Para: szar ügy, de legalább a kisképek megmaradtak emléknek, az is több, mint a semmi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak #3
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:53
Posted 2006. January 11. - 13:03
Bruce: ezesetben én lejelentkezem a túráról, mert mi pont akkor indulunk Ciprusra.
Para: szar ügy, de legalább a kisképek megmaradtak emléknek, az is több, mint a semmi!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. January 11. - 10:10
Posted 2006. January 11. - 04:11
jó lehetett ez a csapatás, legközelebb én is megyek (most tanulós hétvége volt....)
BükkiBarlangosBivakolós:
Thy-val beszéltem, és azt mondta, hogy nekik nem jó az a hétvége, így átraknánk az azt követõre: február 17-19. Felmerült, Thy-k kocsival jönnének, és ennek megfelelõen talán kicsit alakítani kéne a programot (thy: a tiszainál hagyni kocsit és egerbõl visszavonat, vagy éppen egerben hagyni és miskolcra elvonat mennyire jó/rossz?)
Napsütéses hátszeles idõt mindenkinek!
b.
BükkiBarlangosBivakolós:
Thy-val beszéltem, és azt mondta, hogy nekik nem jó az a hétvége, így átraknánk az azt követõre: február 17-19. Felmerült, Thy-k kocsival jönnének, és ennek megfelelõen talán kicsit alakítani kéne a programot (thy: a tiszainál hagyni kocsit és egerbõl visszavonat, vagy éppen egerben hagyni és miskolcra elvonat mennyire jó/rossz?)
Napsütéses hátszeles idõt mindenkinek!
b.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. January 11. - 00:22
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2006. January 10. - 21:00
EKKORA BARMOT MINT ÉN!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hogy az a k!+%!%/*** ilyet egy pályakezdõ csinál... rámentettem az ererdeti képekre a webre felrakott butítottakat...
16cm×12cm/150dpi az kösz hogy a redva......................................................
most elvonulok egy messzimesszig......................
edit:
nati pusszantás a hely meghatározásért...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hogy az a k!+%!%/*** ilyet egy pályakezdõ csinál... rámentettem az ererdeti képekre a webre felrakott butítottakat...
16cm×12cm/150dpi az kösz hogy a redva......................................................
most elvonulok egy messzimesszig......................
edit:
nati pusszantás a hely meghatározásért...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2006. January 10. - 19:38
Tudtommal Livigno mellett.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. January 10. - 19:05
Nati: :-* nagggyon jól szóltál... pusssszantás! (és töröld meg a kezed, mert szinte a számból vetted ki a szót ;-) )
egyébként annyira fellelkesedtem ezen a hétvégi havas tekerésen, hogy szívem szerint megint mennék ezen a hétvégén is, csak most végig a kéken, jóóó hosszan... :-/ majd látjuk...
single track freeride race: már lasssan két éve, hogy elhatároztam kijutok egy ilyenre, de jelenleg nem tudom, ez az az év-e számomra...
apropó evribádi!
tudja vki hol van alta rezia???
ahoy, és csõváz
egyébként annyira fellelkesedtem ezen a hétvégi havas tekerésen, hogy szívem szerint megint mennék ezen a hétvégén is, csak most végig a kéken, jóóó hosszan... :-/ majd látjuk...
single track freeride race: már lasssan két éve, hogy elhatároztam kijutok egy ilyenre, de jelenleg nem tudom, ez az az év-e számomra...
apropó evribádi!
tudja vki hol van alta rezia???
ahoy, és csõváz
Posted 2006. January 10. - 17:20
Ja igen, a képekrõl.
Szammer, én azért nem használom, mert valaha, amikor még próbálkoztam vele, vagy tök lassú volt a feltöltés, vagy egyáltalán nem is lehetett feltölteni. Aztán az volt a bajom, hogy sose találtam meg a saját képtáramat.
Szóval, régebben még tök lassú, felhasználó-ellenes, kényelmetlen volt ezt használni, késõbb meg már nem tudtam belépni a saját belépési jelszómmal újat meg nem tudtam kapni.
A tar pedig - mióta megújult - nagyon jól kezelhetõ és gyors. És nagyon tuti rajta az ftp-s feltöltés.
Szammer, én azért nem használom, mert valaha, amikor még próbálkoztam vele, vagy tök lassú volt a feltöltés, vagy egyáltalán nem is lehetett feltölteni. Aztán az volt a bajom, hogy sose találtam meg a saját képtáramat.
Szóval, régebben még tök lassú, felhasználó-ellenes, kényelmetlen volt ezt használni, késõbb meg már nem tudtam belépni a saját belépési jelszómmal újat meg nem tudtam kapni.
A tar pedig - mióta megújult - nagyon jól kezelhetõ és gyors. És nagyon tuti rajta az ftp-s feltöltés.
Posted 2006. January 10. - 17:12
Valeria! Légyszi szóljatok ha arra mentek, szeretnék majd veletek tartani, mert teljesen rá vagyok most már kattanva a helyre! És akkor természetesen szólok neked is, Dani!
Alex: szuperek a fotóid! Nagyon szép idõtök volt és terepetek is.
Era: örülök, hogy tekertetek, tök klassz lehetett, most már én is vágyom rá, csak sajna az van, hogy ha szabadnap van, akkor 11-ig alszom. Szörnyû. Zed rossz hatása.
Egyébként ha már a slopestyle-ról esik szó...
Nos, az idei Bike'n Soul még nagyobb durranás lesz, mint tavaly. Ami engem nagyon lelkesít: lesz single track tour, amire bárki benevezhet. Ez hasonló a Les Gets-i -hez azzal a különbséggel, hogy itt az embert max. 1700m-re tudják fölvinni. Viszont vezetõvel visznek végig a single track-ken. Ja, a kategória pedig freeride, mielõtt bárki is cc-re gondolna.
Idõpont: június 15-18
Alex: szuperek a fotóid! Nagyon szép idõtök volt és terepetek is.
Era: örülök, hogy tekertetek, tök klassz lehetett, most már én is vágyom rá, csak sajna az van, hogy ha szabadnap van, akkor 11-ig alszom. Szörnyû. Zed rossz hatása.
Egyébként ha már a slopestyle-ról esik szó...
Nos, az idei Bike'n Soul még nagyobb durranás lesz, mint tavaly. Ami engem nagyon lelkesít: lesz single track tour, amire bárki benevezhet. Ez hasonló a Les Gets-i -hez azzal a különbséggel, hogy itt az embert max. 1700m-re tudják fölvinni. Viszont vezetõvel visznek végig a single track-ken. Ja, a kategória pedig freeride, mielõtt bárki is cc-re gondolna.
Idõpont: június 15-18
Posted 2006. January 10. - 15:41
Posted 2006. January 10. - 13:56
szammer: A képtér nem üzemel és ha jól értettem nem tudni mikor indul újra. Hogy meg tudd nézni(és mások is akik melóhelyrõl neteznek), felrakom ide nemsokára: http://www.cssandor.atw.hu/ Para, feltehetem a te képeidet is?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2006. January 10. - 12:12
Posted 2006. January 10. - 12:03
Szammer, nem esés, hanem mûugrás
Énis feltolom ma a képeket, de sajnos olyan igazánjó nem lett egyikse.
Ádám: teher alatt nõ a pálma
ps.: találtál hibát a honlapon?
Nati, rajta van a tudu listán a szingltrekked!
Ádám: teher alatt nõ a pálma
Nati, rajta van a tudu listán a szingltrekked!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2006. January 10. - 11:56
Kex: látom már a jövõévi slope style versenyekre edzel, és extraként cc géppel nyomulsz majd!
Mi csak a jánoshegyi jégen törtük magunkat - a betonon is páncél jég van -, volt olyan szakasz, amelyet 5-bõl négyen fenéken/gerincvédõn vettük. Csak a turisták által nem használt szakaszok járhatóak. Élmény volt ilyen körülmények közt gyakorolni a kattintós pedál használatát.
Mi csak a jánoshegyi jégen törtük magunkat - a betonon is páncél jég van -, volt olyan szakasz, amelyet 5-bõl négyen fenéken/gerincvédõn vettük. Csak a turisták által nem használt szakaszok járhatóak. Élmény volt ilyen körülmények közt gyakorolni a kattintós pedál használatát.
Posted 2006. January 10. - 10:05
Posted 2006. January 10. - 10:04
Szam:
az igazság az, hogy meg van már majd 6éve a képtáram... ennyi... :-/
vazze akkor használd mindkettõt...:-)
Posted 2006. January 10. - 10:01
Szam:
Posted 2006. January 10. - 09:56
Para & Alex:
mi az oka, hogy nem a bikemagos képtárat használjátok?
lassabban tudjátok felrakni a képeket vagy mi?
mer' így megvagyok fosztva a munkaidõ alatti képnézegetéstõl:(
de el tudom képzelni a tájat és az eséseket.
üdv
szammer
mi az oka, hogy nem a bikemagos képtárat használjátok?
lassabban tudjátok felrakni a képeket vagy mi?
mer' így megvagyok fosztva a munkaidõ alatti képnézegetéstõl:(
de el tudom képzelni a tájat és az eséseket.
üdv
szammer
Posted 2006. January 10. - 09:17
Posted 2006. January 10. - 09:15

Sign In
Create Account

Back to top