Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

A busz és szállás foglalás miatt el kell kezdenem szervezni a májusi szlovákiai túrhát. Akit valamennyire is érdekel, kérem kukkantson át a ParaKalandTúra topicba!

Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
MOndjuk mult heten penteken engem is megtalalt 1 auto. Eletemben eloszor Bpen.

1 nappal korabban a Hungarian voltam, elotte meg Moszkva ter-Clark Adam ter, Naphegy ter. Egyszer sem kerultem elutes helyzetbe..

Ehhez kepest penteken a Hajogyari szigeti bejarohoz kozel 1 mukso nem figyelt es lassan ramcsorgott. Ugy 10zel. en is 10zel

Baromira megijedtem. Szerencsere semmi bajom nem lett. Azert ijedtsegemben leorditottam, hogy miert csak 1 iranyba figyel? Ha jobbra kanyarodik, miert van balra a feje akkor is, amikor a kanyarban jar. Nem mellekesen bicikliuton mentem, ami keresztezte a mellekutat.

Lancom lejott, kezzel visszaraktam. Meg utolag kiderult lehet menni centiroztatni. Legalabb rendbe teszem a bringat. Mukso rosszabbul jart.

Rendszamtabla tarto letorott, rendszamtabla meghajlott, es a lokharito egyik fele leszakadt. Mindezt a pedalom okozta, ami vegighuzta a kocsi elejet.

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
Elolvastam...komoly volt a történet!:)

De az az Ano.
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De ez az.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Valamiért ez nem jön be nekem (állítólag a böngészõm nem támogat valamit) , de azthiszem ezt már láttam ... nem ez az amikor a tóksóba begurul a csaj a lépcsõkön és dob egy fejest a nézõk ölébe!? :)

Jól hangzik:), de ezt is megnézheted: a legjobb német montis csaj:)........http://bikemag.hu/hu...mountainbikerin.........

Mert tekerni jó!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

köszike ez az ... csak valami bibi van vele!!

"Az általad kért oldal nem létezik.
Válassz a fõmenübõl."

a fõmenübõl meg nemtalálom!

Létezik, csak a pontot leszedte a link végérõl...
Na ITT

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts

thy: nem emléxel hogy honnan lehet elõvadászni azt az irományt ami itt volt a bikemag.hu-n régen és arról szólt hogy a csákó nekiindult az utnak bringáján pár db gránáttal, meg rakétavetõvel meg uzikkal és irtotta az autós népet??

azt kellene megmutatni montini-nak!!

Jól hangzik:), de ezt is megnézheted: a legjobb német montis csaj:)........http://bikemag.hu/hu...mountainbikerin.........

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Spike bike

http://bikemag.hu/humor/spike_bike_1.

köszike ez az ... csak valami bibi van vele!!

"Az általad kért oldal nem létezik.
Válassz a fõmenübõl."

a fõmenübõl meg nemtalálom!
Mert tekerni jó!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Spike bike

http://bikemag.hu/humor/spike_bike_1.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Én már meglepõen sok "incidensben" vettem részt...nem vagyok egy nyugodt típus, ezért többnyire nem hagyom annyiban...
A lényeg a helyzetfelismerés...Le lehet rúgni a nagydarab köcsögnek is a tükrét, ha van menekülési útvonal, mert azzal nem állok le balhézni...Buszsofór ok, kamionnal nem anyázunk:)Volt már pofozkodás taxissal, meg ilyesmi,de eddig mindig én jártam jól...ehhez rutin kell

thy: nem emléxel hogy honnan lehet elõvadászni azt az irományt ami itt volt a bikemag.hu-n régen és arról szólt hogy a csákó nekiindult az utnak bringáján pár db gránáttal, meg rakétavetõvel meg uzikkal és irtotta az autós népet?? :)

azt kellene megmutatni montini-nak!! :)
Mert tekerni jó!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én már meglepõen sok "incidensben" vettem részt...nem vagyok egy nyugodt típus, ezért többnyire nem hagyom annyiban...
A lényeg a helyzetfelismerés...Le lehet rúgni a nagydarab köcsögnek is a tükrét, ha van menekülési útvonal, mert azzal nem állok le balhézni...Buszsofór ok, kamionnal nem anyázunk:)Volt már pofozkodás taxissal, meg ilyesmi,de eddig mindig én jártam jól...ehhez rutin kell:D

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts

Ez a nyeregcsõ jó ötlet ... csak akkor vissza kell szerelnem a gyorszáras nyeregcsõbilincset, mert ez az imbuszkulcsos megoldásos kicsit lassu lenne (hátizsákból imbuszkulcsot elõ ... csavar kiteker ... nyeregcsõ elõvesz .. és lendületbõl ütõs :D ) csak kár hogy sokáig tart ...

apropó ... gondatlan veszélyeztetés helyett nem állja meg már itt a helyét az emberölési kísérlet!!???

Ha te a nyeregcsõre szavazol... akkor egy nálad sokkal gyengébb lány mit tehet,ha ilyen esne meg vele... fõleg, ha egyedül van?:(

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts

Nagy az esélye, hogy veszít az ember,és akkor még a perköltséget is állja...vagy évekig járhatsz bíróságra, és a végén apróval megússza...
A jó ügyvéd mindennek a lényege

A jobb ügyvéd még több pénz...én inkább tekernék bíróság helyett..

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nagy az esélye, hogy veszít az ember,és akkor még a perköltséget is állja...vagy évekig járhatsz bíróságra, és a végén apróval megússza...
A jó ügyvéd mindennek a lényege

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts

Ebben az országban, ahol egy ittasan gyorshajtó, aki megengedett fölötti tempóval gyalogost gázol halálra, és ezért 50000ft pénzbüntetést kap...mert a gyalogos 2!!!cm-el a zebra mellé lépett le??

Tehát a pernek semmi foganatja, csak idõpocsékolás?????

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

apropó ... gondatlan veszélyeztetés helyett nem állja meg már itt a helyét az emberölési kísérlet!!???

Ebben az országban, ahol egy ittasan gyorshajtó, aki megengedett fölötti tempóval gyalogost gázol halálra, és ezért 50000ft pénzbüntetést kap...mert a gyalogos 2!!!cm-el a zebra mellé lépett le??

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szóval nem csak Bp-en ilyen felelõtlenek az autósok. :(

Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek örömteli napos tekerést kívánok!

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
Srácok!

Engem a zebrán akartak elütni, amikor nekem zöld volt és a barom kanyarodott és nem adta meg nekem, a gyalogosnak, az elsõbbséget....anyáztam, de még neki állt feljebb, hogy én mi a fenét keresek a zebrán....:(
Ne csodálkozzatok, ha ilyen a közlekedési morál...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ez a nyeregcsõ jó ötlet ... csak akkor vissza kell szerelnem a gyorszáras nyeregcsõbilincset, mert ez az imbuszkulcsos megoldásos kicsit lassu lenne (hátizsákból imbuszkulcsot elõ ... csavar kiteker ... nyeregcsõ elõvesz .. és lendületbõl ütõs :D ) csak kár hogy sokáig tart ...

Sajna nem szabad az ilyen idióta f*szkalapokkal foglalkozni. Egyérlelmûen direkt csinálta, lehet ismertetni vele a gondatlan veszélyeztetés tényállását, feljelentést emlegetni, stb., de ha nem hatja meg és neadjisten verekedni akar a büdös bunkó, a nyeregcsõ mindíg kéznél van :)

Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Na igen így utólag én is úgy gondolom hogy barátnõ közelében nem érdemes ... de akkor nagyon felment bennem a pumpa!

Ha kiszáll,elég egyértelmû szándékkal,akkor egyból hathatósan ütni kell, hogy meglepje, persze érdemes a látszólagos erõviszonyokat felmérni. Meg barátnõvel annyira nem érdemes, mert ha mégis menekülni kell....

Mert tekerni jó!