Halihó! Visszatértem én is az élõk közé, jelentem kezdek felépülni legújabb influenzámból.
Szervezõdnek a túrák? Nagyon helyes, nagyon helyes.
Mondjuk az idõjárás mostanság nem nekünk kedvez, de a napokon át tartó esõ legalább lemosta a dzsuvát az útról, úgyhogy legalább tudok tekerni a melóba.
Kinek hogy teltek az ünnepek? Mi a Karácsony hetét a Mátrában töltöttük Zolival és nagyszüleimmel. Túrázni csak háromszor voltunk, a többi idõt zabálással, majd betegeskedéssel (és persze biliárdozással) töltöttük. A Szilvesztert is a Mátrába terveztük, de az a tervünk dugába dõlt sajna. Ilyenkor gondolok arra, hogy bárcsak tengerparti ország lenne MO, bár lehet, hogy pár évtized múlva meg sajnálkoznék rajta, mikor métereket emelkedik a tengerszint. No de ha egybõl nagy hegyek lennének a part mellett, az már nem lenne olyan rossz, lenne hova visszahúzódni.
Már alig várom, hogy ismét melegebb legyen, felszáradjanak legalább a betonutak és lehessen menni normális tekerésekre. Azt hiszem a legközelebbi ilyen februárban lesz, mikor egy nagyobb csapattal Ciprusra vándorolunk egy-két hét erejéig. Addig pedig marad az álmodozás, a fotónézegetés, némi gyalogtúra és ... csúszka??
Mindenkinek fényességes 2006-ot kívánok. Gazdagodjatok, sokasodjatok, erõsödjetek, szépüljetek!