Nahát Era, és meg sem húztuk tegnap este a füledet!
Sajna, én nem tudtam...
Akkor most egy nagy virtuális fülhúzás és sok puszi!
:birth:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. február 16. - 10:27

Írta 2006. február 16. - 09:56

Írta 2006. február 16. - 09:25

Csatlakozom az elõttem szólókhoz!
BOLDOGOT!!!
;-)
BOLDOGOT!!!
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. február 16. - 09:01

Boldog szülinapot Era!
When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2006. február 16. - 05:16

era-nak Boldog Szülinapot!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. február 16. - 02:30

era-nak boldog szülcsinapot

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 15. - 13:43

Hello!
Era ajánlotta az itteni túrákat. Ha lesz vmi akkor dobjatok nekem privit és ha tudok szivesen eljövök! (aki gondolja msn-re is felvehet és akkor tuti értesül a kelly's-es túrákról is)
Era ajánlotta az itteni túrákat. Ha lesz vmi akkor dobjatok nekem privit és ha tudok szivesen eljövök! (aki gondolja msn-re is felvehet és akkor tuti értesül a kelly's-es túrákról is)
Írta 2006. február 15. - 13:21

Helikopter nálam is bejött.

A gép helyett sajnos(vagy nem?) a herédet kell megnézni!

Bruce: Tényleg mindenkit szeretettel látunk (régieket, újakat) beszélgetni, tésztázni, filmezni.
Pixel, próbálj járható állapotba kerülni, (legfeljebb nem kérek puszit), film, persze, hogy érdekel.
Írta 2006. február 15. - 12:57

nekem van ilyen T9 de mégsem értem...vagy csak nem tudom kezelni :-s
:love1:
Írta 2006. február 15. - 11:55

Megnéztem a "megnézem a gépedet"...
Valaki mondja már meg, mit ír ki, megöl a kíváncsiság.
Van olyan jó, mint a Word spellcsekk? (pl. verdana=vérdana)
Írta 2006. február 15. - 11:45

Írta 2006. február 15. - 11:22

Era néni! A hétvégi csúszka kihozott belőlem egy alapos lebetegedést (39fok), de talán estére már jobban leszek... ha tudok menni, lenne egy kiváló bringás film, projektor nélkül is számot tart érdeklődésre?
Írta 2006. február 14. - 23:44

vááá...
/me irigy
legközelebb megyek! (de szólj elõre léci)
Era: nem bánnád, ha holnap tiszteletem tenném nálatok?
/me irigy

legközelebb megyek! (de szólj elõre léci)
Era: nem bánnád, ha holnap tiszteletem tenném nálatok?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. február 14. - 23:41

Hát gyerekek, a mai csúszás egyszerûen frenetikus volt. Valahogy ilyen:
Sötétben felgyaloglás az erdõben. Körülöttünk minden kihalt, csendes...és fehér. A fehér hóban egész jól lehet látni. Mászunk föl a hegyre, s hiába hideg az éj, mi izzadva érünk föl. A bástyakilátóból megcsodáljuk az éj fekete leplét, s az odalent tündöklõ Dunakanyart. Majd beöltözünk, fejlámpa fel és ... csúszkáraaaaaaaaaaaaa. Kezdetét veszi a hihetetlenül szuper száguldás az éji erdõben. Igazán feledhetetlen, és extrém élmény.
Legközelebb nektek is ki kell próbálnotok. Egyébként Kex még extrémebbül csinálta, mert õ fejlámpa, seggprotektor és csúszka nélkül nyomta egy zacskón.
Sötétben felgyaloglás az erdõben. Körülöttünk minden kihalt, csendes...és fehér. A fehér hóban egész jól lehet látni. Mászunk föl a hegyre, s hiába hideg az éj, mi izzadva érünk föl. A bástyakilátóból megcsodáljuk az éj fekete leplét, s az odalent tündöklõ Dunakanyart. Majd beöltözünk, fejlámpa fel és ... csúszkáraaaaaaaaaaaaa. Kezdetét veszi a hihetetlenül szuper száguldás az éji erdõben. Igazán feledhetetlen, és extrém élmény.
Legközelebb nektek is ki kell próbálnotok. Egyébként Kex még extrémebbül csinálta, mert õ fejlámpa, seggprotektor és csúszka nélkül nyomta egy zacskón.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. február 14. - 15:46

Trifó, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
:cheers:

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. február 14. - 15:28

Valami zavar lehet az erõben. Én is helikoptert olvastam, és csak harmadik nekifutásra sikerült átverekedni magamat a mondaton.
Amúgy akinek van a telefonjában T9 gyorsgépelõ szótár, az próbálja leírni vele, hogy "Megnézem a gépedet" ...
--Trifo
Amúgy akinek van a telefonjában T9 gyorsgépelõ szótár, az próbálja leírni vele, hogy "Megnézem a gépedet" ...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2006. február 14. - 14:14

ezt én helikopternek olvastam...:afro:
szam
BASSSSZUS... és tényleg...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. február 14. - 11:43

Ne aggódj, ez egy ártalmatlan kór, én is szenvedek benne.

Írta 2006. február 14. - 11:40

Írta 2006. február 14. - 11:18

Burce, látod, csak mi ketten vagyunk ilyen hülyék, hogy télen egyedül mászkálunk a sötétben. Lehetne együtt is! Persze, hogy jó lenne ilyet késõbb is csinálni, csak azt mondják, ezen a héten elolvad a hó. Legalábbis a városban, de ez nem lesz jó hatással a hegybéli hóra sem.
Csúszkát egyébként lehet 1-1500Ft-ért kapni tesco-ban vagy ilyesmi helyen.
Egyébként én is szivesen mennék a te túrádra! Többit priviben...
Csúszkát egyébként lehet 1-1500Ft-ért kapni tesco-ban vagy ilyesmi helyen.
Egyébként én is szivesen mennék a te túrádra! Többit priviben...