Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Posted 2006. February 27. - 13:25

Posted 2006. February 27. - 11:54

Posted 2006. February 27. - 09:21

Posted 2006. February 27. - 08:14

A dolog igy nézne ki:
Egyik délután az 5 órás vonattal indulnánk a Nyugatiból Nagymarosra. Ott megmásszuk a Hegyes-tetõt, majd lecsúszkázunk a túloldalon és hazamegyünk a 8 órás vonattal. 8:40-kor már a Nyugatiban vagyunk.
A rövid túra elõnyei:
- rájövünk, hogy sötétben sem kell lámpa, mert a hó világosságot csinál
- a félsötét erdõben csúszkázni nagyon klassz dolog, és más élmény, mint nappal.
- nem kell egy egész nap a túrához: simán lehet meló-suli után is mûvelni, mert maga a túra csak 2 órát vesz igénybe.
Hogy miért kell ilyet csinálni?
Azon kivül, hogy mert csúszkázni nagyon adrenalinnövelõ dolog, azért, mert még ha a látszat csal is, jön már a tavasz és ez a hótömeg bármikor elolvadhat.
Egyébként hacsak nem lesz nagy olvadás, ezt a túrát a hét bármely napján meg tudjuk ejteni. Tegnap Bp-n esõ esett, de fönt a Hegyes-tetõn kemény hó. Szóval amig max.6 fok van, nem kell aggódni, mert fönt jóval hûvösebb lesz.
Posted 2006. February 27. - 01:04

Hú Nati...........
/amúgy ahogy a képeken látom, bringás csajok márpedig vannak :-)/
Beírom ide, hátha Pigi nem haragszik érte, és hátha nem zavar senkit, sõt, hátha valaki így akad rá:
II. garadnai hét
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. February 26. - 23:15

Sietõknek:
Ilyeneken is bringáztunk
Hátul a kis fehér mind virág!!!
Néha megejtettünk egy romantikus tekerést is
Egyik este Gizmo nagy mulatozást csapott
Elalvás elõtt csak ültem és gyönyörködtem
Posted 2006. February 26. - 18:29

Nagy váltás volt tegnap leszállni a repcsirõl a hóba. Ma már a Börzsöny útjait tapostam. Ahol jártam a hó boka fölé ért, a csúszkán száguldva pedig néha jeges hózuhany verõdött föl a nyakamba.
Cicatémához: Findlit ismerve én se lennék benne biztos, hogy a kis maki épségben túlélné mellette elsõ évét!!! Findli egy borzalmas, veszélyes fenevad, aki még az erõs férfiakat is rettegéssel tölti el.

Posted 2006. February 26. - 13:54

Posted 2006. February 26. - 13:46

Posted 2006. February 26. - 12:59

...és 68 nm-re 5 állat nem az?
Posted 2006. February 26. - 10:52

Nincs semmi gond, nem bántottál meg senkit.
A 9 fõ/68 nm miatt meg minden elismerésem!
Sajnálom, hogy a 21. században ilyen még elõfordulhat.
A gyereknem meg ha állatka kell, akkor meg kell vizsgálni a lehetõségeket, mármint allergia és egyéb (hely, gondozási igény stb) szempontból.
(A fiam hörcsögeivel én is szívesen elszórakozok!!!)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. February 26. - 09:04

Hali!! Bocsi ha megbántottam valakit!!! Mi szükségbõl 9!!-en laktunk 68 nm-en. +3kutya és 2 macska!! De már van saját lakásunk. De 13-évíg fizetni kell a törlesztést, nem vagyunk etnikum!! Azért kell a gyereknek egy kiss állatka is. Pás: ZoliApa: ti is másfél szobás lakásban laktok?
Posted 2006. February 25. - 23:59

Amíg nem ismered Findlid, addig ez csak költöi kérdés.
kedvenc játéka, hogy ha egyáltalán elöjön, ha van valaki nálunk, hogy dörgölözik, meg macskálkodik, majd ha valaki hozzányúl kiméletlenül lecsap és karmol.
SSajnos jómagam nem vállalom be azt a kockázatot, hogy a gyerek 5 éves koráig, (amíg nem olyan nagy meg eszes, hogy meg tudja védeni magát) napi 24 órás megfigyelésben részesítsem a macsekot.
És igazad van nem hallottam, de ha lehet ellene tenni, akkor te inkább a kockázatot vállalnál?
Ráadásul egy kis emberrõl beszélünk, nem egy állatról.
AZért tegyünk fontosági sorrendet.
Igy kissé más a baba fekvése:) ! Nekünk van két 10-en éves macsek egy 7 éves kiskrampusz mellet. Hát voltak ídõszakok mikor nem szívesen lettem volna macska nálunk. Persze õk békésen türték a megpróbáltatásokat.
Ja meg volt két madár a házban, 1 kutya és további 2 macsek az udvaron + halak:)
Posted 2006. February 25. - 22:51

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. February 25. - 22:22

Nem kirakják, csak gazdit keresnek neki.
Nálunk a fiam allergiás az állati szõrre, ennek ellenére van két törpe hörcsögünk. (igaz, az allergia csak a hörcsögök beköltözése után derült ki)
Attól függetlenül én is azt támogatom, hogy ha baba jön, akkor nem igazán szerencsés egy szõrõs,vagy tollas kedvenc a lakásban. Nem árt, ha van ideje kitisztulni a lakásból a macsek szõrének.
Rave, Findli!
Kitartás!!
Majd szóljatok, ha a sörös poharat már lerúgja az apróság a mama hasáról!!
:-)))
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. February 25. - 21:50

Posted 2006. February 25. - 18:56

Várjátok már a tavaszt?
Pedig még tél jön. Múlt hétvégén megnétük milyen a sok méter hó egyben.
Mondjuk a 4m havat a hegy tetején nem néztük meg, de a 2m a völgyben elég jól nézett ki.
Mondjuk így.
ide legalább be tudtak menni.
Itt balra akartunk menni, mert fel akartunk menni egy várromhoz, oda föl De aztán inkább mégsem... Ez egyébként bringa út volt, de most egy darab bringással sem találkoztunk.
Azért síeltünk is, meg sífutottunk is, és tök jó volt. Bizony.
Mi majd még elmegyünk 1 hétre síelni, és mire visszajövünk itt tök jó tavasz lesz, ugye?
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Posted 2006. February 25. - 13:43

ja és beelõztünk: júni 21.

Posted 2006. February 25. - 13:36

És egyébként pedig max az ötnapos macskaszartól lehet elkapni, és amióta terhes az Findli, azóta én takarítom az almot.
Ha minden jól megy Jul 17-én lesz a buli..
Posted 2006. February 25. - 13:25

rave, findli: gratula egyébként. mikor jön az utánpótlás? kaptok spd cipõcskét