SziaA normális nekem a nem túl gyors. Egyelõre mindenki lehagy.:-(
...
A múltkor a férjem lecserélte a gumikat rajta, mert túl mtb-os volt, így most sokkal könnyebb.
...
Néztem pár bringát, mert szívesen vennék újat ami egy kicsit szitisebb, de nem találtam eddig kényelmeset. Ezzel az a bajom, hogy túlságosan elõre kell hajolnom..
...
Igazándiból nem fáj a combom, hanem fáradt.
...
Fizikálisan vagyok fáradt, és nem amikor bringázom, hanem inkább rá pár órára. Tényleg lehet hogy ez így normális..
Lehet, hogy így kezdésnek sok, fõleg ha tényleg minden nap nyomod...néha egy (két) pihenõnap sokat segít...esetleg kis úszással, lájtos kocogással.Lehet hogy sok a napi kétszer 40 perc?
Sziasztok,
Tök új vagyok, meg lehet hogy nem is ide kellene írnom, de egy összefüggést találtam a fórum és köztem, hogy most már bringás csaj vagyok.
Kérlek adjatok ötleteket! Két hete naponta 1-1 órát bringázom, nem agyament tempóban, hanem normálisan. Ha esik, akkor nem, így ez egy héten leredukálódik 3-4 napra. Iszonyatosan fáradt a combom, meg úgy általában nagyon fáradtnak érzem magam. Szerintetek szedjek valami vitamint, vagy rossz a bringám, vagy majd csak megszokom? Kérlek adjatok tanácsot! Elõre is köszi mindenkinek!
S
És te ezt poénnak szántad. Van 1 ismerõsöm, aki esõ után kimegy az autójához, és lehúzza róla a vizet, mivel ilyenkor jól felázik minden kosz. Kvázi természetes autómosás. Na neki javallottuk, hogy, ha elkezd esni, rohanjon le és samponozza be a verdát.
Csak sampont és tusfürdõt kell magunkkal vinni