Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ó Lens, ha kicsit hamarabb szólsz.... nincs most semmi 'adven-tura' ruházatom itt, sem csúszkám.

tervezel késõbbre is ilyet?

(amúgy rájöttem, hogy most hétvégén a bükkbe lehet elviszek egy popsisí-t :))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
FIGYELEM!

Egy jó kis túra azoknak, akik nemcsak dumálnak, hanem valóban szeretnének egy kis adrenalint összeszedni:

Holnap, azaz kedden délután indulok egy kisebb csapattal a Börzsönybe, csúszkálásunk szokásos szinhelyére. A nap utolsó fényénél fölmászunk a Nagymaros fölötti hegyre, a kilátónál eszünk-iszunk, majd fölrakjuk a fejlámpát és irány a bobozás, a porhavas száguldás lefelé az éjszakába.

Amit garantálok: 4 hektoliter adrenalin, vidám hangulat, forró tea, csoki.
Amit kell hozni: meleg szerkó, vízhatlan cuccok, CSÚSZKA

Minden érdeklõdõt szeretettel várunk a Nyugatiból induló 16:55 órás vonaton. Vissza a 8 vagy 9 órással indulunk Nagymarosból.

Érdeklõdni itt lehet: 0620-3139176
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
köszönet Trifo bácsinak, hogy segédkezet nyújtott az internet clone-ozás adta nehézségek orvoslásában.
Jó talizást kívánok mindenkinek, én sajnálatos módon nem lehetek jelen, mert hát izé, kötelezõ sielésen veszek részt, amit már nem mondhattam vissza.:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
szorri Era, de a holnap esti dajdajba nem tudok részt venni, úgyhogy sajnos a vetítõt sem tudom biztosítani :( sajnálom

Viszont lassan már eszközölhetnénk vmi gruppen tekerést a pilisbe v. akárhová!

Para, ezek szerint téged is elkapott a gépszíj :) hiába az a szûzhó, ahh... Mi Mariborba toltuk múlt héten, lassan kúsznak majd képek, meg lehet megint lesz egy maszek vidióklipp is. elkövettem életem legnagyobb burokját is, talán egy laza bordarepedés is lett belõle, történt ugyanis, hogy egy törtkorláton végigcsúszva a mellkasomat használtam csillapító közegnek és a jeges érkezõ keményebbnek bizonyult... úgy fél percig a pániktól, utána két percig a saját magamon röhögéstõl nem kaptam levegõt :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
nem... mint írtam a parakalandtúra topicba, azért nem megyek velencébe, mert családi program keresztezte :( a tipikus nem tudom melyik ujjamba harapjak :-/

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Para: Most hétvégén. Jössz?
Vagy ez a hétvége sem szabad?

..mindenesetre késõbb is szeretnék menni, vmikor tavasszal. mer' az jó :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Zed: :)) az jóóóó... mennyünk'! hihi..
burce: mikor futsz neki az erdõnek? szívesen mennék, de... februárban már nincs szabad hétvégém :( márciusban mennék még egyet karcolni, de az csak egy hétvége...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Feri: az tényleg jó ám :)
én is szervezek túrát:
bükki kintalvósat :)

ha thy-ék is visszamondják akkor egyedül fogok menni, és igen, este jön majd az adrenalin a sok állathang hatására :D

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts

Lensver! De jó lehetett! Kár, hogy nem mentünk el.

Szerdán fél 7 után várom a kedves kerékpáros sporttársakat! :)

Ha valaki nem tudná hova jöjön, a telefonszámom: 20/533-2481

sajna mi is kimaradtunk némi nátha és családi program miatt :(

Era, köszönjük a meghívást, szerdán megyünk!:)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

huhhh... jövõhétvégén muszály vmi adrenalin növelõ túrát csinálnunk, mert elvonási tüneteim lesznek :)

Para, csak a te kívánságodra: Szombatra szerevezek egy adrenalin növelõ túrát. Lassan, sisak és mindenféle védõfelszerelés nélkül fogunk a nyócker kis utcáin kerékpározni, a hátunkon antiszemita feliratokkal. Jelentkezõket várok ... :D

Mint Bruce Willis Harlem közepén az "I hate niggers" táblával...
Ausztria, Kenguruk földje!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
megtaláltam téli szenvedélyem....ahhhh...
hétvégén Jásna-n voltunk (Chopok-észak, 1810m), deszkázni, és hát... huuuúúúúÚÚÚÚÚ... õszintén mondva a pálya dögunalmas, leszámítva az eséseimet, nem történik rajta semmi... de az erdõben! hmmmm... 30centi szûzhó, van olyan hogy elõtted még nem csúszott ott senki, hirtelen nincs csak 1 méternyi helyed a két fa között, vagy épp hogy a sok helyed van de k.va meredekké válik, hahahHAHAHAHAAAAAAA... komolyan mondom extázisban vagyok, annak ellenére, hogy ma majd leszakadnak a karjaim az izomláztól...

huhhh... jövõhétvégén muszály vmi adrenalin növelõ túrát csinálnunk, mert elvonási tüneteim lesznek :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Era! szerdán 6-ra fogorvoshoz megyek és ha szalonképes állapotban leszek,akkor mennék:) jó lenne már látni benneteket!:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver! De jó lehetett! Kár, hogy nem mentünk el.

Szerdán fél 7 után várom a kedves kerékpáros sporttársakat! :)

Ha valaki nem tudná hova jöjön, a telefonszámom: 20/533-2481

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
teliholdas túráról vki? mert ott eszegették mellettünk a virslieiket:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi ma olyan istenit csúsztunk a Börzsönyben, hogy csak úgy visszhangzottak a hegyek a kiáltásainktól! Igazi frenetikus élményben lehetett részünk, amint a porhóban száguldottunk lefelé a bob-pályához hasonlatos ösvényeken.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vmelyikõtök nem volt ma véletlenül 11h körül az északi összekötõ budai lábánál? Ha igen akkor írjon privátot!! Köszi!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Jó csúszkálást holnapra, akik mennek!
Mi voltunk ma szánkózni, meg holnap is megyünk mert szerencsére alig olvadt valamit a hó. Nagyon szép idõ volt! Volt kint 2 genyó quad-os is és persze esõ dolguk volt hogy felmentek a szánkópályán! :mad: Ügyes! Persze amint felértek 2-en odamentek hozzájuk és mondták hogy elég nagy az erdõ, jó lenne ha máshová mennének.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Holnap megyünk a Börzsönybe csúszkálni. Akinek még nincs programja, várjuk. Feltehetően 9:40-kor találkozunk a Nyugati pu-n, a 10-es vonattal megyünk. Nati vezényel. Aki jönne, csörgessen meg, mert még lehet változás. 702127055

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Jónapot!

Lensver: (elmondom én is ugyanazt :) ) Az a fickó egyszerüen egy tahó volt. Mibõl állt volna annyit mondani, hogy "bocsi"? Azzal nagyjából rendben is lett volna minden.

Amúgy ami a hóban csúszkálást illeti, én inkább kötelezõvé tenném az összes autós számára, hogy ne "élesben" az úton találkozzanak elõször össze az érzéssel, hogy a hó bizony csúszik. Mert hát azon kívül, hogy a csúszkálás igenis élvezetes, engem már segített ki a bajból az így szerzett gyakorlat.

Az aktuális kedvenc helyem pedig a Lurdy ház parkolója, ahol ilyentájt általában akad olyan parkolóterület, ahol egy autó sincs és gyalogosok se nagyon. Persze a körültekintés itt se árt :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na jó, ígérem ezentúl körültekintõbb leszek, csak hát én még nem jaszkariztam hóban (pedig biztos király érzés az is), és nem tudtam, hogy ilyenkor az a szokás, hogy a kivülállókat halállal fenyegetjük.

Most hogy szakad a hó, te jó isten! Most aztán lehet csúsztatni a kocsit...meg a bringát is. :D