ehh csak most veszem észre! ..mi mindenre jó a telefon!Bruce:Kedd 5 körül mountex mászofal?

nekem elõreláthatólag okés. vagy örömömben vagy bánatomban jól ki- szétmászom magam

ehh csak most veszem észre! ..mi mindenre jó a telefon!Bruce:Kedd 5 körül mountex mászofal?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ki tud kényelmes nyerget lányok számára? Írjatok, ha van tippetek milyet vegyek, mert az eddigiek mind nyomtak hosszú távon.
((
Maraton, túrázás lenne a fõ felhasználási terület.
Sziasztok !
)
Lenne egy kérdésem...Ki tud kényelmes nyerget lányok számára? Írjatok, ha van tippetek milyet vegyek, mert az eddigiek mind nyomtak hosszú távon.((
Maraton, túrázás lenne a fõ felhasználási terület.
Elõre is köszi!
Monti:)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
És ha sokan mennek, akkor ugyanaz csoportos party keretein belül?(Már persze ha jöttök. Ha nem akkor privát party lesz :sex: :mexico: )
És Ors-nak milyen bringája lesz? És megvan már az országútija?
Ors karira kapott tõlem egy Speci Allez vázat karbon villával, majd talán tesz fel róla képet is
Aki összefut Mellonnal szóljon neki - vagy netán idefele is olvasgat.... mezei még mindig nálam!