Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

Végezetül meg kell jegyeznem, legközelebb több üdítõt veszek, mert alkoholt azt nem igazán pusztítja a társaság

hja, ez már múltkor nálunk is kiderült...
fogjuk arra, hogy sportemberek vagyunk vagy ez már az öregedés jele??!!:D

mi is jól éreztük magunkat a fergeteges activity partin, köszönjük a meghívást, Natinak az ajándékokat, Paulnak a tortát :)
Nati: süti receptet lehetne közhírré tenni esetleg?

a következõ alkalomra edzünk még itthon némi mutogatással és rajzolgatással ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

képzelhetitek mit gondol aki ezt olvassa azok közül aki nem volt a 11-ben...

:-)))

b@ssz@meg, kimaradtam belõle :D

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

kedvesedé: FAPINA:)

a fapina az enyém volt, Övé az aktfotó volt...

off:
képzelhetitek mit gondol aki ezt olvassa azok közül aki nem volt a 11-ben...

:-)))

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Kahlesz, köszi a vendéglátást, és a malomkerék tengersegg méretű pizzákat. A Nati-féle süti pedig isteni volt, én ilyet még kérek. Az ajándékot elcseréltük szammerékkel, így ők a jogos tulajdonosok.

KISCSIRKE!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

köszi kahlesz a vendéglátást,
11-en voltunk,
a lakásban egy polc összedõlt és pohár is tört.
szam

Én annak örülök - de nagyon - hogy az õskori kõbalta (ami ugye a polcon pihent) nem állt bele Era fejébe/hátába.
:D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
kedvesedé: FAPINA:)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
köszi kahlesz a vendéglátást,
11-en voltunk,
a lakásban egy polc összedõlt és pohár is tört.
mi is jól éreztük magunkat, az activity csúcs volt.
a szlogenem tegnap este óta: "tengersegg"
:-))
szam

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Na, errõl is lemaradtam. Azért utólag is minden jót Kahlesz!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Köszike, hogy eljöttetek! Én is jól éreztem magam, csak lehet, hogy elõtte be kellett volna dobnom pár redbullt. Nati is jó megfigyelõ, egybõl kiszúrta a karikákat a szemem alatt:)
Nagyon fincsi volt a torta és ötletesek az ajándékok.
Végezetül meg kell jegyeznem, legközelebb több üdítõt veszek, mert alkoholt azt nem igazán pusztítja a társaság - ami végtére nem baj, de mit kezdek most ennyi sörrel?:)
Pixel: Itt hagytad a nyereményemet nálam. Megõrzöm ne félj, nem nyálazom össze.:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hõõ, de jó nektek, kerékpáros társasági élet!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát ez a mai buli nagyon klassz hangulatban zajlott le. Szuper kis szó-kifejezéseket tanultunk, finomakat ettünk-ittunk, s a társaság is nagyon baráti volt. Eráékkal beszéltük, hogy a következõ buli náluk lesz, mert maradt még tészta. ;)

Ja és köszönet Kahlesznek a pizzáért, piáért, Eráéknak a finom sütiért, és a többieknek is mindent!!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jajj de kis ari! :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
http://video.google....547273687836884
Hamster dance újra

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Lovas_Gabi: happy börzdéj!

Kahlesz: a meghívást köszi, de menni sajna nem tudunk, mert Kedvesem elutazott, én meg jól megfáztam, úgyhogy inkább nem osztanék bacikat:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hogy itten mik derülnek ki! Akkor most már itt az ideje, hogy megismerjétek egymást! :D

Mi is jövünk holnap meg Mellonék is.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Na szóval: A lelkes érdeklõdésre való tekintettel élesítem a holnapot, és elárulom a titkot. A címem: Bükköny utca 26 7.e. 79a. Bénes Krisztián van kiírva a csengettyûre. Fél nyolc körül gyertek, mert addigra bírom viszonylag rendbe tenni a lakást.:P
Ha nem tudtok bejönni a házba, vagy bármi gáz akad, hívjatok.

Szeva Szomszéd!

Én mintegy öt emeletnyivel lejjebb bírok tartózkodni.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
akkor én is megyek (Zsuzsival együtt)
sütit viszünk. (8 körül)
szam

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Na szóval: A lelkes érdeklõdésre való tekintettel élesítem a holnapot, és elárulom a titkot. A címem: Bükköny utca 26 7.e. 79a. Bénes Krisztián van kiírva a csengettyûre. Fél nyolc körül gyertek, mert addigra bírom viszonylag rendbe tenni a lakást.:P
Ha nem tudtok bejönni a házba, vagy bármi gáz akad, hívjatok.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oké, akkor holnapra készüljetek a talira. Csak...hova is kell menni??? Kahlesz?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Kahlesz! Köszi a meghívást, ott leszünk. Elõreláthatólag + 1 fõvel. :)