Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex, részemrõl is! :(:( Mert még mindig zuhog. Pedig jó lett volna.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem sok pénze van, de minden ajánlatnak örülnék, vagy forrásnak.

A számlaszám lemaradt. ;D

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Segítséget kérnék!
Egyik kollegám szeretne venni egy un. féltandem biciklit, hogy a gyerkõccel el tudjon menni kirándulni. Használtan is szóba jöhet a dolog. Nem sok pénze van, de minden ajánlatnak örülnék, vagy forrásnak.
Köfi mindenkinek.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ha ilyen szutyok idõ lesz, lehet ugrik részemrõl az éjszakai. ehh.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Zed és Charon: FSA cartridge-es csapi, tehát extra zsírzást nem nagyon igényel. A repedés meg olyan helyen volt, ahol nem lehetett volna látni, ha szétszedem se. Na mindegy. Abban még nem vagyok biztos, hogy a fejcsõ nem nyúlt ki, mert a kormánycsapágy alsó csészéje félig kifordult.

--Trifo

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Persze, a második doboz Falcon energia ital után itt a mukahelyen..:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csaba, te most nagyon aktív vagy! :D

Burce: :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Marci: mert igy beszéltük meg. Természetesen lesz bringás éjjeli is!

...de ugye nem a nyereg helyén? :) ...Ezt nem tudtam kihagyni. Feltöltött kép

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
köszi Lens, én nem tudtam volna ilyen pofonegyszerû választ adni :)

amúgy a gyaloglás és a bringázás között nem csak annyi a különbség, hogy az utóbbi gyorsabb! más.

/ja és lábadozik a bringám egy teló olajcsere után/

Trifo: :scared:
Hanka megismer még azért? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Marci: mert igy beszéltük meg. Természetesen lesz bringás éjjeli is!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
NATI ! Ezt a börzsönyi éjszakai hegyremenetet miért nem lehet bringával végrehajtani ? A télen csomószor voltam éjjel bringával a Börzsönyben. A lámpám sem 1 über-profi darab, Cateye HL-EL200-as, 3 ledes, és ez bõven elég volt. Szóval, szerintem ez kivitelezhetõ bringán is. Tudod, Bringás lányok..., BikeMag,...MTB,... szóval bringa.
Marci

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Te ismered Trifo városi gépét? Mert az 1 1/8-as fejcsõbõl akármire is lehet következtetni, túl régire viszont éppen nem...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Annál a régi városi bicónál épp nem az.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
És, ha iparis a csapágy???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hát az ilyet hogy a rákba' kerüli el az ember???

Évi rendes szétszedés a kormánycsapágy zsírzása céljából. De ezzel sem örök élet.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex: Vettem az adást. Nálam lesz a brutál lámpás.

Egy másik klassz programot kezdtünk el Burcéval szervezni, ezúttal gyalogtúra lesz. Gondolom olyan fanatikusak érdekeltek lesznek benne, mint pl. te Kex.

A terv a következõ:

jövõ héten kedd este egy késõi vonattal elutazunk Börzsönybe. Lámpákkal felszerelkezve. Onnan indulunk az éjjeli túrára. Még a pontos útvonalat nem állítottam össze, de a lényeg az, hogy a napkeltét valami hegy tetejérõl (mint mondjuk Csóványos) fotózhassuk.

Hálózsák nem kell, mert aludni úgyse fogunk, max kicsit lepihenünk a fûbe. Meleg ruha és esõkabát azonban kell. Ez egy gyalogos túra lesz, tehát az idõ többségét gyaloglással töltjük.

Utána egy korareggeli vonattal hazamegyünk. Akinek van kedve nyugodtan csatlakozzon, ám az ottmaradottakért felelõsséget nem vállalunk! ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Zed: mi ott leszünk (ha addig nem köp bele a sulim a levesbe)

Nati: mi ott leszünk (ofkuz a "bõvített csomagra" megyünk ) :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Jónapot!

Ez a szerda éjszakai móka igen jól hangzik... Még gondolkozom rajta. Merthogy éppenhogy visszanövõben van a fejemre a bõr, miután lassan 2 hete munkába menet pofára estem. Villanyaktörtés. A kitört 2 fogam megcsináltatásának költségébõl meg olyan városi bringát vehettem volna, hogy megszólal (és nem azt mondja, hogy reccs :) )

--Trifo

UUU basszus ez nagyon szarul hangzik ...jobbulást!
Nekem egyébként ez az egyik rémálmom ,a másik pedig a kormány törés.
Nem tudom honnan jött,de ez mindig bennem van :(
Remélem Szilváson összefutunk majd (én a családdal megyek pénteken)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
a, Nem ül biciklire, hanem autózik.
b, otthon marad, neten kapja a munkát naponta 3x pizzát rendel
c, monociklit vesz
d, halászhajóra, vagy olajfúrótoronyra költözik

Van még 5letem, ha ezek nem teccenek ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
A városi masina villája volt, oversize acél merevvilla. Igaz, hogy volt vagy 12 éves, de abból több, mint a felét csak polcon volt. Ahogy néztem a törési felületet, 2 helyen volt már korábbi repedés, ami már meg volt rozsdásodva. Mindazonáltal nem lett volna esélyem észrevenni, mer egy másik csõ belsejében volt a nyak maga a töréssel együtt. Hát az ilyet hogy a rákba' kerüli el az ember???

--Trifo