"Hacsak nem kocsival vagyok." Aztán piruett, meg keringõ...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
FIGYELEM - FELHIVÁS!!!
Bringás petícióátadás a pesti dunaparti bringaút továbbépítésére a Petõfi híd felé.
Találkozó: Szerda 18:00 Alkotmány-Bajcsy sarok, onnan lassú átgurulás az Erzsébet térre.
Akinek ez a tömörítés felkeltette a figyelmét, az olvashatja a "Critical Mass"-os topikból átkopizott teljes verziót itt lent:
Lehet hogy esik a hó, és a bringád a gardróbban, de HELYZET VAN! SZÜKSÉG VAN RÁD! Az V. kerületi önkormányzat a tél folyamán többször szavazott egy bicikliutas kezdeményezés napirendre emelése ellen. Az indítvány lényege, hogy a kerület bekapcsolódjon a budapesti kerékpárúthálózat fejlesztésébe, és a fõvárosi önkormányzattal együtt építsenek meg több fontos kerékpárutat a kerületben. Ennek eredményeként a jövõben folytatódhatna a Parlament mellett évekkel ezelõtt megakadt pesti dunaparti bringaút továbbépítése a Petõfi híd felé a kerület területén, illetve akár egy átkötéssel hálózatba is épülhetne a Bajcsy-Andrássy kerékpárút-keresztezõdéssel. A leszavazás oka valószínûleg nem rossz szándék, hanem pártok közti vita következménye, mivel az utóbbi idõben eléggé elmérgesedett viszony a kerületi politikusok között.Szerdán, az újabb beterjesztés elõtt egy nappal rövid felvonulást tartunk a belvárosban az Alkotmány utcai bicikliút-végzõdéstõl az önkormányzat épületéig azért, hogy egyetlen szavazás idejére egy jó, és fontos ügy érdekében mûködjenek együtt a képviselõk. A rendezvény a kényes helyzet ellenére szigorúan politikamentes. Nem lesznek pártemblémák, jelvények, jelszavak. Odatekerünk és átadunk egy rövid petíciót, amiben megkérjük õket, hogy támogassák a belvárosi kerékpárútépítést. Kérünk, hogy gyere el, vagy ha nem tudsz, akkor is értesítsd a lehetõ legtöbb barátodat, ismerõsödet. Lehet hogy esni fog a hó, vagy az esõ, de mégis fontos lenne hogy eljöjj. Ha munka után nem tudsz hazamenni, vagy nincs esõruhád, akkor gyere gyalog, de azért hozz valami jelképes bringáscuccot, akár egy lámpát, vagy villogót. Erre a bringaútra majd úgy gondolhatsz, hogy egy kicsit te is építetted! Tehát a program: Szerda 18:00 Alkotmány-Bajcsy sarok, onnan lassan átgurulunk az Erzsébet térre, átadjuk a petíciót és hazamegyünk. Kb. 1200 méter és max. háromnegyed óra. Segíts te is, és add tovább!!!A pártszimpátiád pedig hagyd otthon, és jól zárd rá a lakást Köszi: Sinya és Kükü
részletek, szervezkedés itt: http://criticalmass.hu
Szia Zita, írtam Mellonnak, az is jó, vagy írjak neked is?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ha esetleg lehetne 15-én a party, mi is mennénk, mert 14-én este kilenckor landolok
ASSZONYURALOM:)"Akkor jövõ hét pihi és utána levõ héten Paulnál (bár még nem tudja) de megint egy tésztázós filmezõs estét tervezünk."
Most már tudom...
Ha esetleg lehetne 15-én a party, mi is mennénk, mert 14-én este kilenckor landolok