóval... persze...

Arrafelé hó van vagy sár? Mert sárban nincs nagy kedvem, egyébként mennék.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paullal mi is úgy indultunk, hogy nem létezik, hogy bárki is elinduljon versenyen ilyen idõben. Meg egyébként se tudja rajtunk kívül senki, hogy nem a HHH-en lesz. De azért csak kimentünk. Persze autóval. Ahogy közeledtünk a pályához megláttunk elõször egy, majd mégegy bringást csúszkálni a hóban. Nagy megdöbbenésemre végül jó sokan versenyeztek. - El is gondolkodtam, hogy ezek valószínûleg tényleg szeretnek bringázni. Ittvan például ez a "speciális" Viktor. Azt gondolná az ember, hogy annyit teker, hogy már elege van belõle, de ezek szerint mégsem. :) Hihhetetlen, hogy nyomta. Õ alatta valahogy nem kolbászolt a bringa jobbra-balra. Fél körökkel nyerte a selejtezõket, a döntõt.
De Zerge már nem volt ott. Vagy õ is megöregedett, vagy talán nem volt itthon. Hmm.?
De jó buli volt. Mindenkinek gratulálok, aki elindult. És azoknak meg fõleg, akik autó nélkül tekertek fel a szakadó esõ ellenére.