Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Posted 2006. February 21. - 09:34

A busz és szállás foglalás miatt el kell kezdenem szervezni a májusi szlovákiai túrhát. Akit valamennyire is érdekel, kérem kukkantson át a ParaKalandTúra topicba!
Péef
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2006. February 21. - 00:14

1 nappal korabban a Hungarian voltam, elotte meg Moszkva ter-Clark Adam ter, Naphegy ter. Egyszer sem kerultem elutes helyzetbe..
Ehhez kepest penteken a Hajogyari szigeti bejarohoz kozel 1 mukso nem figyelt es lassan ramcsorgott. Ugy 10zel. en is 10zel
Baromira megijedtem. Szerencsere semmi bajom nem lett. Azert ijedtsegemben leorditottam, hogy miert csak 1 iranyba figyel? Ha jobbra kanyarodik, miert van balra a feje akkor is, amikor a kanyarban jar. Nem mellekesen bicikliuton mentem, ami keresztezte a mellekutat.
Lancom lejott, kezzel visszaraktam. Meg utolag kiderult lehet menni centiroztatni. Legalabb rendbe teszem a bringat. Mukso rosszabbul jart.
Rendszamtabla tarto letorott, rendszamtabla meghajlott, es a lokharito egyik fele leszakadt. Mindezt a pedalom okozta, ami vegighuzta a kocsi elejet.
Posted 2006. February 20. - 14:28

De az az Ano.
vendég_Charon_*
Posted 2006. February 20. - 14:26

Posted 2006. February 20. - 14:24

Jól hangzik:), de ezt is megnézheted: a legjobb német montis csaj:)........http://bikemag.hu/hu...mountainbikerin.........
Posted 2006. February 20. - 14:02

thy: nem emléxel hogy honnan lehet elõvadászni azt az irományt ami itt volt a bikemag.hu-n régen és arról szólt hogy a csákó nekiindult az utnak bringáján pár db gránáttal, meg rakétavetõvel meg uzikkal és irtotta az autós népet??
azt kellene megmutatni montini-nak!!
Jól hangzik:), de ezt is megnézheted: a legjobb német montis csaj:)........http://bikemag.hu/hu...mountainbikerin.........
Posted 2006. February 20. - 13:50

Spike bike
http://bikemag.hu/humor/spike_bike_1.
köszike ez az ... csak valami bibi van vele!!
"Az általad kért oldal nem létezik.
Válassz a fõmenübõl."
a fõmenübõl meg nemtalálom!
vendég_Charon_*
Posted 2006. February 20. - 13:47

Posted 2006. February 20. - 13:45

Én már meglepõen sok "incidensben" vettem részt...nem vagyok egy nyugodt típus, ezért többnyire nem hagyom annyiban...
A lényeg a helyzetfelismerés...Le lehet rúgni a nagydarab köcsögnek is a tükrét, ha van menekülési útvonal, mert azzal nem állok le balhézni...Buszsofór ok, kamionnal nem anyázunk:)Volt már pofozkodás taxissal, meg ilyesmi,de eddig mindig én jártam jól...ehhez rutin kell
thy: nem emléxel hogy honnan lehet elõvadászni azt az irományt ami itt volt a bikemag.hu-n régen és arról szólt hogy a csákó nekiindult az utnak bringáján pár db gránáttal, meg rakétavetõvel meg uzikkal és irtotta az autós népet??

azt kellene megmutatni montini-nak!!

Posted 2006. February 20. - 12:19

A lényeg a helyzetfelismerés...Le lehet rúgni a nagydarab köcsögnek is a tükrét, ha van menekülési útvonal, mert azzal nem állok le balhézni...Buszsofór ok, kamionnal nem anyázunk:)Volt már pofozkodás taxissal, meg ilyesmi,de eddig mindig én jártam jól...ehhez rutin kell:D
Posted 2006. February 20. - 12:01

Ez a nyeregcsõ jó ötlet ... csak akkor vissza kell szerelnem a gyorszáras nyeregcsõbilincset, mert ez az imbuszkulcsos megoldásos kicsit lassu lenne (hátizsákból imbuszkulcsot elõ ... csavar kiteker ... nyeregcsõ elõvesz .. és lendületbõl ütõs
) csak kár hogy sokáig tart ...
apropó ... gondatlan veszélyeztetés helyett nem állja meg már itt a helyét az emberölési kísérlet!!???
Ha te a nyeregcsõre szavazol... akkor egy nálad sokkal gyengébb lány mit tehet,ha ilyen esne meg vele... fõleg, ha egyedül van?

Posted 2006. February 20. - 11:51

Nagy az esélye, hogy veszít az ember,és akkor még a perköltséget is állja...vagy évekig járhatsz bíróságra, és a végén apróval megússza...
A jó ügyvéd mindennek a lényege
A jobb ügyvéd még több pénz...én inkább tekernék bíróság helyett..
Posted 2006. February 20. - 11:47

A jó ügyvéd mindennek a lényege
Posted 2006. February 20. - 11:42

Ebben az országban, ahol egy ittasan gyorshajtó, aki megengedett fölötti tempóval gyalogost gázol halálra, és ezért 50000ft pénzbüntetést kap...mert a gyalogos 2!!!cm-el a zebra mellé lépett le??
Tehát a pernek semmi foganatja, csak idõpocsékolás?????
Posted 2006. February 20. - 11:34

Ebben az országban, ahol egy ittasan gyorshajtó, aki megengedett fölötti tempóval gyalogost gázol halálra, és ezért 50000ft pénzbüntetést kap...mert a gyalogos 2!!!cm-el a zebra mellé lépett le??apropó ... gondatlan veszélyeztetés helyett nem állja meg már itt a helyét az emberölési kísérlet!!???
Posted 2006. February 20. - 11:23

Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek örömteli napos tekerést kívánok!
Posted 2006. February 20. - 11:17

Engem a zebrán akartak elütni, amikor nekem zöld volt és a barom kanyarodott és nem adta meg nekem, a gyalogosnak, az elsõbbséget....anyáztam, de még neki állt feljebb, hogy én mi a fenét keresek a zebrán....

Ne csodálkozzatok, ha ilyen a közlekedési morál...
Posted 2006. February 20. - 11:13

Sajna nem szabad az ilyen idióta f*szkalapokkal foglalkozni. Egyérlelmûen direkt csinálta, lehet ismertetni vele a gondatlan veszélyeztetés tényállását, feljelentést emlegetni, stb., de ha nem hatja meg és neadjisten verekedni akar a büdös bunkó, a nyeregcsõ mindíg kéznél van
apropó ... gondatlan veszélyeztetés helyett nem állja meg már itt a helyét az emberölési kísérlet!!???
Posted 2006. February 20. - 11:10

Ha kiszáll,elég egyértelmû szándékkal,akkor egyból hathatósan ütni kell, hogy meglepje, persze érdemes a látszólagos erõviszonyokat felmérni. Meg barátnõvel annyira nem érdemes, mert ha mégis menekülni kell....